Февруари- месецът на любовта, ще покаже втората черта!

• 31 607
  • 781
  •   1
Отговори
# 585
Jlo, чакаме с нетърпение всички 🥰

# 586
  • София
JLo, стискам палми чудото да е станало!
Честито на всички с положителни тестове!
Момичета, знам, че няма как да не се отчайвате или притесвате, но вярвайте, че и при Вас ще дойде така мечтаното бебче ❤

# 587
Включвам се само да кажа нещо.
Видях, че някой питаше за Утрогестан.
Аз току - що разговарях с лекаря, при който мисля да ходя на преглед, и без да ме преглежда, ми каза още от днес да си взема Утрогестан и да го пия 2х1. Нали някоя от вас имаше чуденка дали да го пие. Simple Smile
И благодаря на всички!

# 588
Включвам се само да кажа нещо.
Видях, че някой питаше за Утрогестан.
Аз току - що разговарях с лекаря, при който мисля да ходя на преглед, и без да ме преглежда, ми каза още от днес да си взема Утрогестан и да го пия 2х1. Нали някоя от вас имаше чуденка дали да го пие. Simple Smile
И благодаря на всички!

Дааа, аз имах. Благодаря ти, че сподели. На мен също и при двете неуспешни ми казваха да започвам веднага прием вагинално.

# 589
Денимира, дано наистина да е станало чудото и аз това искам, но времето ще покаже. Още е много рано.
Попи страхотни идейки за заглавия, всички ми харесаха.
Лили, честито! Леко бременеене!
Джейче, цял ден те мисля. Хайде давай го този тест, стискам палци да е двучертичков.

# 590
Джей Ло, хайде бягай за тест, че много хора се събрахме да те чакаме ❤
Ръся те обилно с прашец и ти чакам двете розови чертички!

# 591
Джей Ло хайдееее чакам те с нетърпение Heart

# 592
Благодаря ви, че стискате палци! Още час! Точно пък днес не ми се отвори прозорец да изляза, много дълъг ден.
Имам си предчувствие, както споделих преди седмица....ох Grinning

# 593
  • София
Благодаря ви, че стискате палци! Още час! Точно пък днес не ми се отвори прозорец да изляза, много дълъг ден.
Имам си предчувствие, както споделих преди седмица....ох Grinning

Това предчувствие не е случайно Purple Heart Чакаме си ние търпеливо тука Smiley

# 594
Хайде Jlo, чакаме те с нетърпение. Стискам палци да ни за радваш с две чертички! Heart

# 595
  • София
Момичета, сега ми излезнаха резултатите за ТСХ-то. Никога не е било такова. Най-високата ми стойност е била 9. Възможно ли е да е повлияна от бремонността стойността на хормона. Опасно ли е? Пия всяка сутрин Еутирокс 75 и нямам никакви оплаквания.

# 596
Момичета, сега ми излезнаха резултатите за ТСХ-то. Никога не е било такова. Най-високата ми стойност е била 9. Възможно ли е да е повлияна от бремонността стойността на хормона. Опасно ли е? Пия всяка сутрин Еутирокс 75 и нямам никакви оплаквания.

Аз мисля, че се повлиява от бременноста, но нека по- компетентните да кажат. Thinking

# 597
Intriga, според мен трябва доста да го регулираш, според мен трябва да посетиш ендокринолог възможно най-скоро и да се посъветваш с него, може би ще ти вдигне дозата от хапчето, нямам представа, но не бива да отлагаш преглед.. моето ТСХ като забременях беше 3.36, веднага ми назначиха еутирокса, за да се смъкне.. в момента съм с 1.65.. хубаво е по време на бременност да е под 2.. но ти имаш ли други заболявания на щитовидната жлеза?
То се повлиява, но чак до стойност двойно по-голяма и то май Интрига е в началните седмици, ако не се лъжа, скоро видя пол.тест (извинявай, ако греша де), а ТСХ е важно през първоначалния период на бременност доколкото съм запозната  Simple Smile

Последна редакция: пн, 25 фев 2019, 16:31 от Кики_кики

# 598
Задължително на ендокринолог още днес, ако може. Утре сутрин пий 100, за всеки случай, ако днес не успееш да посетиш лекар. Влияе, особено в началото.  

# 599
Интрига, бременността понякога оказва голямо влияние. Затова трябва веднага след като се види + тест и изследване, че да не се вдигне рязко. Не искам да те плаша, но си е високо. Трябва веднага консултация с добър ендокринолог. Със сигурност ще ти увеличи може би и двойно дозата и ще се свали. За мен още утре отивай на преглед.
Хубаво е, че фт4 не ти е паднало под долна граница и мисля, че бебчо получава необходимия хормон.
Не се притеснявай, хванала си го рано.
Но още утре сутринта на преглед.
И аз мисля поне 100 или 125 направо сутринта да пиеш.
Всичко ще е наред.

Общи условия

Активация на акаунт