МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 45 тема

• 63 461
  • 753
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Не беше само една продавачка. 3 бяха на касата. Като 2 скочиха веднага да ме убеждават, че на комплектите няма отстъпка. Аз се зачудих, защото родните представителства вече се научиха когато правят рекламни кампании да казват "важи за това, а за това не важи" и не си спомнях да бях чела подобна забележка.
Помолих ги вместо да ходя на място в Парадайз да се обадят и попитат за моят крем дали го има. Отказаха ми, защото нямало да вдигнат, а пред мен в Парадайз момичето вдигна и обслужи по телефона някого. Та така аз се принудих да отида до другия магазин и добре, защото извадих късмет и си купих всичко, но май няма да ходя скоро пак в The Mall.

Групова некомпетентност!

NiaV, моля, сподели след по-дълга употреба!  В сайта на Пикси, английската версия, има положителни ревюта, но не е ясно колко са реални, тъй като бранда доста работи с блогъри/влогъри в UK. В друг сайт, който харесвам, заради по-обективните оценки за мен, пише че ретинола като активна съставка е някъде по средата в листата на ингридентите, поради което действието му е доста слабо. Интересувам се от продукти за акнетична кожа, защото си имам пубертет. Засега съм доста по-доволна от един корейски тоник, отколкото от Пикси гликолик.

# 466
От утре новата палитра на Tarte и Modern renaissance на Anastacia ще са в Сефора. Знаете ли дали ще имат и други продукти на марките?

# 467
Tarte в България?! Ехееее, това е супер новина!

# 468
Ще дойде и новата палитра на UD.

# 469
  • София
А редовен номер им е да отказват да звъннат в Сефора Парадайз под предтекст че не вдигат тел. там.
В Парадайз наистина не си вдигат телефона. Винаги звъня първо там защото ми е по-удобно, но в крайна сметка се свързвам със Сефора в The Mall след това.

# 470
Game of thrones? Тя още не е влязла във Френската Сефора

# 471
Game of thrones? Тя още не е влязла във Френската Сефора
Не друга.

# 472
И новата палитра на Too faced идва утре. Tarte само палитрата ще има. А UD няма да дойде съвсем скоро, април мисля

# 473
Още никъде не е влязла колекцията. След 12 дни ще почне да се появява. Аз се интересувам от палитрата за лице.

Да похваля бюти бей. В петък вечерта поръчах Blue Blood, вече пътува към мен. Аз от тях очаквам всякакви забавяния, но явно невинаги са лоши или просто се подобряват. 😊

# 474
Коя палитра на tarte точно? -  Rainforest of the Sea™ high tides & good vibes ли? Ако някой си я вземе моля да сподели впечатления 🙃

# 475
И новата палитра на Too faced идва утре. Tarte само палитрата ще има. А UD няма да дойде съвсем скоро, април мисля
Вярно на TF объркала съм марките.

# 476
Коя палитра на tarte точно? -  Rainforest of the Sea™ high tides & good vibes ли? Ако някой си я вземе моля да сподели впечатления 🙃

Май ще е тя, в сайта на немската Сефора е добавена. 😊

Скрит текст:

# 477
Вярно на TF объркала съм марките.
Даже по-бива Simple Smile

Редактирам се, за да помоля за съдействие. Ужасно много ми харесва новият ФДТ на Dior -Glow версията, но съм с много смотан подтон на кожата-не само жълт, но и маслинен. 2N ми е розов, 2W-оранжев, а 3WO-перфектен, но тъмен, а за лятото едва ще дочакам загар, за да се върна към любимия La Prairie. Никъде не мога да намеря 2WO, вероятно ще го поръчам на сляпо, но ако някой го види някъде моля да свирне на лични. Благодаря предварително!

Последна редакция: вт, 02 апр 2019, 08:19 от Анонимен

# 478
  • гр. София
Някой знае ли цените на палитрата на Тарт и на Сънсет на Наташа Денона?

# 479
  • на последния етаж
В търсене съм на тоалетно мляко - кожата ми е суха и чувствителна. Момичета, които имате такава кожа, кои продукти бихте ми препоръчали?
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт