МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 45 тема

• 62 870
  • 753
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Бих искала да попитам пробвалите новия фон дьо тен на Герлен така неприятно /химично, на някаква вакса/ ли мирише този продукт? Преди повече от 2 седмици ми отсипаха да го пробвам, онзи ден видях кутийката и реших да го използвам - отварям и ... неприятно ми замириса. Може и от това, че е седял две седмици в нея, но и друг път са ми отсипвали в кутийки други продукти и не съм имала подобно усещане.

Някой пробва ли новите червила на Ести https://www.esteelauder.co.uk/product/649/57611/product-catalog/ … k#/shade/Shoutout , да сподели впечатления? Показаха ми два цвята на ръка, че на устните бях тествала друго и не исках да го махам  и много ми харесаха, но цената от 92 лв ми се струва доста завишена.

Последна редакция: сб, 16 мар 2019, 11:16 от veka

# 301
Дени, с коя четка нанасяш ФДТ-на?
С различни. 03 Никс, Мас, Диор и много навлажнен бюти блендър.

# 302
  • Пловдив
А с четка не става ли по-плътен? Аз също нанасям с пръсти и ограничавам количеството, така че да не стои като маска, а само леко да прикрие несъвършенствата.
Преди време много се чудих на тази четка на Никс, но така и не я купих. Какво ти е мнението за нея?

# 303
Винаги ще съм благодарна на Ел/ Стефи, че я показаха. За мен тя е велика четка. Разнася страхотно.

# 304
Винаги ще съм благодарна на Ел/ Стефи, че я показаха. За мен тя е велика четка. Разнася страхотно.
Страхотна е тази четка! Благодаря и аз на Ел. Струва ми се, че я показа във видео с любими продукти. Веднага я купих и от тогава я ползвам, пера всеки ден. Супер грубиянски я ползвам, а нито един косъм не е паднал. Става и за фон дьо тен и пудра. Страшно попадение!

# 305
  • Пловдив
Бих искала да попитам пробвалите новия фон дьо тен на Герлен така неприятно /химично, на някаква вакса/ ли мирише този продукт? Преди повече от 2 седмици ми отсипаха да го пробвам, онзи ден видях кутийката и реших да го използвам - отварям и ... неприятно ми замириса. Може и от това, че е седял две седмици в нея, но и друг път са ми отсипвали в кутийки други продукти и не съм имала подобно усещане.
Не е от престояване. Така си мирише. На мен ми наподобява машинно масло, но не ми е неприятна.

# 306
  • Sofia
Момичета, за тази четка ли иде реч?

# 307
Вчера след покупки бях очудена , но ми дадоха 5 тестера на фдт на фенти, бях любопитна да го пробвам , защото нали уж е екстремно матов.Денси , стана ми интересно , защо не би го ползвала?

# 308
Ето тази :
https://www.pinkpanda.bg/produkt/nyx-professional-makeup-pro-mul … fing-brush-prob03
Видя ми се леко различна от това което показа, ако е същата се извинявам.

# 309
Стана ми интересно, с кой фдт си в момента? Thinking И още един въпрос... В последните 2 години беше ли само с него?

Ползвам поне 5-6 различни фдт, всичките със средно или леко покритие. (Даже тази зима карам предимно на бб и тонирани кремове и пудра, защото мазната ми кожа започна много да се лющи на места и фдт подчертяват това). Ненавиждам супер покривните ФДТ тип маска и за мен ДУ оригиналния стои точно така, без значение дали е нанесен с гъбка или с пръсти. Последният път, когато го слагах, беше през юни 2018 г, помня много добре как го нанесох сутринта с пръсти, понеже бързах за полет, сложих малко фиксираща пудра отгоре и тръгнах. Стоеше си като фдт с плътна покривност. На пристигане от полета (летях до Австрия), тоест не бяха минали повече от 5-6 часа, се погледнах в огледалото и почти целият фдт се беше свлякъл от лицето ми, кожата се беше омазнила доста, абе на нищо не приличах. И от тогава подарих ДУ на една приятелка и повече не съм се занимавала с него.

Ако при други работи, супер. Ама за фдт с пълно покритие да се говори, че изглеждал "естествено" ...

# 310
Според мен си се вижда от километри точно защото е страшно плътен.
Може би ДУ с пръсти наистина би стоял добре, бих го взела да смесвам чат пат с по-озаряващи.

Не се сдържах заради цената и взех все пак Simple Smile Цяла сутрин се оглеждам Smile Да, вижда се и на суха кожа стои малко брашняно .... ама го описах ..... Не подозирах, че даже и по носа имам сухи участъци. С по-богат дневен крем, озаряваща база и за по-тежък грим - става, за ежедневен не ми се струва най-подходящ. Всичко е въпрос и на кожа и лични предпочитания, разбира се.

# 311
При мен въпросната четка не е ок за фдт изобщо. Ду-то в оригиналната версия го ползва приятелка с мазна кожа и й е перфектен, не го усеща, седи естествено. Аз съм била с лайт версията, беше ок. Така че не се учудвам изобщо, че на kopche  й е ок. Твърде индивидулано е.

# 312
Какво не харесваш на четката на Никс и коя/кои ползваш за насяне на фон дьо тен?

Вчера след покупки бях очудена , но ми дадоха 5 тестера на фдт на фенти, бях любопитна да го пробвам , защото нали уж е екстремно матов.Денси , стана ми интересно , защо не би го ползвала?
Защото е много покривен и тежък. Честа маска.

# 313
А толкова матов ли е колкото го изкарват?

# 314
Тази, която Ел препоръча. В никакъв случай не казвам, че не е добра, за мен прост фдт по-добре разнасям с гъба. За пудра е прекрасна. Ползвам я за нея. С фдт някак си не става равномерно, а е твърде забележимо, не успявам да разнеса добре течността и сякаш става твърде наслоено, може и аз да не правя нещо както трябва.

Общи условия

Активация на акаунт