Коя е последната книга, която подарихте на детето си? - 12

• 81 232
  • 639
  •   1
Отговори
# 375
Влязох за хляб в една верига и щерката поиска книга. Освен хляб купихме и "Алиса в страната на чудесата". Изборът е неин. Четвърти клас е.

# 376
За средната 8 книги от "Страховитото в науката" ...

Страховитото в науката откъде ги поръчахте?

# 377
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
За средната 8 книги от "Страховитото в науката" ...

Страховитото в науката откъде ги поръчахте?
От книжен пазар. Използвани са, но все е по-добре от нищо ... Отдавна не са преиздавани. Има и още, но само тези 8 успях да намеря на прилични цени от 8-10 лв. бр.

# 378
  • Deutschland/HE
Егмонт са преиздали десетина книги от поредицата Страховитото... и цената им е 9,99лв. Поръчах от тях шест и лятото ще си ги вземем живот и здраве.

# 379
  • София
За каква възраст са подходящи горе-долу? Моите са на 7.5 и 9г.

# 380
  • Deutschland/HE
Моята дъщеря беше на 10 като започна тези с историческа тематика и после географията, за математиката може би е още рано.

# 381
  • София
    Дъщеря ми е 5 клас и взех новоиздадената от страховито в математиката за дробите- много се хареса.

# 382
  • София
Препоръчайте ми моля някоя детска  готварска книга за 10 годишни момичета. Видях, че напоследък като готвим заедно някои неща повече ги ядат иначе и трите са капризни на ядене.
Последно бях поръчала Шантавия до шия, но нещо не ги впечатли. Не съм купувала скоро нищо,много си разменят със съученици книги,сега и от библиотеката, защото класа се е запалил по Книговище, обсъждат с класната два дена в седмицата след часовете книгите, които четат.

# 383
  • София
За 10-годишно момче може да пробвате и книгите на Майкъл Морпурго. Сравнително кратки са и доста интересни.

# 384
  • София
"Дневникът на един Дръндьо" - поредната част

# 385
Пръстенът на нибелунга - комикс от Петър Станимиров. Много го хареса, честно казано и аз го харесах, макар и да не съм фен на точно такива книги.

# 386
Поредната книга на Роалд Дал  - Вещиците

# 387
" Чудо" - малката я изгълта за няколко дни.

# 388
Откъде купихте Чудо?

# 389
  • София
Четирите книги "Приключенията на мотовете", "Карлсон", "Роня, дъщерята на разбойника" и "Пипи" с твърди корици, "12 принцеси".

Общи условия

Активация на акаунт