МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 45 тема

• 63 445
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Ако задължително трябва да е тоалетно мляко - аз харесвам тези на Chanel, както и новото на Clarins. Chanel даже имат няколко варианта. Аз не използвам тоалетното мляко с тампонче, а като гел - слагам в дланите и после обтривам лицето. Бързо, ефективно и пестеливо откъм продукт.

# 481
момичета имам два въпроса
единия е горе долу колко струва палитрата на худа бюти
а другия е за лимитираната палитра на мак горе долу като цена ако някой може да ми пише за да преценя като ходя до София
Благодаря Simple Smile

# 482
  • София
Говоря малко по спомен, но палитрите на Худа мисля, че са 130 лева.
А за Мак за пролетната 9-ка ли става дума? 78-79 лева, но поне като гледах последно май беше свършила.

# 483
Да, палитрите на Худа са 130 лв.
Тарт 84 лв.
Наташа Денона 223 мисля, или там някъде. Питаше Шоколадче. Hug

# 484
Говоря малко по спомен, но палитрите на Худа мисля, че са 130 лева.
А за Мак за пролетната 9-ка ли става дума? 78-79 лева, но поне като гледах последно май беше свършила.

да за пролетната на мак става въпрос, благодаря много за инфото

# 485
Заредиха ли Наташа Денона в тукашната Сефора? Една Пт консултантките ми каза, че ще е края на годината.

# 486
Заредиха ли Наташа Денона в тукашната Сефора? Една Пт консултантките ми каза, че ще е края на годината.
Заредиха една палитра.

# 487
Мини версията или голямата?

# 488
За над 200 лв. голяма е и пак е срамно скъпа.

# 489
Да, но те толкова струват по принцип. Аз си разкарах голяма част по палитрите- оригиналния naked, cherry, born to run, минитата на Худа и все още съм влюбена в Голд на Наташа. Аз нося сенки всеки ден, за мен формулата е неповторима и ако цяетовете са твоите си струва инвестицията. Носи ми се синьо и с нетърпение ще чакам холидей палитрата и. А между другото, наскоро купих и riviera на Anastasia и съм с много смесени чувства. Норвина много ми хареса, всички цветове бяха наситени, блендваща се страхотно и издържаха цял ден, въпреки мега прашливата формула. В Ривиера 2 от пресованите пигменти са мега patchy- това не знам как се казва на български, но стават на дупки, независимо колко нанасяш, блендваш. Другите са страхотни. Това ей така реших да го споделя ако и се чуди някой.

# 490
Да, но те толкова струват по принцип. Аз си разкарах голяма част по палитрите- оригиналния naked, cherry, born to run, минитата на Худа и все още съм влюбена в Голд на Наташа. Аз нося сенки всеки ден, за мен формулата е неповторима и ако цяетовете са твоите си струва инвестицията. Носи ми се синьо и с нетърпение ще чакам холидей палитрата и. А между другото, наскоро купих и riviera на Anastasia и съм с много смесени чувства. Норвина много ми хареса, всички цветове бяха наситени, блендваща се страхотно и издържаха цял ден, въпреки мега прашливата формула. В Ривиера 2 от пресованите пигменти са мега patchy- това не знам как се казва на български, но стават на дупки, независимо колко нанасяш, блендваш. Другите са страхотни. Това ей така реших да го споделя ако и се чуди някой.

Аз много се чудех за тази Ривиера! Именно защото съм влюбена в Норвина, за малко да я поръчам...Но в крайна сметка се отказах, защото си поръчах 2 от Juvia’s Place и ще ми се повтарят цветовете доста, тъй като имам и други цветни в колекцията си... На Худа минитата как са? Че съм хвърлила око на някои от тях. Аз бях много време скептично настроена към марката, не знам защо, но наскоро си купих The New Nude, тъй като обожавам такива цветове, и съм много доволна 🥰 За другите ѝ големи палитри обаче има доста негативни мнения.

# 491
На мен New Nude много ми харесва и е една от палитрите, които задържах. Desert Dusk също, като формула на масовите сенки е сходна, шимърите много ми допадат, глитър не ползвам. Не мога да дам отзиви за Rose Gold, защото цветовете просто не са моите. От минитата имах emerald, mauve и Smokey, задържах mauve, за да не съжалявам зимата, но другите подарих/продадох. Формулата им е същата като на големите палитри, според мен са страхотни ако си падаш по цветовете. Не ги задържах, защото ако нося зелено то вече винаги е от Gold палитрата на Наташа Денона, разкошно е и никога не използвах emerald повече. Със Smokey ситуацията е същата, имам сходни цветове на НД, липсва ми само сребърният шимър. Държах я заради наситения черен цвят, но blackest black на НД е точно това-най-наситеният черен пигмент в сенки, който съм виждала. Ако нямаш подобни цветове на Juvia’s place, виж Desert Dusk. На мен много ми харесва.

# 492
Имам всички големи палитри на Худа и много ги харесвам и ползвам.

# 493
  • София
Имам на Худа мини палитрата Coral Obsession и си я харесвам. Но палитрата, която най-много обичам, защото най-много ми отива и най-често посягам към нея за ежедневен грим е Chocolate Too Faced.

# 494
Благодаря, момичета Simple Smile Явно Худа получава доста hate без причина Simple Smile Ще ги разгледам определено по-подробно, когатп посетя Сефора следващ път

Общи условия

Активация на акаунт