Русе

• 71 859
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
  • Русе
Става като цяло, но въпросът е за какво ще я ползваш Simple Smile, за печка бих пробвал?
Аз лично съм от квартала и не съм зареждал ни веднъж от там. Но като гледам колко народ се нарежда на опашката за 10ст. разлика и рискува... пък опашката не свършва, значи някои сигурно повтарят. Аз не бих. Иначе и ресторант имат.

# 121
  • Русе
Ползвали ли сте фирма за дезинсекция срещу хлебарки на таванните и други общи пространства във входа? Ако да, моля за мнения и препоръки.

# 122
Санси. Една година няма помен от хлебарки!

Последна редакция: чт, 01 авг 2019, 11:43 от PeacockLove

# 123
Препоръка къде може да се изпере авто салон качествено?Благодаря.

# 124
Автомивка Акватика съм ползвала за освежаване с Пара и не се наложи пране. Предлагат и изпиране отделно. Последно преди 2 г. съм им ползвала услугите обаче.
Аз търся отзиви за качествено вътрешно и външно измиване на автомобил. За външно да е без четки, а безконтактно.

# 125
Момичета,
знаете ли къде мога да подменя хастар на яке от естествена кожа?
Ремонти на кожени якета си правя при двете жени в обущарското ателие с/у х-л Бистра и Галина.

delia, много ти благодаря за отговора. Междувременно майка ми също се поразтърси за ателие и намери МИГ в бл. "Хъшове". Дадох якето на мъжа ми там. Много съм доволна от резултата - подмениха хастара с материал от ателието, старателно зашиха и спазиха всички допълнителни ципове и емблеми отвътре. Якето има допълнителен цип за допълнителна подплата. Препоръчвам МИГ.

# 126
Привет на всички,
някой може ли да ми каже как се казва точно магазинът на спирка Чайка, където продават униформи за ПГ по туризъм? Принципно ми трябва работното му време, но не съм запомнила дори името на фирмата ...

# 127
Кеви М е фирмата. Обаче за работно време нямам идея.

# 128
# 129
Кеви М е фирмата. Обаче за работно време нямам идея.
Благодаря, като знам фирмата, вероятно ще мога да намеря и работното им време.

# 130
# 131
Имат и обедна почивка от 13ч до 13.30

# 132
Някой може ли да препоръча фирма, която идва взема килим пере го и го връща Simple Smile

# 133
Интересува ме фирмата която шие униформите за строителния техникум?Име адрес благодаря.

# 134
mibobo Автомивката на Пазара имат такава услуга. Но не съм ги ползвала лично.

Общи условия

Активация на акаунт