МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 45 тема

• 63 387
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
Нелоша колекция, но опаковката на палитрата е рекордно тъпа.

# 586
Нелоша колекция, но опаковката на палитрата е рекордно тъпа.

Точно тя ми харесва страшно много Simple Smile

# 587
Вероятно ще купя почти цялата колекция като я видя наживо.

# 588
Аз няма да си я вземам, не съм фен нито на филма, нито ме впечатлиха цветовете. Чакам обаче колекцията на MAC с Аладин с нетърпение Simple Smile Стига да не ѝ сложат пак по 100 лева надценка във Варна 🤣

# 589
Ако продължават с тези шокиращи цени , няма да ги бъде дълго Мак във Варна.

# 590
  • Варна
Аз чакам само моливите за очи на UD от GOT (ако успея да се преборя Simple Smile),  Aladdin на MAC също. Яд ме е, че не можах да се добера до червилото Let’s Mesa around от лятната на MAC, свърши светкавично! Нядявам се като я заредят навсякъде, да мога да го поръчам.

# 591
Вероятно ще купя почти цялата колекция като я видя наживо.
Има ли шанс да дойде в България?

# 592
# 593
Ако продължават с тези шокиращи цени , няма да ги бъде дълго Мак във Варна.

Абсолютно съм съгласна, и без това няма чак такъв голям пазар тука, освен може би лятото покрай туристите. Навремето Инглот едва издрапаха 3-4 години. Там проблема май им беше по-скоро в обслужването обаче...

# 594
Аз в Инглот и в Малта никога не съм виждала повече клиенти от персонала, въпреки че редовно правят големи намаления и там козметика се купува много и имат в магазините евтини фризьорски салони. В Германия пък даже ги няма.

# 595
Подсетена от вас сега отидох в Инглот, нямаше жив човек, но попаднах на любезна продавачка /това е страшна рядкост там/ . Взех си хубава четка за лице, плоска от таклон за течни консистенции, за 21 лв. от 42 и сетинг свободна пудра за около 16 лв. пак на -50%. Тя е с частици и я има в два цвята, светъл и тъмен. Страшно съм доволна. Ще хода по често, защото четките им са много добри и намалени наполовина са си сделка.

# 596
Аз търся точно за свободна пудра. Може ли да споделиш номерата им? (: Кои други техни харесваш (независимо дали за лице или очи) ?

# 597
  • София
*Biskvitka*, не съм я виждала в Сефора в Дъ МОЛ, мисля, че я няма, но не съм 100% сигурна. Много ми харесва и на мен, но само онлайн съм я виждала. Би било хубаво да се тества и на живо!
Има ги,и тази и матовата.По 85лв са.

# 598
Аз търся точно за свободна пудра. Може ли да споделиш номерата им? (: Кои други техни харесваш (независимо дали за лице или очи) ?
Моята  нова четка е за течни консистенции, не е за свободна пудра. 20Т е номерът и. Харесвам двата пенсила, няколко за очи, четката за червило и няколко за лице руж, скулптиране и хайлайтър. Четките за свободни пудри са най-големи пухкави и скъпи. Имат, но аз я нямам нея. Ползвам на Мас, Диор и Герлен такива.

# 599
Добро утро.Знаете  ли кога ще излезе новата колекция на мак с аладин?

Общи условия

Активация на акаунт