Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема IX

• 26 752
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
  • Чужбина
Браво, много хубаво го извъртяха сценария на Counterpart.

В тоя сериал, обаче, няма нито един добър женски образ - всичко е лезбийки, нимфоманки, предателки, изпалзвачки и т.н.

А ей тая най-много ме дразни:

# 211
  • София
Хах и мен и Петя ни дразнеше много. Мислим еднакво значи... Wink
Гледай, гледай...

# 212
Не харесвам Клеър, но Мира ме дразнеше повече Simple Smile Оная правоверната сигурно се брои за положителен женски образ.

# 213
  • Чужбина
Не харесвам Клеър, но Мира ме дразнеше повече Simple Smile Оная правоверната сигурно се брои за положителен женски образ.

Тая Мира ... самата актриса хем грозна, хем абсолютно дърво. Направо й дадох световна награда за сковано поведение пред камерата. Май се конкурира с някои персонажи от Дарк.
И с тези тънки устнички ... Но пък ми хареса, как умря. Добре го направи.

Дамският каст в сериала удря дъното, но може пък да е търсен ефект.

Иначе Британската школа си личи при Оливия Уилиямс и при Хари Лойд - супер добра игра.

Нещо щях да пиша за Карбона, но после.

Последна редакция: ср, 06 мар 2019, 08:39 от Eleonora_27

# 214
  • Чужбина
Извинявам се за поредните постове.

Супер е да гледаш качествен sci fi или фентъзи сценарии заедно с перфектна актьорска игра.

В БЗГ британската школа бе представена от Джеймс Калис - направо ти пълни душата тоя актьор с играта си. Респект!

За Карбона:

Джоел Кинаман не участва във втори сезон.

Скрит текст:

Крис Коннер е в главната роля, т.е. ей тоя с големите уши:

Ще чакам отзиви за сценария на втори сезон.

# 215
Нали знаеш, че Джеймс Калис участва в един от сезоните на Еврика (не помня кой, но май 4-ти) - лек, приятен сериал, може да гледаш направо този сезон и ако ти хареса, да се върнеш и да изгледаш и другото Simple Smile
Мен Карбона ме стресира, а и тази форма на безсмъртие, която показаха, изобщо не ми изглежда привлекателна.

Един поздрав от саундтрака на корейския (Спомени от Алхамбра), просто защото ми харесва:
Скрит текст:

Този сериал е идеален за адаптация - представям си, как ако го направят западняци, ще изчистят някои елементи и ще се съсредоточат върху главната мистерия. Би могъл да стане по-добър.

# 216
  • Чужбина
Нали знаеш, че Джеймс Калис участва в един от сезоните на Еврика (не помня кой, но май 4-ти) - лек, приятен сериал, може да гледаш направо този сезон и ако ти хареса, да се върнеш и да изгледаш и другото Simple Smile
Мен Карбона ме стресира, а и тази форма на безсмъртие, която показаха, изобщо не ми изглежда привлекателна.

Ще го проверя, в кой сезон на Евриката участва. Голяма игра прави Калис. Повтарям се, но пак да кажа, че Британската школа произвежда виртуози.

Карбонът има депресиращи елементи, да! Но сериалът е ОК. Джоел малко дърво като актьор, но поне радва окото. А тоя ушко неговият заместник ... не съм сигурна, че ще го изтърпя. Не мога да се сетя, къде съм го гледала тоя актьор. Ще го чек-на.

# 217
И аз харесвам много английски актьори, даже като се замисля, харесвам повече англичани, отколкото американци (въпреки че със сигурност съм гледала повече американски сериали, отколкото английски) Simple Smile

# 218
  • Чужбина
И аз харесвам много английски актьори, даже като се замисля, харесвам повече англичани, отколкото американци (въпреки че със сигурност съм гледала повече американски сериали, отколкото английски) Simple Smile

Хоупкинс е от британската школа - за да бъдем по-точни Уелски. Завършил е Royal Welsh College of Music & Drama, а после е в Royal Academy of Dramatic Art в Лондон.

Даниел Дей-Люис (, когото не мога да понасям) също е британец.
Майкъл Кейн също.

Още от най-добрите актьори, които са британци:
Скрит текст:
Питър О'Тул
Бен Кингсли
Шон Конъри
Иън Маккелън
Джеръми Айрънс
Ралф Файнс
Колин Фърт
Крисчън Бейл
Гари Олдман
Лиъм Нийсън (ирландец)
Иван Макгрегър Joy (обожавам го!)
Том Харди
Бенедикт Къмбърбач
Джъд Лоу
Даниъл Крейг
Хенри Кавил
Хю Грант (любим!)

Мартин Фрийман
Джим Броудбент
Пол Бетани (любим!)
Орландо Блум

Дами:
Наоми Уотс
Рейчъл Вайс
Хелена Бонам Картър
Тилда Суинтън
Кийра Найтли
Кейт Уинслет

Не трябва да забравяме и GOTs бандата:
Скрит текст:
Лина Хийди
Емилия Кларк
Кит Харингтън (не особено добър актьор, според мен)
Софи Търнър (слаба актриса)
Иън Глен (ужасно красив мъж!)
Ейдън Гилън (ирландец)
Ричард Мадън
Шон Бийн (обожавам го!)
Чарлс Данс (ужасно добра игра прави тоя Чарлс)
Джонатан Прайс

# 219
Има и други, които харесвам, но ги няма в твоя списък Wink Преди всичко от сериалите, но не само - Ейдън Търнър, Руфъс Сюъл (как можа да го забравиш, като гледаш и харесваш Човекът във високия замък), Джейсън Айзъкс, Кенет Брана (и други от Хари Потър), Том Хидълстън, Хю Лори, Тоби Стивънс и др. ))
Ейдън Гилън така и не го гледах в ГоТ, но го харесвам в други неща.

# 220
  • Чужбина
Има и други, които харесвам, но ги няма в твоя списък Wink Преди всичко от сериалите, но не само - Ейдън Търнър, Руфъс Сюъл (как можа да го забравиш, като гледаш и харесваш Човекът във високия замък), Джейсън Айзъкс, Кенет Брана (и други от Хари Потър), Том Хидълстън, Хю Лори, Тоби Стивънс и др. ))
Ейдън Гилън така и не го гледах в ГоТ, но го харесвам в други неща.

Леле, Руфъс Сюъл Broken Heart го забравих! Отивам да се срамувам в ъгъла. Много любим, много!

Хю Лори не го харесвам, но е добър актьор.

Ейдън Гилън е просто прекрасен!

От дамите забравих да спомена Роуз Лесли, която играе много много добре в Троновете. Имат сцени с Кит, в които и двамата буквално се раздават (като театрални сцени са)

Скрит текст:

Ето това ми е любима сцена:

Петя, крайно време е да гледаш Троновете.

# 221
Прочетох две и половина от книгите (още преди да започне сериала) - майка ми ги има всички и си ги харесва. На мен ми бяха прекалено брутални и затова не искам да гледам сериала. Но го свалям за мама))

# 222
  • Чужбина
Такаааа...

Наскоро гледах един филм, който се води sci-fi:

Serenity

Рейтингът не е ок, но на мен сценарият много ми хареса.

Матю играе отново виртуозно - гледаш и се чудиш, как е възможно това. Как е възможно човек така да пресъздава емоциите пред камерата. А как играе пиян - не е истина просто.

Препоръчвам филма - повече е мистъри, отколкото sci-fi.

Ан Хатауей не ми харесва с руса коса, но поне играе. Ума Търман трябваше да играе на мястото на Даян Лейн, но не се получи работата заради контузия на Ума. Жалко!

# 223
Този филм е много нов - ще минат поне 3 месеца, докато се "появи" където трябва с добро качество, за да мога да го гледам. Все пак, благодаря за препоръката, ще го имам предвид. Simple Smile

# 224
  • Sofia
Започнах Синята книга, нещо не ми допада.

Общи условия

Активация на акаунт