Кой ли тази година ЮНСКО бебенце ще има :) Тема 4

• 37 888
  • 772
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Не съм усещала такова стягане, поне не ми е направило впечатление.

Иначе си спя с моите пижами от преди бременността. Имам една доста широка и има още място за изпълване. Grinning Допадат ми тези нощници, сигурно ще купя по-натам.

# 106
Аз май имах такива стягания миналата седмица, от първата бременност ги знам. Имах много стягания, без болка, не съм ги броила или засичала, но по време на път, бебето като се местеше, понякога и без причина се появяваха. Сега усетих нещо, макар и още не толкова силно, но док веднага изписа магнезий 3х2 и не съм усещала скоро. Неприятни са, нищо че са без болка.

# 107
  • София
Никога не съм ползвала нощници или пижами, затова ми е непозната територия Joy По-скоро си мисля за нещо такова

Струва ми се, че може лесно да се кърми с такъв тип. В къщи имам предвид, за болницата ясно, че ще е каквато те искат или дадат.

За първи път прочитам, че в болниците давали нощници. Коя/кои болници?
Аз съм раждала в Майчин дом София и не са ми давали.

# 108
kroki_kk - частните дават със сигурност, иначе аз съм чела по сайтовете на много болници, че в списъка за раждане искат да си носиш такава - напр. Майчин дом, 1 АГ Света София и т.н. Може да се види така или иначе на сайта на съответната.

# 109
Аз имам контракции от средата на 4 месец и пия 3х1 Магнерич , и с предната бременност бях така, накрая бяха почти постоянно, започнаха да стават и болезнени и родих 3 седмици преди термин. Ама понеже последния месец бяха болезнени не разбрах как започнах да раждам Simple Smile

# 110
  • София
Никога не съм ползвала нощници или пижами, затова ми е непозната територия Joy По-скоро си мисля за нещо такова

Струва ми се, че може лесно да се кърми с такъв тип. В къщи имам предвид, за болницата ясно, че ще е каквато те искат или дадат.

За първи път прочитам, че в болниците давали нощници. Коя/кои болници?
Аз съм раждала в Майчин дом София и не са ми давали.
В Шейново съм раждала, преди две години. Там дават нощници. То всяка болница си е различна. Още като ходих на отворени врати, казаха,че няма нужда да си носим, че те ще ни дадат. Това разбира се е по лично желание, има много жени, които са си със собствени.

# 111
Аз бях в Торакс (частна болница), даваха ми нощници, първо ми беше странно как ще нося чужда нощница, ама точно в онези дни това ми беше най-малкия проблем Grinning Също и дъщеря ми обличаха с тамошни дрешки. А и по-добре, след раждането от хормоните направо капеше от мен постоянно пот, макар че беше хладно в болницата, заради климатиците, а и от кърмата, сменях нощници по няколко на ден. И това имайте впредвид като си купувате - трябват ви повечко - поне 3.

# 112
  • WonderLand
A някой има ли идея кога ще има ден на отворените врати в Шейново? Там ще раждам и искам да отида предварително да видя какво е. Иначе аз май ще си взема мои си дрехи за бебето и нощници,  не ми се иска да нося нещо чуждо.

# 113
Аз раждах в болница Надежда и въпреки, че си носех сакчето с дрехи при вкарването в родилна зала ме облякоха с тяхна нощница. Стоях и в интензивното с нея и като ме качиха в стаята си се измих и преоблякох с мойта. Не обичам чужди дрехи. Виж бебето там го обличах, но за него не са ми казвали да нося нещо.

# 114
  • София
На сайта на Шейново има информация за дните на отворените врати, както и списък с нещата, които трябва да си носиш. За бебето не знам дали има опция да го обличат с дрешки донесени от теб, но до колкото знам в родилна зала си с тяхна нощница, а после мож да си я смениш.

http://www.sheynovo-ag.eu/pacienti.html

Последна редакция: ср, 13 фев 2019, 21:34 от ditmade

# 115
  • София
И аз съм раждала в Шейново и не съм ползвала мои нощници или дрехи за детето- от там си беше всичко.

# 116
Аз също раждах в Торакс първия път и освен чехли, четка и паста за зъби друго не съм носила. А и корема си занесох Joy. Сега планирам да раждам в Селена (също частна) и там нищо не искат да се носи. Вкъщи след това бях по потник и горнище първоначално, тък като беше май месец, а след това лятото с потници и през деня и през нощта. Предполагам и сега ще е така.

Последна редакция: пт, 15 фев 2019, 22:05 от ~desex~

# 117
  • Плевен/Пловдив
За нощниците имам си такава с копчета. Ще я използвам поне в болницата. Не съм фен на нощниците много ми се омотават. За вкъщи карам си лежерно потник с презрамки, тениска... За на вън слагам сутиен за кърмачки и удобна блуза. Сега ще е лято и ще ги мисля дрешките🤔. В болницата ми трябваха три броя нощници, то кърма ли беше, чудо само течеше...
И двата пъти си носих мой дрехи за бебета и мен, немога да използвам чужди.

# 118
  • София
Какви са цените в тези частни болници?

# 119
Във всяка болница е различна цената, но в общи линии, минимумът е 1000лв. Също зависи дали раждането е по естествен път или със секцио.

Общи условия

Активация на акаунт