Февруари- месецът на любовта, ще покаже втората черта!

• 31 594
  • 781
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте, момичета. ☺ Не съм спирала да ви чета, но първо исках да видя ембриончето и биещото сърчице и тогава да ви пиша. Вече съм в началото на 7ма седмица и вчера бях на преглед и видях най- прекрасната гледка. 😊
Пожелавам на всяка една от вас това прекрасно чудо.  🍀
Тихичко честито на Ирина и Интрига, пожелавам им прекрасна бременност и здрави бебчета.☺
Тихичко честито и на Зара! Всичко ще бъде наред! Пращам ти цялата си положителна енергия и се надявам всичко да се развие  по възможно най- добрия начин за теб! И на финала здраво и сладко бебче.🍀
Зара и аз да ти кажа, че Тсх ти е малко високо, не се притеснявай, но според мен ендокринологът ти трябва веднага да ти увеличи дозата и всичко ще бъде наред.
Понеже и аз имам проблем със щитовидната, на втория ден от закъснението бях с изследванията при ендокриноложката ми.
И тук ще кажа нещо, което ми каза тя преди да забременея. Че понякога си мислим, че проблемите ни са големи и правим какви ли не сериозни изследвания, а накрая препъни камъчето може да се окаже съвсем мъничко. Това по повод, че й занесох изследванията на вит Д и вит В12, които ми бяха в голям дефицит. И двата витамина се оказва, че са изключително важни за развитието на бременността. Забременях в месеца, 
в който свалих тсх и започнах приема на тези два витамина. Дори не очаквах, защото в този месец се обичахме три дни преди овулацията ми.Беше ми много болезнена и си казах, че няма да се насилвам, ако е писано ще стане. А и отскоро пиех витамините и не знаех дали поне малко съм ги наваксала.
Естествено не спирам да се притеснявам за всичко и се надявам всичко да е наред и за в бъдеще.
Честито и на Хопчи! Пожелавам ти успех и хубави новини! ☺🍀
Стискам палци на всички, които не чакат тези дни!🤗💐

# 241
  • София
Момичета, чета Ви!
Честита на всички две чертички ❤ Успех и всичко да бъде наред!
Аз съм на преглед в сряда, но съм в такава паника, че побърквам мъжа ми.
Вси си мисля, че нещо няма да е наред или че нещо ще се случи и ще загубим бебето.
Нямам загуби! Синът ми си го износих без никакви проблеми, че даже и го преносих, но в момента не знам какво ми става-не мога да си го обясня? Чета за загуби и си казвам как така има толкова жени загубили бебетата си пък точно аз ще успея! Много ми е изнервено и притеснено! Как ще изкарам най-критичните месеци не знам! Съжалявам за кофти поста!

# 242
Записвам се и аз. Съвсем в началото съм след трансфер, + кръвен тест и в понеделник пак на док на проверка. Надявам се Февруари да донесе още мнооооого + тестове.

# 243
Intriga, аз пък искам да ти дам една друга по-различна гледна точка - ами колко жени пък успяват да износят и родят здрави бебета?! Колко хиляди човечета се раждат ежедневно в целия свят?! Жени раждат и забременяват всеки ден по света при най-различни условия и обстоятелства, жени, които са болни, жени в условия на война, жени , които са недохранени, живеещи в крайна мизерия и нищета раждат изцяло износени и здрави деца! И ти си една , която вече е успяла! Така че не се поддавай на никакви черни мисли! Всичко ще е наред, както е било първия път! Тези притеснения нищо хубаво няма да ти донесат! Приеми, че ти трябва да си спокойна и, че почти нищо не зависи от теб в крайна сметка! Каквото има да става - то ще стане със и без притеснения Wink Успокой се и мисли позитивно! Simple Smile
World,добре дошла! Горните неща се отнасят и за теб с пълна сила! Пожелавам ти успех и късмет!
П.П това горното ми го каза моят АГ , когато му казах, че сигурно от стрес, че не забременявам всъщност не забременявам. Той ми каза: Момиче, ти в тоя цивилизован свят,в който живееш с твоята работа в офис , ако си мислиш, че изживяваш стрес, сметни хората как забременяват и раждат във войни, хората в Африка и в Индия с тези техни условия отдавна да се затрили...
Аз лично смятам, че е прав!
Забременяването и раждането е най-естествения процес! Simple Smile

# 244
Много хубаво си го казала,Съншайн за това колко бременности завършват успешно...чак сега я видях тази гледна точка и се замислих...Хопчи,честито одобрение,радвам се за теб!

# 245
Хопчи, честито! Много се радвам за теб. Стискам палци скоро да се похвалиш с положителен резултат! Blush

# 246
Добро утро, мили мои!
Около мен нищо ново, но се ви чета.
Хопче, успех мила! Силно се надявам в най скоро време да ни се похвалиш.😘
Интрига, моля без негативни мисли Simple Smile спирай да четеш и да се вглъбяваш излишно. Мисли си каква радост имаш, мечта за толкова много жени и какво предстои от тук нататък ❤😘. Съншайнчето ти го е казала много точно, браво на АГ- то. В този ред на мисли, Съншайнче както винаги изчерпателна 🤗😘🌷
Приятен ден, момичета и успех на всички във всичко Wink

# 247
  • София

Добро утро, момичета! Прекрасна неделя ви желая!
Да ви питам тези от вас, които са ползвали тест Besure  с какви наблюдения са за тях? Не издържах и си направих един, беше ми останал от миналия месец, и сега се чудя дали виждам това, което виждам, или и този тест дава често изпарителни черти като някои други..

# 248
Качи го ако може, за да видим 😁

# 249
Наталче , на мен be sure ми беше дал изпарителна черта , но тя много ясно си личеше , че е такава - стои сивкава

# 250
Наталче, дай да видим 🙂

# 251
  • София
От един час се опитвам да направя снимка ама телефона и смотан, пробвах под всякаква светлина ъгъл ама на снимката не се вижда втората черта, а аз я виждам макар и доста бледа, и не се налага да гледам "под лупа" както се казва, за да я видя, и предвид, че имам 4 дни до лелката и за това ме съмнява да не е изпарителна, а до колкото знам този тест е със същата чувствителност като Шуърчек, а пък на него имам най-голяма вяра, мисля да си взема един, но се чудя дали днес или да изчакам утре сутрин да го направя, не искам излишно да си давам някакви надежди.

# 252
Абе ,качи я снимката , ние тук сме експерти по чертите Stuck Out Tongue Winking Eye

# 253
Ако правиш друг изчакай да е утре с първа урина, таман може да се понасити до тогава. Успех! ❤

# 254
  • София
Отивам при мъжа ми, нещо иска да му помогна в работата, и междувременно ще снимам с неговия телефон и по-късно ще ви покажа снимката, тъй като той е с нов телефон и ще се види или не каквото има. Хубав ден за сега от мен! Purple Heart

Общи условия

Активация на акаунт