Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 5

• 48 849
  • 750
  •   1
Отговори
# 405
El1t00, не се тревожи, миличка, всичко ще бъде наред! Heart
Пациентка на д-р Карликая, която е и моя приятелка, имаше 1000 ЧХГ,
ако не беше и по-високо, само с един ембрион.
И тя беше притеснена по същата причина,
но докторът й казал, че е нормално и се случва.
Надявам се скоро да се похвали, че е родила! Heart
Само хубави неща си мисли, не се стресирай излишно! Hug
snikurs, стискам силно палци, мила! Heart Успех! Hug
Един ембрион се връща само ако му е правен ПИД,
иначе връщат два, не съм чула на някого да са отказали
или да са върнали 1, ако е можело 2.
Прави ми впечатление, че рядко замразяват ембриони.
Обикновено избират най-добрите, а другите ги унищожават.
Силни прегръдки от мен и на двете! Hug

# 406
El1t00, не се тревожи, миличка, всичко ще бъде наред! Heart
Пациентка на д-р Карликая, която е и моя приятелка, имаше 1000 ЧХГ,
ако не беше и по-високо, само с един ембрион.
И тя беше притеснена по същата причина,
но докторът й казал, че е нормално и се случва.
Надявам се скоро да се похвали, че е родила! Heart
Само хубави неща си мисли, не се стресирай излишно! Hug
snikurs, стискам силно палци, мила! Heart Успех! Hug
Един ембрион се връща само ако му е правен ПИД,
иначе връщат два, не съм чула на някого да са отказали
или да са върнали 1, ако е можело 2.
Прави ми впечатление, че рядко замразяват ембриони.
Обикновено избират най-добрите, а другите ги унищожават.
Силни прегръдки от мен! Hug

Благодаря ти,мила!❤Ти ми каза,ама мен все ме чопли,че искам и двата.🤗

# 407
Здравейте момичета. Днес ми беше деня за теста след трансфер. Резултата ми е 834.20 като това е резултат на 11ти ден от трансфер на 5 дневни ембриона.
Струва ми се нереален. Писах на Хафизе, но още не ми е отговорила. Не смея да се отпусна да се зарадвам...

Според мен и двата са се хванали.😉 Аз на 8-ми ден имах стойност 380, на 10 ден 970, на 12 ден две хиляди и нещо, писах на Карликая, каза да спра да се изследвам и да ходя на преглед. 🙃Спокойно. Сега започва трудното. Важното е, ако оцелеят и двете до края на 3-ти месец, да се следиш изкъсо. Ако си в София заложи на Майчин дом или Токуда. И не стъпвай при Сигридов. 😉
Защо д не стъпва при Сигридов? Мисля, че това е доста силно изказване!!!
Аз пък само там бих и препоръчала

# 408
И на мен ми се иска да подишам и да се успокоя, но при положение че предния път се оказа извънматочно... някак си е трудно.
И аз имам една извънматочна след свеж трансфер във Варна. В Турция ми казаха , че така става при хиперстимулация и свеж трансфер, организма не го приема нормално. Напълно те разбирам.

# 409
Много ви благодаря за подкрепата. Успяхте да ме успокоите и да ми дадете кураж.
Успех на всички. ❤😘🤞

# 410
Момичета, преди цветна снимка превантивно прилагали ли сте нещо? Примерно преди хистерскопия препоръчват Гино -певарил или нещо от типа?

# 411
  • Пловдив
Здравейте, момичета преди подготовката за трансфер пиете ли нещо?

# 412
Момичета, преди цветна снимка превантивно прилагали ли сте нещо? Примерно преди хистерскопия препоръчват Гино -певарил или нещо от типа?
Няма нужда, не се притеснявай!
Нито преди ЦС, нито преди хистерото, докторът ми е препоръчвал нещо.
След ЦС ми изписаха антибиотик, от 2 таблетки. По време на престоя в болницата,
за лапарото, ми вливаха антибиотик.
Препоръчвам ти "Ачик Емар" за ЦС. Пресичаш светофара до бензиностанцията
и тръгваш покрай "Аджибадем" нагоре, по улица Yeşilçimen Sokak. Като повървиш,
ще видиш клиниката. Аз останах много доволна от лекаря, който ми я прави.
Внимателен, говори ми през цялото време, чак накрая имах болка,
като менструална, изтърпява се, не е нещо нетърпимо.
Успех! Hug

# 413
Здравейте момичета, вие на кой АГ специалист се доверихте да ви проследява бременността след успешен трансфер? Можете ли да препоръчате някого, от когото сте доволни имайки предвид нуждата от специалист, който разбира мъките през които сме минали, докато видим 2 черти и такъв, който разбира колко желана и чакана е такава бременност?

# 414
Здравейте момичета ,моята пункция мина на 5/03 .Вчера се обадиха ,че от пет яйцеклетки са се оплдили 4.Днес чакам да се обадят ,за да кажат как се развиват.Аз се подготвям за свеж трансфер и поставям prolutex (прогестерон)под формата на инжекции.Знаете ли дали има прогестерон на инжекции в БГ.Аз ще си купя от тук до датата на теста ,но след това ,ако се наложи вие какво поставяте.Благодаря ви за отговорите предварително .Стискайте палци и късмет на всички .

# 415
Няма нужда, не се притеснявай!
Нито преди ЦС, нито преди хистерото, докторът ми е препоръчвал нещо.
След ЦС ми изписаха антибиотик, от 2 таблетки. По време на престоя в болницата,
за лапарото, ми вливаха антибиотик.
Препоръчвам ти "Ачик Емар" за ЦС. Пресичаш светофара до бензиностанцията
и тръгваш покрай "Аджибадем" нагоре, по улица Yeşilçimen Sokak. Като повървиш,
ще видиш клиниката. Аз останах много доволна от лекаря, който ми я прави.
Внимателен, говори ми през цялото време, чак накрая имах болка,
като менструална, изтърпява се, не е нещо нетърпимо.
Успех! Hug

Благодаря, Сиси! Аз мислех по-скоро в Ехомар да отида. За болката не се притеснявам, все пак съм правила ХСГ в България... Кошмарно беше, тогава реших, че ако раждането боли повече и от това, няма да раждам. А с тия антибиотици при всяка манипулация направо....После с дни се възстановявам Confused

# 416
Здравейте момичета. Днес ми беше деня за теста след трансфер. Резултата ми е 834.20 като това е резултат на 11ти ден от трансфер на 5 дневни ембриона.
Струва ми се нереален. Писах на Хафизе, но още не ми е отговорила. Не смея да се отпусна да се зарадвам...

Според мен и двата са се хванали.😉 Аз на 8-ми ден имах стойност 380, на 10 ден 970, на 12 ден две хиляди и нещо, писах на Карликая, каза да спра да се изследвам и да ходя на преглед. 🙃Спокойно. Сега започва трудното. Важното е, ако оцелеят и двете до края на 3-ти месец, да се следиш изкъсо. Ако си в София заложи на Майчин дом или Токуда. И не стъпвай при Сигридов. 😉
Защо д не стъпва при Сигридов? Мисля, че това е доста силно изказване!!!
Аз пък само там бих и препоръчала

Сигридов не е надежден за проследяване на рискова бременност. За жалост. Пропуска много важни детайли заради голямото си его. Има доста изстрадали майки по този повод. А и не се знае като те преглежда на колко малки е или линийки. 🙃

Доста сериозни грешки допуска с майки, които са с вродена или придобита тромбофилия с безумната му терапия през ден. Миналата година последно една мама в 35 седмица загуби бебето си заради подобно безумство. Човекът лежи на слава, която не е реална.

За рискова бременност Михова е в пъти по-добра на ФМ, Чачева и Чавеева, както и Марков.

Единственият позитив на Сигридов е, че изписва адекватно витамини и добавки, но всяка една от нас е достатъчно интелигентна сама да си следи показателите и да взима мерки.

Аз лично се следих при Михова в Надежда и при Колева в Токуда родих, въпреки че Колева е странна птица по характер, е изключителен професионалист.

Защо според вас жената на Сигридов си следеше бременността и раждаше в Токуда?

Другият негатив, пред кабинета му се чака минимум 6 часа, винаги закъснява с часове с графика си. За бременни с рискова бременност, това определено не е добре. Трябва да си мазохист , да изтърпиш подобно безумство.

Аз отидох при Сигридов точно веднъж на преглед да сравня на първата ФМ и два дена след прегледа ори него бях при Михова. Ами само си дадох парите, а не научих нещо полезно. Добре че не си позволи да се държи арогантно, че щях да полудея, 😂 че нямаше да се стрърпя да не го навикам и аз. Но много майки излизат ревящи и стресирани от кабинета му. Освен това при проблем, знам че не вдига телефона си. Кой има нужда от лекар, който при спешен случай не отговаря?! Плаши майките, редовно, а недай си Боже да си инвитро от Бг клиника. Тогава настъпва Ада.

Та затова.

# 417
ALFIETKA, моля! Hug
Повечето ходят в Ехомар, защото е по-известна клиниката,
обаче, който е бил в "Ачик Емар", е останал много доволен.
По-близо е, по-малко хора има, внимателни са лекарите.
При мен се наложи да изчакам повече, но рядко се случва.
На рег. не говорят английски, викат лекар, с когото да разговаряш.
Можеш на листче да им напишеш предварително за какво идваш.
Антибиотикът е много лек, не е такъв какъвто си мислиш,
еднократно го приемаш, да убие микробите, ако има такива.
Където и да решиш, желая ти късмет! Flowers Four Leaf Clover
Valq12, докторът ми беше изписал Цикло-Прогинова.
Успех! Hug
Елена, на въпроса ти не мога да отговоря, аз бях със ЗЕТ.
Други медикаменти ми бяха изписали. Имах да бия Пролутон депо
на 7-ия ден от трансфера, но аз си я бях купила от ТР.
Късмет! Стискам ти много силно палци! Hug
Напълно подкрепям мнението на DundyS за Сигридов!
От много момичета знам, че е груб, позволява си да им вика
и да им държи сметка защо са отишли при Паскалева,
а не при Русев. Дори отказва и преглед по тази причина,
стресира ги, а те се чудят как да го излъжат,
че не ходят при Паскалева, а при Русев?!
С две думи, ужасен човек!

Последна редакция: ср, 06 мар 2019, 14:57 от sisi345

# 418
Ние се върнахме на първоначална позиция... Единственият ни ембрион, който стигна до бластоцист се оказа негоден след ПИД (иначе 7 оплодени яйцеклетки, 6 развили се до след 3-4 ден, само 1 стигна до бластоцист).
Вие имате ли подобен опит и дали е завършил с успех?
Също, чели ли сте "It starts with the egg" и какво мислите за съветите, които са дадени там за подобряване качеството на яйцеклетките?
Имате ли съвети какво да попитам доктора?

# 419
Ние се върнахме на първоначална позиция... Единственият ни ембрион, който стигна до бластоцист се оказа негоден след ПИД (иначе 7 оплодени яйцеклетки, 6 развили се до след 3-4 ден, само 1 стигна до бластоцист).
Вие имате ли подобен опит и дали е завършил с успех?
Също, чели ли сте "It starts with the egg" и какво мислите за съветите, които са дадени там за подобряване качеството на яйцеклетките?
Имате ли съвети какво да попитам доктора?

Роден_ентусиаст, съжалявам Sad . При нас първият път беше някаква рядка мутация, която в България, един от водещите генетици обясни като лош късмет и случайност, след това и доктора в Турция каза същото, тогава имахме само един бластоцист. При следващия ни ПИД, единия ембрион беше с Даун, другия излезе нормален. Дауна го отдавам на възрастовия фактор (на 37 г.).

Преди първия опит пих добавки, внимавах за здравословно хранене. Преди втория опит - изключих сладкото и пих пчелно млечице. Дано информацията ти е полезна.

Общи условия

Активация на акаунт