"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 32

• 44 960
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
Ето и рейтинга!Паднал е и особено в АВ!

Тотал

АВ

20+ABC1

Рейтинг 30 серия

TOTAL
3) 5,61% (-0,12) ⬇

AB
5) 4,01% (-1,34) ⬇

20+ABC1
3) 5,03% (-0,59) ⬇

# 691
Animal Baby ChickДобро утро,:hugs: птичета!

Злати,  Hug благодаря за кафето и линковете!

Пия си кафето и все още се нервя на снощната серия, най-вече за любимата ми сцена, която бе така редактирана и префасонирана, че почти нищо не е останало от това, което ни показаха предварително!:persevere:

Сутрешното събуждане, след титаничната битка за завивката  е най-доброто , което видяхме  в този епизод!:kissing_heart:

JoyJoyJoy

И да допълня, хареса ми и катеренето на Санем по Джан. Добра поза бе заело момчето да й даде такава възможност, че бе застанала на върха на пръстите си...Stuck Out Tongue Winking Eye  

Но,:thinking: пък като гледам рейтинга сме на трето място, веднага след мача и Сървайвър ...

Приятна неделя!:hugs:

Последна редакция: нд, 17 фев 2019, 10:17 от alex_94

# 692
Привет момичета 🤗🤗
Злати благодаря за кафето и инфото. Аз очаквах рейтинга да е по-висок. В YouTube гледаемостта беше по - висока. (Знам че тя не вдига рейтинга, но си мислих,  че ще е по - висок)
 Нещо да кажа и аз за мама. Напрегнах се на " Аз съм му майка, може да не съм била до него, но го познавам"
Значи ти няма да си до детето си 20 години, изведнъж ще се върнеш и ще се правиш, че нищо не се е случило, и все пак си ОК с това синът да замине и пак да не е до теб, само защото ще е с " класна жена" - такава, която ще му подхожда на ранга, но няма да се опиташ наистина да го разбереш и да го задържиш до себе си, щото нали си "тъжала" за него( по нейните думи)  всичките тези години. И как да не я хванеш и да засилиш с Поленка към Лондон? Мноооого ме дразни тая жена 😤
Емре все повече и повече ми харесва. Надявам се да развиват образа му в тази насока и да не залита пак към лошото. Трябва да има баланс все пак - мама действа срещу желанията на Джан, той да е зад гърба му.

Момичетааа, аз все още съм зациклила на това тук. Целувката я имаше, макар и много лека ( даже ме съмнява да е по сценарий 😁😁)
Чакам вече фрага аз...... с огромно нетърпение..

# 693
Mariya, 🤗 и аз си мисля, че целувка е имало, но са я изрязали гадините!😏

# 694
Здравейте!

Интересни коментари с неочаквани за мен гледни точки. Peace
Аз се питам днес дали ще им се откъсне да ни пуснат фрагман Thinking
Имам усещането, че феновете останаха с едни не много приятен послевкус след края на епизода. Колкото и да е любимец Джам Дивит, сълзите в очите на Санем трудно се преглъщат.

Сега реала зове Crazy

ПП: На мен ли така ми се стори, но в сцената със събуждането крака на Джан не беше ли между тези на Санем Whistling... Правилно ми се е видяло, сега видях гифа на Алекс Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 17 фев 2019, 10:35 от Slawena

# 695
От стилистките.

Аслъ пак е облякла Джан в Армани!😜
Дано го видим в цяла тяхна колекция!

Санем и за миг не се осъмни, че Джан ще успее да я хване, довери му се напълно както винаги...Sunglasses

Последна редакция: нд, 17 фев 2019, 10:51 от alex_94

# 696
Добро утро момичета,
Рускините коментираха, че вече сме си получили секса в сериала - местоположението на крака на Джан при събуждането сутринта. Simple Smile
Ако Байрак Бей още веднъж пусне по пързалката феновете, както с тази серия, ще видим главоломно сриване на рейтинга. Не показвай предварително  това, което няма да види публиката в пълен обем после.
Серията беше преходна и с много пълнеж, на това отдавам спада на рейтинга, особено в групата АВ. Да не забравяме, че пролетта чука на вратата и събота вечер няма да е точното време за затваряне в къщи пред телевизора.
Мама Дивит какво има да я коментираме. На два пъти показаха как й святкат очичките като чуе за някой разведен богаташ. За съжаление докато си запълва времето между две женитби обърква зверски живота на синовете си, за които по принцип не й пука.
Не беше от най-интересните серии, но не съм разочарована и днес ще гледам с думички за които части ми стигнат нервите Simple Smile
По повод на катастрофата нощес вижте какво ми хрумна. Тя нали сценаристката движи сериала не по магистрала, а като на кръгово кръстовище.
Предния път като се разкри лъжата на Санем и Джан се разсърди, една кола щеше да я блъсне и той я дръпна и спаси в последния момент. Но тогава не се споменаваше да заминава нанякъде.
Сега пак е сърдит, но заминава. Катастрофа трябва да има, но той няма да е до Санем, за да я спаси /въпреки че няма да е заминал по това време все още/. Така ще разбере какво е да живее без нейното физическо присъствие до себе си. Ще гледа отдалеч /образно казано/ как други я спасяват.
То за това бяха и репликите от откъса - ще ти дам задграничиня си номер, за какво ми е теб като те няма сама ще се грижа за себе си.
Хайде, чака ни динамична следваща серия и дай боже втори сезон, както си пожела Демет в интервюто.

# 697
  • Варна
       Добър да е денят ни, ранобудни птичета!  Hug

Благодаря ви, за всички снимки, клипчета, гифчета, линкове и коментари!  

Извинявам се за емоционалния изблик снощи!  newsm43

Реагирах първосигнално /също, като  Джан Дивит/.   ooooh!
   Вярно е, че при онлайн гледането не може да се получи цялостната представа за епизода, защото момичето превежда и пише едновременно, толкова, колкото успее! Това е наистина много трудно.  ooooh!
   Благодаря й за труда и всеотдайността да го прави всяка седмица за нас!  newsm51
   Аз лично предпочитам  да не смесвам гласовете на артистите с озвучката.  Embarassed
   Все още не съм гледала пълния превод на руски, но прочетох сутрешните ви коментари.
   Според мен Полен не е спечелила нищо. Нито битката, нито войната.  Naughty
   Пред Джан не стоеше дилемата Санем, или Полен!  Naughty И той не е избирал Полен, нито веднъж.  Crossing Arms  Дори, когато са били заедно, не й е обещавал нищо. Просто една неангажираща връзка.  Peace
   И сега "приятелката Полен" се възползва от моментната емоционална нестабилност на Джан. smile3515
   Той има нужда да отпуши напрежението, което се натрупва в него от момента на идването му във фирмата. Какво ли не му се случи за това време?!  ooooh!  И най-накрая се взриви!  newsm09
   Може би, реакцията му щеше да е различна, ако му бяха дали възможност поне за ден-два да остане сам и да премисли и да се успокои, но къде ти? Мама Дивит пак си прави нейните планове.  Crossing Arms Тя нама да пропусне такава възможност!  Naughty
   И в този момент е нормално да избере поне за малко да избяга от този свят на лъжи и интриги, с който не е свикнал и да се върне там, където се е чувствал свободен и щастлив.  Peace
   Всъщност, това беше неговия избор.  newsm12
   Но може би в момента не си дава сметка, че вече не може да живее без Санем?!  newsm78

Благодаря ви, за клипчетата и гифчетата с момента на събуждането!
   Това беше единствения момент на интимност, който ни отпуснаха!  ooooh!  Но пък беше много истински!  Two Hearts Събудиха се преплетени, забравили за недоразуменията помежду си!  luvbed
   Ето в този момент най-много ме беше яд на появилата се на вратата Полен!  smile3513
   И не само мен - Джан също беше видимо недоволен!  newsm78

# 698
Джан и Демет в тази сцена добре описаха проблемите си... да се надяваме, че ще ги решат...  Thinking

# 699
Сериала "Вътре" си беше планиран 33 епизода, ако не се лъжа. Сюжета стегнат, добре обмислен, динамичен, зрелищен, запомнящ се. Втори сезон тук може, но ще бъдат локуми и смукане от пръсти.

# 700
  • Варна

Пия си кафето и все още се нервя на снощната серия, най-вече за любимата ми сцена, която бе така редактирана и префасонирана, че почти нищо не е останало от това, което ни показаха предварително!:persevere:

Да не би Байрак бей да отговаря на желанието на феновете и да пуска изрязаните сцени?!  smile3503

Алекс, благодаря ти за клипчето в бокса със сцената от семинара!  Hug
  Това не бях гледала, но виждам, че отговаря точно на моите размисли за ситуацията!  Peace

Последна редакция: нд, 17 фев 2019, 11:49 от Planet

# 701
Това което Байрак бей не показа Peace

Скрит текст:

" Ммм, ухаеш на сутрешна Санем... Да продължа или да не продължа? Това е въпроса. Ако продължа, всъщност не знам до колко могат да се объркат нещата от един път? Първи за Санем, пореден за мен... Май да не бързам... Оммм, събери си акъла Джан Дивит... Мисли за Полен и майка си... Не губи контрол ...Започна да става горещо....Много горещо..."

" Джан дали спи или само се преструва? Ах Джан Дивит, ако знаеш какви мисли ми се въртят в главата! Усещам май и твоите мисли и...желания..."

Joy Joy Joy

Последна редакция: нд, 17 фев 2019, 12:13 от Slawena

# 702
  • Варна
      Гюнайдън на Санем ми прозвуча, като - Хайде, събуди се вече!  Peace

А Гюнайдън на Джан, като - Колко ми е хубаво да се събуждам с теб! Да останем още малко така!  Two Hearts

Съжалявам!  Peace  Гласът на Демет ми е груб!  newsm43

Според мен, трябва да поработи върху това!  Peace

Последна редакция: нд, 17 фев 2019, 12:37 от Planet

# 703

Нова от Джан

Така, новият актьор влиза в 32 епизод

Сторито на Демет, забавляват се душичките на Таркан 😍😍

Страхотна усмивка има Джан 😍

# 704
Mariya_R_84 - кой ще е новият актьор?

Общи условия

Активация на акаунт