Тренировки в домашни условия - 98

• 43 628
  • 733
  •   1
Отговори
# 480
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Днес ден 58 Cardio Flow как го изкарах направо не мога да повярвам сама на себе си.
Изчезвам на плуване сега Simple Smile

# 481
И моето си е умора. Абе не ходя на работа и все по нещо има, я тук, я да помогна на някого.
И претрениране. То като знам, че имам свобода и мога да тренирам, когато си поискам го правя по два пъти на ден и от кога ли не съм почивала, май пак над 10 дни. Ще почивам два дни.

Днес във фитнеса гръб, гърди и крака.

# 482
Добавам плуване - първо загрявка, бавно и лежерно гръб, бруст, после интервали бързо кроул 50 метра, 50 метра гръб бавно и така само 2 пъти после малкото дойде "мамо, пишка ми се" (а пишкахме в съблекалнята само 15мин по-рано) еми като се върнах в басейна вече хъса ми се беше изпарил. Ама  навремето така беше в домашните тренировки, спирах и се разочаровах на 2-ро, 3-то прекъсване, сега и 5 пъти да ме прекъснат ми е все тая - продължавам без проблем.
Днес обаче усетих умора като се върнах в басейна и то основно в краката и после я карах едваж, едваж. И все пак за 30 мин 280 калории изгорени, което до сега дори с Оутъм не ми се е получавало. Хем беше мега релаксиращо, хем калории изгорих, доволна съм.
Басейнът в Славейков
Скрит текст:
е много приличен, за бургазлийки - препоръчам! И дамската съблекалня е чисто празна. В коридорите за "граждани" имаше още 2-ма мъже. Явно не е популярен сред жените този спорт.
А ММ ми каза, че като съм ходела на плуване навремето съм била най-изчистена.
Дали е късно да се запиша пак... Бътерфлай хич не мога, а ми изглежда супер яко.

# 483
Hammer Power за днес.
Теди, само хубави неща съм чувала за този басейн, но пусто му плувам като дете. Иначе баткото ходи на плуване, но в ПМГ, но то е организирано от училище и аз само ходя да го взимам.

# 484
Хелоу Heart Eyes отчитам три дена ски от сутрин до вечер ,малко плуване и афтър ски йога, която толкова ми хареса,че я включвам в редовната си програма.Днес първи ден в къщи -йога и спиннинг за възстановяване,че имам страшна  мускулна треска на дупето и прасците...

# 485
  • 1st floor
Аз отчитам Legs, ден 48. Simple Smile

# 486
  • Пловдив
Хай!
Миналата седмица само 2 тренировки успях в крайна сметка - Пуш 1 и Пуш 2,тази в понеделник правихме Пуш 3,вторник пак Пуш 1, вчера се наложи почивка. Тъй като втория месец тренировките са ми леки - защото са базови и се набляга на високи тежести с малко повторения, малки мускулни групи, а аз тежести нямам високи, най-високото ми е 7,но мъжо ми го взима, та си губех времето, общо взето, тази седмица се пробвам с ластиците да ги правя (има такава модификация). Много по-добре и по-сериозно ми влиза, много се изморявам и сериозно ги чувствам тренировките. Та, ще продължа с ластиците Пуш месеца. До края на семицата ще направя Пуш 2 и 3 и се надявам да имам време за едно кардио. Другото си е както обикновено - пей, сърце. И, момичета, не се увличайте в тренировките, претренирането е по-лошо и от нетренирането. Чувствате ли се уморени - почивайте, бе, то за това е измислена умората. После идват контузиите, а те могат да приземят човека за месец-два, че дори и повече. Весел ден!

# 487
Забравих да пусна страхотна йога за стречване на долна част https://youtu.be/ILiLO0Q6qFo

# 488
За днес - Cathe Friedrich - Chiseled Upper Body. ICE Series. Хареса ми повече от вчерашната. Ще пробвам и други от ICE сериите.

Ризова - Пуш на Румяна ли правиш?

No Frame - страхотно! Завиждам за ските! Следщият сезон е толкова далече ... не знам дали ще успеем да отидем пак през този, а и не ми се бори с лавини Sad

Отивам да се "боря" с природните бедствия при нас. Стискайте палци утре да излетим! (и да канцем успешно)!

# 489
Момичета, приемате ли нови попълнения?
Няма да казвам от колко време не съм тренирала, че ме е срам. Обаче от понеделник съм сериозна, захванала съм се с едно 90-дневно предизвикателство, на Румяна. И много искам да го довърша успешно този път.
В този ред на мисли, можете ли да ми дадете съвет?
Искам да постегна тЕлото. Не съм дебела, 52-3 кг съм, но съм мекичка Grinning А и с това седене в офиса по 8 часа, съвсем съм отпуснала края. 
Можете ли да ми препоръчате по-подходяща програма, около 20-30 мимути на ден, която би ми била от полза?

# 490
Amelie, аз някъде в предната тема бях пуснала тренировките за заети хора на блендъртите по 30-40 мин са, но според мен щом си започнала 90-дневно с Румяна, карай си него. Реално с половин час в деня нищо не печелиш като време, докато като тренировки - да.
Аз днес ден 53 крака.. баси любимата ми тренировка беше крака, ама БЕШЕ... много съм разочарована... то напади, то отпади, то чудо....
После 10 часа в автомобил и след малко плуване, че офтикясах

# 491
Намрих си поста с програмата на ФБ.

Агент, ако искаш пусни я на първа, за всички, които питат за нещо около 30 мин:

https://bg-mam.ma/p/1062380/37510758

# 492
Запазвам си я! Благодаря.
С половин час на ден, плюс някаква йога като допълнително, балансирано хранене без залитания, дали мога да очаквам някакво стягане?
Успокоявам се, че поне ще вкарам някакво движение. Иначе от кревата - в колата - в офиса - на дивана....

# 493
Зравейте момичета. Тренирам си по календар, отчитам вчера Чизъл Ендюрънс + ето това смъртоносно нещо за дупето(много ме озори, пък накрая как болеше)  https://www.youtube.com/watch?v=oY1NVAWjcy8&t=930s
...днес Тотал боди хамър и май няма да правя нищо повече защото днес ходих много пеша и съм много изморена и гладна и ПМС-то ме почна.
Току що си изтеглих книжката към ICE на Кети Фридрих...има ротации за три нива, кое ниво да избера за себе си...предполагам 2 или 3...Звездичке ти как ги прави, нейните ротации ли ползва или твои?
Има и хибридни от ICE & LOW IMPACT SERIES, ICE & XTRAIN, ICE & RIPPED WITH HIIT, ако някой го интересува...

Извинявам се, сега прочетох, че всъщност трябва да се направят и трите нива...

# 494
А, Арсен, както ги чувстваш нещата. Аз правих второ ниво по нейния календар. Трето ниво отива към седем часа седмично. Толкова време нямах, а и там допълнителните тренировки бяха основно плиометрия.  Сега има и хибриден календар на ICE и LITE. На LITE кардиото е леко проблематично, по-добре го избягвай, ако го е сложила в календара. Вместо него можеш да си избереш нещо от Ripped With HIIT, където има нелоши 30-минутни варианти. Ако правя хибриден, бих съчетавала ICE с LITE или Strong&Sweaty. Най-добре биха се комбинирали, тъй като тренировките следват една и съща концепция.

Общи условия

Активация на акаунт