Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 5

• 49 381
  • 750
  •   1
Отговори
# 450
Ваня, как са нещата при вас?

# 451
Сиси пожелавам ти успех,само погледни колко хора са с теб и аз днес чаках с нетърпение да пишеш.Ти си просто изключително борбенна личност изпълнена с добри чувства.Убедена съм че твойто бебче е някъде там и си чака реда.Пожелавам ти Последна битка с успешен финал.Всички заслужаваме това!

# 452
Мила Сиси, много съжалявам.
В теб всяка от нас припозна себе си и всички се молехме за теб.
Всяка от нас е „падала” и е трябвало да “стане” отново и да продължи по пътя към мечтата.
Борбен и сърцат човек, като теб заслужава много скоро да получи своята извоювана и заслужена “награда”!
В тази група е събрана силна женска енергия с една мечта 🤗

# 453
Сис много съжалявам, чаках с нетърпение да ни се похвалиш днес,защото ти наистина го заслужваш! С твоя позитивизъм с твоята борба,даваш на всички нас сили да продължаваме напред, както и ти няма да се предаваш! С теб смее и чакаме твоето малко чудо!

# 454

Благодаря,че питаш! И аз не знам,готвим се за процедура.Миналата седмица пак направи биохимична и се чудя дали да не направи хистероскопия.Лекарят при когото ще прави опита,каза,че ако е неуспешен иска да направи хистероскопия.Аз се чудя дали да не я направи преди опита.Може ендометриозата да е направила поражения в матката.Няма никакви аборти...от кухото яйце се изчисти сама.Нямам обяснение за тези биохимични и защо не се захващат ембрионите.Генетичните им са ок.
А вие как сте?Растете ли?

# 455
Съжалявам, Сиси! Пожелавам ти да намериш сили да продължиш нататък- където и да е това! Heart

iovis  и snikurs- успех, момичета! Heart

# 456
Момичета, наистина останах без думи, толкова ме трогнахте! Gift Heart
Съвсем честно ви казвам, че за отрицателния тест не ми се насълзиха очите,
но като прочетох колко много ме подкрепяте всички, се насълзих!
Благодаря ви от сърце! Heart
Борбата продължава! Загубите ме мотивират още повече!
Даже набрах вече сили! С толкова голяма подкрепа
от толкова прекрасни хора, няма как да е иначе!
На правилното място и при правилните хора сте!
Убедена съм, че ако има дори минимален шанс,
вашите лекари ще сторят всичко възможно, за да сбъднат мечтата ви!
Д-р Карликая оправда доверието ми на 100%!
Сърцат, всеотдаен лекар и човек!
Останах с много топли чувства към абсолютно всички!
Благодарна съм на всички координаторки за подкрепата!
Жалко, че не правят там опити с ДЯ! Вече ми липсва клиниката и Истанбул!
Силно ви прегръщам всички! Стискам силно палци и ще се моля за вас! Hug Heartpulse
Dundiu86, непременно ще споделя, миличка! Heart

# 457
Момичета сега съм на противозачатъчни Dienielle,някой пил ли ги е? Първият път бях с Ясмин . И друг въпрос,къ ли ще е, ако пия витамино Omepa Q10 преди симулация и т.н. ?

# 458
Извинявам се за грешките! Вторият ми въпрос е :
Проблем ли ще е, ако сега пия Omepa Q 10, преди стимулация  и трансфер? И хапчетата са Dienille

# 459
Извинявам се за грешките! Вторият ми въпрос е :
Проблем ли ще е, ако сега пия Omepa Q 10, преди стимулация  и трансфер? И хапчетата са Dienille
Никакъв проблем няма да е, даже по време на стимулацията,
както и след трансфера - каза ми докторът, че Q 10 мога, омегата е задължителна.
Късмет! Стискам много силно палци! Flowers Four Leaf Clover Heart

# 460
Била ти Сиси! Heart

# 461

Благодаря,че питаш! И аз не знам,готвим се за процедура.Миналата седмица пак направи биохимична и се чудя дали да не направи хистероскопия.Лекарят при когото ще прави опита,каза,че ако е неуспешен иска да направи хистероскопия.Аз се чудя дали да не я направи преди опита.Може ендометриозата да е направила поражения в матката.Няма никакви аборти...от кухото яйце се изчисти сама.Нямам обяснение за тези биохимични и защо не се захващат ембрионите.Генетичните им са ок.
А вие как сте?Растете ли?
Благодаря Ваня, добре сме и да, растем, вече е на 3-месеца.
При мен също имаше биохимични, преди успешният опит направихме хистероскопия, така, че при мен проработи, и ембриончето се хвана. При секциото докторката каза че имам много сериозни сраствания от енметриозата, но все нак успят да заременея и родя.

Последна редакция: пт, 08 мар 2019, 00:55 от mileneira

# 462
# 463
Честит празник момичета!

# 464

Общи условия

Активация на акаунт