МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 45 тема

• 63 431
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте! Обмислям да си поръчам този комплект и ще съм Ви много благодарна, ако някоя от Вас има впечатления от продуктите, да сподели какви са.
Скрит текст:

Всичко съм пробвала от комплекта без сетинг спрея. Чудни продукти са и ги препоръчвам горещо. Много харесвам пудрата - матира, но не прекалено и не стои брашняно. Спиралата придава добър обем. Базата е матираща и същш върши работа.

От къде ще поръчваш комплекта?

Благодаря ти много за бързия и изчерпателен отговор, а колкото до въпроса ти или ще го поръчам от сайта на Сефора, или другия вариант е да помоля приятелка да ми го донесе от Америка през юни.

Последна редакция: пт, 12 апр 2019, 07:26 от bubanka

# 526
Teзи скрабове има ли ги в нашата Сефора? Днес бях там и забравих да проверя, а имам нужда да подновя.

# 527
Скрабовете са само 2 - Мед / Киви. Останалите са само балсами.
В сайта на Сефора много хвалят скраба с Мед, но аз лично още не съм го пробвала. Бях се засилила да го купя, но тогава аромата на Диор ме плени и чакам да привърша каквото имам за да се заредя с него.

# 528
Моя позната е много доволна от скраба с мед ма Сефора.

# 529
И аз съм много доволна от скраба за устни с мед. Ползвам само него Simple Smile

# 530
Аз съм доволна от скрабовете на Лъш, но сега ще си взема Джефри Стар. Диорския го зарязвам.

Между другото, да не би вече да не се продава Лъш в София, че вече никой не говори за продукти на марката? Въобще, забелязах отдавна, че 90 процента от коментарите са за продукти, които се продават в софийски магазини за козметика. Ще каже човек, че някой плаща да се пише за тях. Чак и за Тарт се почна, а досега беше напълно безинтересна марка.

Последна редакция: нд, 07 апр 2019, 15:50 от Анонимен

# 531
Скрабовете на Джефри Стар са "друга бира". Заслужават си много, ако на някого му се поръчва. В бюти бей почти винаги се случва да остават на намаление. Имам два - от миналогодишната лятна колекция и тази за Свети Валентин. Икономични са, миришат страхотно ,вкусни са Grinning и си вършат работата перфектно. Преди това бях взела показания на Сефора с мед - пълен провал, към края даже си беше обикновен балсам...

# 532
Аз съм доволна от скрабовете на Лъш, но сега ще си взема Джефри Стар. Диорския го зарязвам.

Между другото, да не би вече да не се продава Лъш в София, че вече никой не говори за нея? Въобще, забелязах отдавна, че 90 процента от коментарите са за продукти, които се продават в софийски магазини за козметика. Ще каже човек, че някой плаща да се пише за тях. Чак и за Тарт се почна, а досега беше напълно безинтересна марка.
Продават се. Малко хора пазаруват вече обаче. Не знам защо. Магазините има са почти винаги празни. Отвориха Боди шоп точно до тях, може би затова. Аз си харесвам някои нуща и си купувам.
За Тарт се пише, защото заредиха една палитра. Днес си я купих, много е красива.

# 533
Да де, прописа се заради едната палитра от Сефора. Joy

# 534
  • София
Ами пишете, ако имате какво интересно да кажете за Tarte. Tarte беше трудно достъпна марка като цяло в Европа, аз съм виждала само в qvc. Опаковките са твърде тийн за моя вкус и не са ме привличали. Откъде купувате вие?
Лъш са скъпи за БГ, иначе си имаха даже тема. Пробвах доста неща, повечето за мен са боклук с малки изключения и ми мина интереса. Купувам си от тях веднъж годишно по някой душ гел, angels on bare skin, тоник tea tree oil.

# 535
Ами пишете, ако имате какво интересно да кажете за Tarte. Tarte беше трудно достъпна марка като цяло в Европа, аз съм виждала само в qvc. Опаковките са твърде тийн за моя вкус и не са ме привличали. Откъде купувате вие?
Лъш са скъпи за БГ, иначе си имаха даже тема. Пробвах доста неща, повечето за мен са боклук с малки изключения и ми мина интереса. Купувам си от тях веднъж годишно по някой душ гел, angels on bare skin, тоник tea tree oil.

Не съм съгласна с това, че лъш са боклуци. Нямало е нещо досега, което да съм пробвала и да не ми е харесало - маска (зелената им, кална маска е страхотна) почистващо (консистенция и начин на ползване, както се ползват почистващите от рода на хербализм за мен са революционни),  лосион за тяло (слиипи лосионът е божествен и наистина ми действа успокояващо и ароматерапийно); cosmetic lad е толкова хубав крем, че ми се налага да го подновявам далеч по-често заради приятеля ми, за когото принципно шампоанът и душ гелът са едно Simple Smile Скъпи са, нормално е, съставките им са изключително изчистени и щадящи, плюс за мен е, че и са с грижа към природата и против тестването на животни.
ПС. - всичко аз съм си купувала, постът ми не е продиктуван от “спонсориране” , преди някой да каже, че е реклама. 😄

# 536
  • София
Напишете го в темата за Лъш. Там отдавна никой не споделя .Grinning Иначе е въпрос на кожа и вкус, разбира се. Боклукът за мен може да е вашата идеална козметика и обратно.

# 537
На Тарт продуктите могат да се поръчват директно от сайта им. Аз лично поръчвам до адрес на превозвач в Англия, защото над 40 лири има безплатна доставка, а и митото е калкулирано в цената. От QVC UK също съм поръчвала комплекти. На мен ми харесват продуктите им. За първи път пробвах по препоръка на Check please и мисля, че са с чудесно качество.

# 538
Аз имам Tarte Tarteist Pro Amazonian Clay Palette и съм много доволна от качеството. Ползвала съм и две техни течни червила (lip paint), но ги свърших. Купила си ги бях докато живеех в чужбина от Сефора. Много се надявам това зареждане на тая палитра да е знак, че скоро ще заредят и цялата марка в нашите Сефори Simple Smile Искам да пробвам ружовете им много!

# 539
Здравейте , имам следното питане във връзка с магазините на Сефора . Онзи ден отидох и си купих доста неща , но в последствие се сетих че едно от червилата които купих имам вече и реших още същия ден да ида да го върна . Отидох на касата и консутантката ми заяви че продукти не могат да се връщат , само да се заменят . Знам че по закон в 7 дневен срок можеш да върнеш неизползван и неразопакован продукт , като не е нужно той да е заменен с друг . В чужбина съм връщала продукти и не е имало проблем , защо тук имат тази практика ?! И изобщо това вярно ли е че не можеш да връщаш стока ?!?

Общи условия

Активация на акаунт