Пазаруване от Amazon - тема №82

• 77 277
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Бонбони Lindt Chocolate Mini Pralines Winter Edition, Pack of 4 https://www.amazon.co.uk/dp/B07H5VTXF5/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_uCRICb3E4PBMK

# 481
Дойдоха тези ,страшно меки 32£ ги взех.Нося 4,5UK на марката ,но 5UK беше намален.Леко са ми големи ,и леко си чувствам пръстите нагоре .https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07B94NQPH/ref=ppx_yo_dt_b_a … ie=UTF8&psc=1
Дойде и този бански,още е на добра цена.Комплект е оцелих си номера
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B078H4FMLL/ref=ppx_yo_dt_b_a … ie=UTF8&psc=1
Рокля ,голяма е но ще я коригирам.
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07CW5RRT8/ref=ppx_yo_dt_b_a … mp;th=1&psc=1
Още една ,нея я уцелих ,страхотна е ,взех я за 9£
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01NBAE65D/ref=ppx_yo_dt_b_a … ie=UTF8&psc=1

# 482
  • In the land of Never Never
Моля за информация, как да вляза във връзка с немския амазон? Става дума за малък ТВ с wi-fi, платих го, пишеше че доставката е след 1-2 месеца, но след три седмици ми написаха, че не е в наличност, и преместиха поръчката в Cancelled orders, цената стои 00,00 но парите вече седмица не се върнаха на кредитната ми карта. Какво да направя? Там няма възможност да се влиза в контакт за поръчката, има само в Orders и в Open orders, това са приключени поръчки и очаквани поръчки.

# 483
Един бърз въпрос и от мен. От немския амазон при поръчка на стойност 118лв (с доставката) какво да очаквам като процедура? Дали ще я задържат на митницата или ще си ми я доставят в пощата?
Тъкмо щях да поръчвам през габко, а мм взел, че си поръчал подаръка директно. Гледам, че в първия пост пише, че пратки от ЕС не се облагат с ДДС и не се обмитяват, но аз да си попитам.. Simple Smile Само дано не стане голяма разправия с документи и ЕОРИ номера сега...

# 484
  • Бургас
Не минава през митницата, спокойно. Simple Smile

# 485
  • София
Пратки от ЕС не отиват на митница.

# 486
  • София
Моля за информация, как да вляза във връзка с немския амазон? Става дума за малък ТВ с wi-fi, платих го, пишеше че доставката е след 1-2 месеца, но след три седмици ми написаха, че не е в наличност, и преместиха поръчката в Cancelled orders, цената стои 00,00 но парите вече седмица не се върнаха на кредитната ми карта. Какво да направя? Там няма възможност да се влиза в контакт за поръчката, има само в Orders и в Open orders, това са приключени поръчки и очаквани поръчки.
Най-отдолу на началната страница на Амазон.де има Wir helfen Ihnen и най-отдолу - Hilfe. Ако го обърнеш на английски, е още по-лесно - Let us help you -> Help.
После Browse Help Topics-> Need more help? -> Contact us.

# 487
# 488
  • Бургас
Моята марка и моят цвят, ама не и моят номер точно... Ще наглеждам въпреки всичко Simple Smile

# 489
  • In the land of Never Never
Най-отдолу на началната страница на Амазон.де има Wir helfen Ihnen и най-отдолу - Hilfe. Ако го обърнеш на английски, е още по-лесно - Let us help you -> Help.
Много благодаря! Така са го скрили, че да не може да го намериш. Frowning1
Свързах се с чата, не били ги сваляли от картата, само ги блокирали. Ама реално изчезват, като правиш плащането. Сега търся това плащане, няма го. Но и парите на картата ми не са станали с 214 евро повече. Не мога да схвана как стават тези фокуси. Вече няма да плащам  с кредитна карта, а с дебитна или от сметка. По-ясно е.

# 490
  • Варна
Glikoza, в момента на поръчката търговеца прави заявка към банката за съответната сума и банката я блокира. Парите са си там и ще бъдат отново на разположение след 30 дни (обикновенно това е срока, който повечето банки чакат) или докато не препратиш имейла с отказа на поръчката към банката. Преди дни имах подобен случай, отблокираха парите още същия ден, след като изпратих мейл.

# 491
  • Sofia
[
Скрит текст:
quote author=Glikoza link=topic=1093692.msg38390368#msg38390368 date=1552684907]
[
Скрит текст:
quote author=Малко Сладко Коте link=topic=1093692.msg38388346#msg38388346 date=1552659534]
[/quote] Много благодаря! Така са го скрили, че да не може да го намериш. Frowning1
Свързах се с чата, не били ги сваляли от картата, само ги блокирали. Ама реално изчезват, като правиш плащането. Сега търся това плащане, няма го. Но и парите на картата ми не са станали с 214 евро повече. Не мога да схвана как стават тези фокуси. Вече няма да плащам  с кредитна карта, а с дебитна или от сметка. По-ясно е.
[/quote]

Все тая е с какво ще плащаш , парите стоят блокирани в банката (до 45 дни) , но както са ти писали, с писмото за отказана поръчка, можеш да помолиш в банката да разблокират сумата по - бързо.

# 492
  • на Мелмак
Моята марка и моят цвят, ама не и моят номер точно... Ще наглеждам въпреки всичко Simple Smile

Бях взела за приятелка по-малък номер, същия цвят преди месец. Беше подобна цена. Цвета на живо е уникален! Снощи случайно погледнах и като видях цената Grinning.... Та, ако искаш ги следи, защото постоянно се менят!

# 493
  • София
На каква цена са били тези сандали снощи?

# 494
  • Бургас
На същата - 23,50 лири, което за марката си е супер цена. Само дето на мен ми трябва 42 номер :/

Общи условия

Активация на акаунт