МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 45 тема

• 62 877
  • 753
  •   1
Отговори
# 315
А толкова матов ли е колкото го изкарват?
Да, матира отлично и не лъсвам много време. Пудра отгоре не е необходима, а аз винаги ползвам свободна пудра. За мазни кожи с несъвършенства е добър.

Да, и за пудра  естрахотна тази четка, но аз обичам големи, огромни дори и много пухкави, по възможност с цветни глави за личен кеф и 03 на Никс я ползвам с потупване, не с разнасяне или размазване, само за фон дьо тен, кремове, серуми и течни хайлайтъри.

# 316
Може ли препоръки за база за грим . Ползвам лилавата на Фарсали , но искам малко разнообразие.

# 317
Може ли препоръки за база за грим . Ползвам лилавата на Фарсали , но искам малко разнообразие.

Аз много харесвам тази:

# 318
С мазна кожа съм. От години ползвам само ДУ. Пробвала съм какво ли не и винаги се връщам към него. Учудвам се, че на някой не му издържа. С база не стои сух.

# 319
И аз се включвам за базата + плюс препоръки за свободна пудра.Не обичам брашнян ефект , нещо незабележимо и да не натежава.
Благодаря

# 320
Check please, и аз клоня към нея, страхотни отзиви четох. Да кажа за фон дьо тен-а на Худа- много ми хареса в началото, но с времето нито като покритие, нито кято ефект съм очарована. Малко “уморена” ми изглежда кожата от него.

# 321
И аз забелязвам напоследък някаква промяна в моя фдт Худа и се чудех дали не е от кожата ми.
За тази база няма да сбъркаш.😊

# 322
Мерси , много се радвам, че вече и в София мога да я взема. А каква промяна намираш в Худата?

# 323
  • София
С какво нанасяте Cushion фдт? Взех на Лореал за проба, иначе съм хвърлила око и на Диор и Ланком, защото са с фактор 50 и предвид лекото покритие ми се струват отлично решение за лятото.
Лореалския с неговата гъбка не ми е ок,  с четката на Никс и РТ , с които по принцип нанасям фдт става. С бютиблендееа още не съм пробвала.
Изненадващо най- много ми допадна с ето тази четка на Ланком, която ми беше подарък към някаква покупка и досега не бях ползвала.https://mobile.carousell.com/p/lancome-mini-foundation-brush-93982102/

# 324
С тяхната гъбка ги нанасям.
На Лореал имах не ми хареса достатъчно и не го поднових. Не смея да взема на Диор иначе и аз искам.

# 325
А каква промяна намираш в Худата?

Ами не стои така хубаво като преди. Но може и да трябва да го хвърлям вече. В края на септември го купих, а е в пластмаса все пак.

# 326
  • HH
За Худа не се ли говореше по едно време, че са го спрели, защото искали да подобряват нещо във формулата?

Стана ми интересно, някой беше писал, че ДУ оксидира. За кой цвят става въпрос? Аз ползвам 5 или 6-то шише 1n2 екрю и определено не оксидира върху мен. Същото не мога да кажа за 01 на Lancôme Teint Idole Ultra, за който имах и доста по-големи очаквания, но това е друга тема.

Има ли съфорумки, които ползват Hoola lite? Имате ли алтернатива? Много ме дразни опаковката на хулата, сега взех 02 на Diorskin, но има фини блястящи частици. Търся си мат продукт, ще се радвам да ми препоръчате нещо.

# 327
Погледни too faced milk chocolate. Цвета много се доближава до hoola lite.
Аз много харесвам тези бронзъри на ТФ, но ползвам chocolate. hoola обаче ми оранжеве и не ми харесва.

ето суоч:

Скрит текст:

# 328
И аз много харесвам Chocolate на too faced

# 329
Момичета,чета,че обсъждате чеките за ФДТ.Моля ви за съвет как най-лесно и бързо да се почистят,моята четка за фдт ми къса нервите-няма отмиване на полепналата течност,по 100 пъти сапунисвам...ужас,единствено това ме спира от покупка на скъпа чека,не знам дали ще мога да се грижа за нея.

Общи условия

Активация на акаунт