МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 45 тема

• 62 821
  • 753
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте! Да ви питам, в Сефора продава ли се коректора на Худа?

Даа.

# 451
Здравейте, някой знае ли дали ще има Сефора в новия мол във Варна?

# 452
Само МАС.

# 453
Вчера ми се случи нещо неприятно в Сефора The Mall. Отказаха да ми продадат с намаление комплекти с мини продукти. Единия на Belief, другия на Saturday skin. Казаха ми че промоцията важала само за пълноразмерни продукти. След това отидох в Сефора Парадайз да потърся един крем дали имат наличност, защото в The Mall беше свършил, и там си купих без никакъв проблем с намаление комплекта на Saturday skin, а и момичетата бяха страшно мили и любезни.
Защо в The Mall ме излъгаха? Случвало ли ви се е и на вас подобно нещо там?

# 454
Вчера ми се случи нещо неприятно в Сефора The Mall. Отказаха да ми продадат с намаление комплекти с мини продукти. Единия на Belief, другия на Saturday skin. Казаха ми че промоцията важала само за пълноразмерни продукти. След това отидох в Сефора Парадайз да потърся един крем дали имат наличност, защото в The Mall беше свършил, и там си купих без никакъв проблем с намаление комплекта на Saturday skin, а и момичетата бяха страшно мили и любезни.
Защо в The Mall ме излъгаха? Случвало ли ви се е и на вас подобно нещо там?

Не, дори там съм останала с впечатление, че са доста мили и ти обръщат внимание.

# 455
Консултантката не е била разбрала и се е объркала.
И аз съм с много добри впечатления от момичетата там. Грешки стават, не са те излъгали умишлено и с цел.

# 456
  • София
Консултантката не е била разбрала и се е объркала.
И аз съм с много добри впечатления от момичетата там. Грешки стават, не са те излъгали умишлено и с цел.

Консултантката "като се е объркала и не е разбрала", в магазина има и други консултанти, пък и има управител, може да попита. Най-лесно е да отпрати клиента и да се направи на важна.

# 457
Супер некомпетентни са продавачките в Сефора, всички гледат тъпо, като ги питаш за даден продукт, все нещо не знаят, не разбират или са се объркали. Умишлено не ги наричам "консултантки",  защото е повече от очевидно, че нямат капацитет да те консултират за нищо. Единственото им добро нещо е, че не те занимават, а те оставят да разгледаш на спокойствие.
Според мен подобни номера като горния са от типа "ако мине". За фирмата е по-доходоносно да продаде комплекта с минита на редовна цена.

# 458
  • София
Вчера ми се случи нещо неприятно в Сефора The Mall. Отказаха да ми продадат с намаление комплекти с мини продукти. Единия на Belief, другия на Saturday skin.
Аууу, точно този комплект на Belif обмислях вчера са си взема за подарък! Heart Eyes
Излизаше 69 лв, а пълноразмерният крем, който включва комплекта сам по себе си е 70лв. И аз го мислех, дали да не го съчетая с 20%.  Crazy Heart Eyes
Разбирам сега, че правилно съм размислила. Явно в Дъ Мол, не ги "дават" така. Wink

# 459
Не беше само една продавачка. 3 бяха на касата. Като 2 скочиха веднага да ме убеждават, че на комплектите няма отстъпка. Аз се зачудих, защото родните представителства вече се научиха когато правят рекламни кампании да казват "важи за това, а за това не важи" и не си спомнях да бях чела подобна забележка.
Помолих ги вместо да ходя на място в Парадайз да се обадят и попитат за моят крем дали го има. Отказаха ми, защото нямало да вдигнат, а пред мен в Парадайз момичето вдигна и обслужи по телефона някого. Та така аз се принудих да отида до другия магазин и добре, защото извадих късмет и си купих всичко, но май няма да ходя скоро пак в The Mall.

# 460
Странно, аз от консултантките в дъ мол съм била доволна винаги.
Новият тоник на Пикси пробвала ли сте? за каква кожа е ?

# 461
Кой е новият? И аз искам да знам Simple Smile

# 462

Скрит текст:
Description

Do you suffer from acne, dull and uneven skin, pigmentation or just want to defy ageing? A derivative of vitamin A, retinol promotes skin renewal, brightens skin tone, reduces acne and boosts collagen production – making Pixi’s Retinol Tonic the perfect powerhouse treatment. Staring jasmine flower (to help soothe, repair and protect) and peptides (to help boost collagen production) this zero-to-low irritation tonic will soften fine lines and revitalise skin without any of the irritation commonly caused by retinol use.

# 463
  • София
И аз мисля, че консултантките в Сефора Дъ мол не са точно "консултантки" с изключение на едно момиче, което винаги ми показва и обяснява подробно. А редовен номер им е да отказват да звъннат в Сефора Парадайз под предтекст че не вдигат тел. там.

# 464

Скрит текст:
Description

Do you suffer from acne, dull and uneven skin, pigmentation or just want to defy ageing? A derivative of vitamin A, retinol promotes skin renewal, brightens skin tone, reduces acne and boosts collagen production – making Pixi’s Retinol Tonic the perfect powerhouse treatment. Staring jasmine flower (to help soothe, repair and protect) and peptides (to help boost collagen production) this zero-to-low irritation tonic will soften fine lines and revitalise skin without any of the irritation commonly caused by retinol use.

Аз го започнах преди седмица, ще пиша отзиви след още 2. На първо четене не ме изпъпчи като други ретинолови продукти, по-слабичък е. Засега отчитам като абсолютен факт, че кожата ми е по-плътна и хидратирана тези дни, но това може да е и заради новия крем. Рано е да се каже.

Общи условия

Активация на акаунт