Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 5

• 48 810
  • 750
  •   1
Отговори
# 525
iovis, късмет и от мен!

# 526
Благодаря ви момичета! 🙏👼❤

# 527
Момичета, има ли Б12 метилкобаламин за инжекции в България? Някой ползвал ли е? Не можах да намеря в нета. А в Турция?
В България няма. В Турция аз лично намерих само хидроксикобаламин. В България метилкобаламин си бях купила от едно момче, което ги поръчваше от Германия.

И аз не намерих в Истанбул вчера, даже не съм сигурна дали хидроксикобаламинът, който ми предложиха беше инжекционен. Имаше цианкобаламин, ама има и в България, ако на някой изобщо върши работа...

Аз с цианкобалмин на инжекции вдигнах нивото на Б12 до 880 (иначе и аз съм с мутация MTHFR).

# 528
А от каква стойност тръгна и съгласно каква схема ги слага инжекциите? И какви им бяха параметрите? Не вярвам Русев да е бил за цианкобаламин, на мен сто пъти ми каза да е метилкобаламин...

Последна редакция: вт, 12 мар 2019, 18:55 от ALFIETKA

# 529
Момичета,мина ми трансферът днес-без болка,без дискомфорт,всичко беше за 5 мин точно. Развълнувана съм-върнаха ми 2 перфектни бластоцита,д-рът каза,че е минало като по учебник и ,че чака +резултат. Тестът ми е на 23.03. Успех на останалите момичета!❤Обичам доктора и цялата клиника!🤣Дрънкам много,ама  от адреналина!

# 530
Ехааа, прекрасно звучи, snikurs:) Успех! Heart

# 531
Snikurs, успех!

# 532
Благодаря момичета! Успех и на вас!❤

# 533
Силно стиснати палци и от мен!

# 534
Момичета,мина ми трансферът днес-без болка,без дискомфорт,всичко беше за 5 мин точно. Развълнувана съм-върнаха ми 2 перфектни бластоцита,д-рът каза,че е минало като по учебник и ,че чака +резултат. Тестът ми е на 23.03. Успех на останалите момичета!❤Обичам доктора и цялата клиника!🤣Дрънкам много,ама  от адреналина!

Успех!

# 535
  • София
snikurs, успех Flowers Four Leaf Clover

# 536
Благодаря момичета! Успех и на вас!❤

Успех!

# 537
Успех мила🍀🙏👶🏼😇

# 538
Успех! 🙏👼

# 539
Момичета, има ли Б12 метилкобаламин за инжекции в България? Някой ползвал ли е? Не можах да намеря в нета. А в Турция?
В България няма. В Турция аз лично намерих само хидроксикобаламин. В България метилкобаламин си бях купила от едно момче, което ги поръчваше от Германия.

И аз не намерих в Истанбул вчера, даже не съм сигурна дали хидроксикобаламинът, който ми предложиха беше инжекционен. Имаше цианкобаламин, ама има и в България, ако на някой изобщо върши работа...

Ако те интересува, мога да снимам моя хидрокси, който купих  от Турция (за инжекции е).

Общи условия

Активация на акаунт