МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 45 тема

• 63 555
  • 753
  •   1
Отговори
# 195
Не се включват новите колекции, Вива глам и минитата.

# 196
  • Sofia
Няма, днес ходих. Всичко е намалено с -30%, без минитата и една нова колекция май.
Интересното, обаче, беше, че макар да бях една от първите клиентки в магазина, купих последна бройка от определен продукт. Simple Smile Явно всичко ще се изчерпа доста бързо, въпреки че промоцията е дълга.

# 197
  • София
И според мен наличностите са малко. Отидох преди малко до Дъ Мол. Исках да се запася с течността за почистване на четки и с любимия ми Фикс Плюс Мат - и от двете имаше бройки и взех. Нямаше обаче нито една четка номер 133, а от големите опаковки кърпички за лице розовите бяха свършили, а от белите имаше само една опаковка.

# 198
  • София
Нямаше обаче нито една четка номер 133, а от големите опаковки кърпички за лице розовите бяха свършили, а от белите имаше само една опаковка.[/color]
Аз си взех три четки, едната е 133 и остана още една бройка от нея в Парадайз и два холограмни глоса, много са красиви  Heart Eyes

# 199
Препоръчайте ми четка за контур и пудра от МАК. Мисля да се възползвам от намалението ако до утре има останали четки .

# 200
  • София
На дали ще успея да се добера до 133. Много ми е любима и затова исках да си взема втора, но исках и да я видя първо, защото не знам как изглежда и се усеща като вече е S.

# 201
Преди няколко месеца ми подариха 135S и определено бих казала, че четката не става... Имам четки със синтетичен косъм на други марки, които са значително по-евтини от нея и вършат мнооого по-добра работа. За съжаление, май трябва да приемем, че четките на МАС вече не са им сила

# 202
На дали ще успея да се добера до 133. Много ми е любима и затова исках да си взема втора, но исках и да я видя първо, защото не знам как изглежда и се усеща като вече е S.
И аз си я харесвам много.

# 203
Чудна промоция са спретнали ... с по 2-3 налични бройки от продукт в магазин. 😀

Някой спомена за промоция на дъБалм в Бюти зоун. Знае ли се от кога до кога е и дали е необходима карта?

# 204
  • София
И на Дъглас между другото бързо им се изчерпаха парфюмите на -40%.

# 205
И според мен наличностите са малко. Отидох преди малко до Дъ Мол. Исках да се запася с течността за почистване на четки и с любимия ми Фикс Плюс Мат - и от двете имаше бройки и взех. Нямаше обаче нито една четка номер 133, а от големите опаковки кърпички за лице розовите бяха свършили, а от белите имаше само една опаковка.
Каква е цената на фикса с намалението?

# 206
  • София
25,90 лв.

# 207
Благодаря! Дано да има останал утре.

# 208
Сега се връщам от Парадайс, наличности определено няма. Утеших се с 2 четки, глас и пейнт пот.

# 209
Аз звънях в мола на Стамболийски , всичко което исках е налично.

Общи условия

Активация на акаунт