МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 45 тема

• 62 878
  • 753
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Аз пък много го харесвам Фикс+ и сега си купих 2 опаковки -кокос и лавандула.
Миналата година взех водата,но тя ми държи кожата твърде хидратирана и влажна,а аз не търся този ефект, така че отново си се връщам на Фикс-а.

Споделете кои са тези пудри на Мак,за които писахте,че сте доволни.
Аз имам Mineralize skinfinish Light plus, обаче ми е много брашняна.

# 241
  • София
И аз се запасих отново вчера с пейн пота в цвят Софт охра. Hug
Аз съм доволна от Фикс-а. Пръскам си го и съм пробвала и с други спрейове и термални води, но има капчици после и развалят грима. Фикса е точно дозирана струята за поръсване върху лицето, някак си.

Противно на моите очаквания, понеже никъде не прочетох преди това тук Thinking, в Сефора намалението на Клиник, ЕЛ, DKNY, MK и пр. беше 30%, за сметка на така мащабно обявеното намаление в Дъглас от цели 20%. Та разбира се поднових си ЕЛ ДУ фдт-на от Сефора! Hug

Последна редакция: нд, 10 мар 2019, 19:48 от kopche

# 242
  • София
И Clarins ли е с 30% в Сефора?

Иначе и аз съм много доволна от Фикс+. Изхабила съм поне 5 опаковки.

# 243
  • София

Не, еднакво е намалението с марките от бутиците на Ести Лаудер.

# 244
  • София

Не, еднакво е намалението с марките от бутиците на Ести Лаудер.
Правилно! Грешката е моя! КЛАРАНс са скромни. 20%. Проверих днес следобед, като ходих.

# 245
аз вчера си взех от Дъглас Double Serum на Кларанс и UV+ SPF50 neutral, защото ми бяха свършили и се възползвах от 20% намалението. Добавих още няколко покупки и на касата останах неприятно изненадана, че въпреки немалката сума, ми сложиха само 1 тестер и то на продукт, който тъкмо си бях купила в пълен размер. Дори и онлайн като пазарувам получавам повече тестери към покупката Simple Smile

# 246
И аз така в Сефора. Купих си Belif-Aqua bomb и получих тестер на същия продукт. Е, момичето ми даде и тестер на шампоан, което ми се стори направо щедро, но наистина нямам нужда от тестер на продукт, който съм си закупила току-що. Тези мостри трябва да са за хора, които искат вкъщи на почистено лице или каквото там преценят, да могат да изпробват продукта. На мен толкова пъти ми се е случвало да искам мостра от нещо и да нямат, а това явно е причината.
В този ред на мисли искам да кажа, че мострата на Белиф и реалният крем нямат нищо общо. Ама нищо!
Кремът е свеж и воден, а мострата беше мазна и то много, като парафин. Не знам защо има такова разминаване.

# 247
  • София
Да не би да е другия вид крем-те са няколко?
Мострите са голям проблем, да-не им се разделя с тях Grinning На мен в повечето случаи ми дават, но ако искам да пробвам нещо конкретно, директно искам от него.

# 248
  • София
И аз така в Сефора. Купих си Belif-Aqua bomb и получих тестер на същия продукт. Е, момичето ми даде и тестер на шампоан, което ми се стори направо щедро, но наистина нямам нужда от тестер на продукт, който съм си закупила току-що. Тези мостри трябва да са за хора, които искат вкъщи на почистено лице или каквото там преценят, да могат да изпробват продукта. На мен толкова пъти ми се е случвало да искам мостра от нещо и да нямат, а това явно е причината.
В този ред на мисли искам да кажа, че мострата на Белиф и реалният крем нямат нищо общо. Ама нищо!
Кремът е свеж и воден, а мострата беше мазна и то много, като парафин. Не знам защо има такова разминаване.

Те питат торбичка дали да дадат, камо ли мостри!?

В Делириум в Сердика също не дават никакви мостри, минита или каквото и да било. Изключително ме "насърчава" подобно безкомплиментно обслужване и като отчитам и други фактори, все по-малко ми се пазарува от нашенски магазини.

На мен преди година и нещо в Сефора (без въобще да съм ги искала) ми бяха пуснали в торбичката при покупка цели две мостри на крем на Белиф - мисля, че нещо от сорта на водна бомба се назоваваше, ухае на лимони, но такива химични. Та той си беше направо като разредено гелче и жълто или бяло на цвят. Струва ми се, че беше този https://www.sephora.com/product/the-true-cream-aqua-bomb-P394639 … e:p394639:product .

Последна редакция: вт, 12 мар 2019, 23:53 от veka

# 249
  • София
Аз имам Aqua Bomb и той е синкав гел крем.
Делириум вероятно още нямат мостри, не знам, на мен също нищо не ми предложиха при покупката. Но и доста продукти все още очакваха. Аз имам някои резерви към тях, но ще дам още един шанс, по принцип не бях и в настоение като ходих.

# 250
  • София
Аз имам Aqua Bomb и той е синкав гел крем.
Делириум вероятно още нямат мостри, не знам, на мен също нищо не ми предложиха при покупката. Но и доста продукти все още очакваха. Аз имам някои резерви към тях, но ще дам още един шанс, по принцип не бях и в настоение като ходих.

RумиK, аз не знам какво са получили и какво не, но ден или два след като пазарувах, видях че за 8-ми март за покупки над 150 лв подаряваха мини на различните брандове, сума която аз бях надминала при покупката. Има доста неща, които бих искала да пробвам, но те нямат мостри или пък не дават никакви минита и как да се изхвърли човек с някаква грижа за кожата, която струва трицифрена сума!?  

Не мога да си спомня мостри от кое от двете гелчета на Белиф са ми дали, но помня, че миришеше на лимони и беше бяло или жълтеникаво на цвят, попиваше много бързо.

# 251
  • София
Бях точно тогава там, пазарувах за по-малка сума, понеже нещата, които търсех все още ги нямаше. Но не ми и споменаха за офертата.

# 252
  • София
Бях точно тогава там, пазарувах за по-малка сума, понеже нещата, които търсех все още ги нямаше. Но не ми и споменаха за офертата.

Ами то една оферта, ум да ти зайде - едно мини по избор. За сравнение, в съседна Гърция за 8-ми март на същите брандове намаленията варираха между 20-40%. Там сигурно стандарта на живот е по-нисък от нашия Wink

# 253
  • София
Те отвориха ден два преди това, рано им е за намаления. Ще видим как ще продължат, добре че има сайтове и пътувания, без продукти няма да останем Grinning

# 254
Делириум е през ЕЛ България пише на етикетите на вносителите. Колкото мостри в Ел, толкова и в Делириум, т.е. николко за мен.

А за торбичките в Сефора трябва да питат определено. Аз категорично отказвам такава, както и във всеки друг магазин, в който покупката може да ме отърве от хартиени и пластмасови торби. Ако ми сложат торба ги карам да я махнат. По-добре е да питат, защото доста хора са като мен. Който иска му слагат и няма проблем.

Общи условия

Активация на акаунт