МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 45 тема

• 63 405
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
Не мисля, аз си купих преди 2-3 месеца точно от Сефора

# 571
Ооо, дано не я спират. Звънях на Сефора в The mall вече няколко пъти, но никой не вдига Sad

# 572
Too faced Chocolate Bon Bons също е много хубава. По-неутрални съм студени тонове са.
Май са спрели само Semi sweet.

# 573

Check , точно нея съм си харесала! Колко ти излезе доставката?

Не помня колко беше точно доставката, но нещо от сорта на 6-7 паунда и то до Малта, докъдето по някаква причина доставките винаги са по-скъпи. С поръчката обаче ми изпратиха ваучер за 10 паунда за следваща поръчка плюс бонус четка.

# 574
  • София
Подкрепям мнението за палитрите на too faced - не се разпрашват, лесни са за нанасяне и блендване, цветовете се проявяват добре (като се има пред вид, че аз съм с по-тъмна кожа и мазни клепачи) - от няколко години ползвам шоколадовата, наскоро си купих и прасковената, също толкова добра е.

# 575
  • София
И аз ползвам Chocolate Bar Too Faced за ежедневен грим, супер е!

Друга нюд палитра, която ми е много симпатични е тази:

https://www.cultbeauty.co.uk/too-faced-natural-eye-neutral-eye-s … adow-palette.html

От новите палитри - много ми харесва и новата лимитка на Ести Лаудер, още я няма в Бг обаче. Ето тази е:

https://www.esteelauder.co.uk/product/23003/65063/page/violette- … lette/by-violette

# 576
Уикенда ще прескоча до едната Сефора, ще разгледам и ще суотчна на моята кожа как са. Обаче колкото повече разглеждам, толкова повече палитри си харесах и вече искам повече от една 😃 Иначе досега ползва на The balm nude beach, доволна бях от пигментацията, но леко се разпрашва и ми се събираха в клепачите .

# 577
База ползваш ли?

# 578
аз ползвам задължително база - mac или на bobbi brown, при мен има голяма разлика дали е с или без база

# 579
Ползвам на Арт деко и пак се събират

# 580
  • Велико Търново
Петя, направо се влюбих в палитрата на Too Faced , която си показала Two Hearts  Има ли я в България? Много харесвам такива нюдове, от всички палитри, които имам, почти всеки ден нося Шоколадовата.

# 581
  • София
*Biskvitka*, не съм я виждала в Сефора в Дъ МОЛ, мисля, че я няма, но не съм 100% сигурна. Много ми харесва и на мен, но само онлайн съм я виждала. Би било хубаво да се тества и на живо!

# 582
Когато бяха със стараха опаковка, ги имаше в Сефора. Сега не знам как е положението, но ми се струва, че ги бях мяркала преди време. За по-сигурно звъннете по телефона.
Аз много харесвам палитрите на Too faced с 9 цвята, но идват малко по-скъпи в сравнение с шоколадовите, които имат доста повече цветове.

# 583
Момичета, знаете ли къде ще бъде заредена и ще може да се поръчва онлайн колекцията на UD Game of Thrones. Разболях се, всичко ми харесва. Чакам и сериала с огромно нетърпение Simple Smile

# 584
В неделя сутринта ще я пускат, където ще се продава. Само че на мен като гледах ревюта, въобще не ми хареса. Добре че в къщи само мъжката част е фен на филма и се разминаваме с ключодържатели, халби и тениски.

Общи условия

Активация на акаунт