Януарски сладури VІІ

• 10 237
  • 268
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Аз съм мноооого несериозна - признавам си  Embarassed Отдавна не съм писала, но като цяло по-рядко влизам и из другите форуми.
Накратко:
Честито на всички, които съм пропуснала по всякакъв повод !!!
Ние бяхме за една седмица на планина - с. Искрец и си изкарахме чудесно. Довечера пътуваме за морето и няма да ни има 15 дни и след това живот и здраве пак на Искрец  Hug Дано почивката ни мине безпроблемно особено за малкия.
Поздрави на всички, приятна почивка на заминаващите и много много здраве от нас  Hug

# 16
  • Sofia
Gergana дано се оправи бързо Мина и да се поразходите хубаво на слънце и въздух!

jullianna весело изкарване на морето!

# 17
Здравейте мами!
Черпя Ви виртуално  beer Drunk Wine Glass smile3546  smokeuu eat че от вчера си имам и аз Християнче Mr. Green
Алекс се държа перфектно и даже му беше забавно и интересно в църквата Joy

Целувки на всички малки разбойници!!!!

# 18
Лейди, честито християнче   bouquet Да ви е живо и здраво и Господ да ви го пази

# 19
Честито на Алекс  Grinning Да е жив и здрав  Grinning

И аз да си полача от кучешки и кътници  Tired Трети ден не яде. Правя, хвърлям, вече изобщо не приготвям храна. Единственото, което яде е плодови млекца.
Станал е ужасен. За най-малкото нещо, надава вой до небесата. За капак на всичко, точно като се захлажда следобяд, всеки ден вали порой и не можем да стигнем до площадката.
А как ми се спи...  Tired

Айде, оплаках се, отивам да си пия бирата и да пуша  Laughing

# 20
  • Варна
Лейди, честито християнче и от мен  bouquet!
Кейси, welcome to the club smile3511. Дано по-бързо да излизат зъбите, че е егати и мъчението.
Аз Мишо го бях пратила на бабин дом уикенда, но такъв джулай направихме с една приятелка, че повече щях да си почина ако си беше у нас май ooooh! Crazy.
Целувки на всички януарчета Heart Eyes!

# 21
  • Sofia
Честито християнче на  EйМъНа_Хаймана !!!

Ние сме в по-добро състояние. Пие си антибиотика и ушите от днес не текат, но пък зъбите продължават да я мъчат и братовчед и страда - ходи да го хапе че да си чеше венците. Поне прояде - е не както преди ама и не кара на една закуска само.
Дано на всички януарчета скоро да им избият зъбките и то по най-безболезнения начин  Praynig

# 22
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Здравейте
днес ви черпя аз

имаме годишнина от сватбата

Каквито сме каръци, няма да можем да се насладим на подаръка си.

# 23
  • София
Лили, честито ви християнче, да е жив и здрав Алекс!
Деси, честита годишнина на вас! Дълъг и вълнуващ семеен живот! А защо няма да можете да се насладите на подаръка, че не разбрах newsm78

Ние се завърнахме от моренце, като за късмет избегнахме точно бурите Simple Smile Беше много хубаво и на Ева и хареса. Цял ден гола, играеща, хапваща всякакви "боклуци". Първо се плашеше от водата, но така беше по-добре, че си цепна главата след пристигането и не трябваше да мокри превръзката ден-два. После откри кефа на това да се плацика и да се зарива с мокър пясък и по цял ден.

Я като сте се отворили на зъби ми кажете има ли някой с покарващи 5-ти зъби (т.е. вторите кътници). Все се надявам да има малко пауза (поне 6 месеца), но не искам да се обнадеждавам излишно.

# 24
Мия имаме билети за концерта на Ерос Рамацоти, който може и да не сесъстои заради дъжда.

На Габи и пробиват долните кучешки. Единия почти е излезнал. Остават още само 5 зъба, но от гадните - 1 кучешки и 4 кътника.

# 25
  • Варна
Мия имаме билети за концерта на Ерос Рамацоти, който може и да не сесъстои заради дъжда.

На Габи и пробиват долните кучешки. Единия почти е излезнал. Остават още само 5 зъба, но от гадните - 1 кучешки и 4 кътника.
Боже, Деси!
Съвсем те забравих и много ме е срам Embarassed! Не знам дали утре ще успея, защото съм малко болен, но до два-три дни ще ти пратя каквото обещах Embarassed.
Честита Ви годишнина- всички останали да си ги празнувате заедно и влюбени  bouquet!

Ние днес бяхмена консултация и най-накрая рахатясах Joy- за три месеца е качил двеста грама(14.200) и е около 88см, защото не можахме да го измерим точно- в коритото не се събира, а на стената или се изправя на пръсти, или си разкрачва краката hahaha. Някой да е слагал Activ-Hibb(май така се пишеше) и да може да каже колко парички е? Защото обсъдихме с педито и смятам да я сложа Thinking.

Момичета, децата вече навършват трето полугодие- кога мина толкова време Hug Heart Eyes Grinning?

# 26
Като това противоменингитната ваксина ли е? Ние слагахме на Габи такава ваксина, но не помня дали беше същото име. Сложихме и такава с един прием и струваше 33-35 лв. от аптека.

# 27
  • Sofia
Деси честита годишнина! Да се обичате и уважавате докато ви има!

Миа на пленанника му никнат в момента 5-тите зъби, а той е 9 месеца по-голям от нашите и поне при него е имало пауза от 5-6 месеца. И аз съм с тази надежда след тези мъки /не че са свършили с кучешките ама поне са на повърхността/ да имаме малко почивка и двете, че в тези моменти не признава никой освен мен и се носим на ръце и се гушкаме.

За водата и Тея я е страх от океана. Топнах я за малко и тя с голям ентузиазъм дойде, но като видя че е студено и повече не пожела да се мокри. А вчера ходихме в планината до Ванкувър и там гледах танци на индианци и се разходихме по един въжен мост /голямата им атракция/. За моя изненада Тея цвърчеше от удоволствие докато я носихме по него /забранено е малчовци като нея да са на самоход/.

# 28
  • Там някъде нейде !!!
Мами ,  ние мислим да отскочим с беба и кака до Шипково другата седмица . На татито не му се идвало с нас ,  но на мен ми се ходи ,  и се организирахме с една приятелка . Та да ви попитам ,  дали е полезно да я къпя в топлата минерална вода ? Ако някоя мама мисли и тя да ходи да свирка , може да се видим там и да се запознаем .   bouquet
Та във връзка със зъбите да ви кажа , че ние все още сме с едно зъбче . Та идея си нямам какво ме очаква като ви чета .   bouquet  bouquet  bouquet

# 29
Благодаря за хубавите Ви пожелания!!
Деска, със закъснение Честита Ви годишнина и дъъъъълги години да се обичате!!!
Миа,как е дребната разбойничка?Кви са тия цепки по главата бре? #CrazyДавай да им взимаме каски на тия деца щото здраво място вече не остана Joy

Поздрави и приятно изкарване на почиващите!!!
Снеже,къде е това Шипково? newsm78...минерални извори ли има? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт