МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 45 тема

• 63 433
  • 753
  •   1
Отговори
# 510
Заредени са новите бронзъри на Фенти бюти, освен трите Лава. Взех си най- светлия бронзър. Цената е доста прилична.

Каква е цената?

# 511
62 лв. са бронзърите, 99 лв. Лавата.

# 512
62 лв. са бронзърите, 99 лв. Лавата.

Благодаря, ще чакам ревюто и снимките Simple Smile

# 513
  • София
На мен ми е интересна цената на Body Lava на Fenty умирааам за блестящи продутки за тяло.Hug
Едит-100 лева е , май ще пропусна...
Ще заредят и боди шимър олио на Sol De Janeiro скоро. Доста по-евтино е, малко по-естествен шимър е и мирише на Бразилска ваканция. Чакам с нетърпение!
Ох, предният път в Сефора получих пристрастяване към аромата им! Crazy Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes -особено пристрастяване изпитвам към аромата на този продукт!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 Бях за спиралата на Шанел и мимоходом ги погледнах, даже не запомних имената им добре. Благодаря ти, че ми припомняш името им сега! Simple Smile bouquet Сега си ги слагам на прицел вече. Исках нещо глезотийско за лице, че за тяло имам много продукти, но те предлагаха само телесни продукти. Wink

# 514
И аз съм притрастена към аромата на бразилската козметика Sol De Janeiro. Обожавам я. Много се разочаровах, като разбрах, че го няма стика за устни. Страшно го харесвам и освен добре на устните ми действа като ароматерапия преди лягане. Дано заредят скоро. Имам спрей за тяло, крем за тяло и ги ползвам всеки ден. Много хубава и трайна миризма.

# 515
  • София
Аз като бях миналата събота беше наличен, защото на касата изрично попитах момичето, дали имат нещо за лице от тази бразилска козметика и тя ми посочи само стика за устни. А аз имам продукти за устни от къде ли не донесени... Crazy Party

# 516
kopche, къде си го виждала в Дъ Мол ли? Аз в Парадайз. Ако има в Дъ Мол да отивам там?

# 517
Стика за устни вчера го имаше и в двете Сефори. Много харесвам марката, но стикът за устни на мен не ми мирише толкова хубаво като Bumbum крема, който ми е безспорен фаворит. Coco Cabana ми мирише по-скоро вкусно, на пуканки 😂.
Бляскавото олио мирише на Bumbum крема.

# 518
Кремът за тяло на  Sol De Janeiro  е уникален , няма такъв аромат.Heart Eyes
Аз съм адски недоволна от базата на Фарсали- адски е гъста , пипетката не пуска нищо... ще отида до Сефоа да видя дали може да го сменят.

# 519
Стика за устни вчера го имаше и в двете Сефори. Много харесвам марката, но стикът за устни на мен не ми мирише толкова хубаво като Bumbum крема, който ми е безспорен фаворит. Coco Cabana ми мирише по-скоро вкусно, на пуканки 😂.
Бляскавото олио мирише на Bumbum крема.
Къде го виждаш точно, защото вчера вечерта го търсих и не го намерих до касите.

# 520
Нямаше го при касите и нещата за устни, беше при продуктите за тяло на марката. В дъ мол имаше няколко, в Парадайс точно го пробвах, но не знам дали не е била само мострата (в което няма никаква логика, но все пак да си кажа).

# 521
Гласовете на Сефора преди 3-4 години бяха много хубави, скоро някой купувал ли е, да не са ги развалили?

# 522
  • София
kopche, къде си го виждала в Дъ Мол ли? Аз в Парадайз. Ако има в Дъ Мол да отивам там?
да в дъ Мол бях. Но миналата седмица в събота.

# 523
Здравейте! Обмислям да си поръчам този комплект и ще съм Ви много благодарна, ако някоя от Вас има впечатления от продуктите, да сподели какви са.

# 524
Здравейте! Обмислям да си поръчам този комплект и ще съм Ви много благодарна, ако някоя от Вас има впечатления от продуктите, да сподели какви са.

Всичко съм пробвала от комплекта без сетинг спрея. Чудни продукти са и ги препоръчвам горещо. Много харесвам пудрата - матира, но не прекалено и не стои брашняно. Спиралата придава добър обем. Базата е матираща и същш върши работа.

От къде ще поръчваш комплекта?

Общи условия

Активация на акаунт