Пазаруване от Amazon - тема №82

• 77 217
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
  • Точно където трябва
Днес дойдоха тези чехли.https://www.amazon.de/gp/product/B077NPQBKM/ref=ppx_yo_dt_b_asin … ie=UTF8&psc=1
 Много са хубави и леки, но са ми големи. 41 номер, стелка от шев до шев 27см. И са за широк крак. Естествена кожа и от горе и стелка. Чудя се дали по-малкия номер няма да са по-тесни...

# 646
За първи път поръчвам нещо от марката, а именно тези сандали Timberland Ами според мен съвсем не са черни, а сиви! Дали е характерно за Тимбърлендското черно, или....?!?!
На моя тел. са си черни.
Имам подобни от Виповете и пишеше черно ,ама не е баш черно.По скоро графитено тъмно сиво.

# 647
  • Стара Загора
За първи път поръчвам нещо от марката, а именно тези сандали Timberland Ами според мен съвсем не са черни, а сиви! Дали е характерно за Тимбърлендското черно, или....?!?!
Аз ги бях получила преди време, чисто черни си бяха.

# 648
Днес дойдоха тези чехли.https://www.amazon.de/gp/product/B077NPQBKM/ref=ppx_yo_dt_b_asin … ie=UTF8&psc=1
 Много са хубави и леки, но са ми големи. 41 номер, стелка от шев до шев 27см. И са за широк крак. Естествена кожа и от горе и стелка. Чудя се дали по-малкия номер няма да са по-тесни...

Може ли реална снимка и на каква цена ги хвана?

# 649
  • София

До сега не съм купувала Рихтер - сега гледам тези  и се чудя дали си отговарят на номерата, качествени ли са и заслужават ли си?
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B079PZZ5WC/ref=ox_sc_act_tit … L5A1OLE&psc=1

За мен си заслужават. Качествени са. Взимала съм на щерката, сега взимам за сина.
Отговарят си за дължина.
Погледни и в немския амазон, често от там излизат по- евтино.

# 650
На моя тел. са си черни.
Имам подобни от Виповете и пишеше черно ,ама не е баш черно.По скоро графитено тъмно сиво.

Точно графитено сиво са според мен. Disappointed

# 651
  • София, Манастирски ливади
Имам ги сандалите. Подметката е черна, а каишките са графитено сиви и при мен.

# 652
  • София
Имали някакъв действащ код в английският амазон? Гледах за гифт картите , ама нищо не излезе работещо

# 653
  • Точно където трябва
Къде мога да пиша на Амазон за несъответстващ размер. В смисъл изпратили са размера, който поръчах, но има тотално разминаване с размерите в сантиметри в сайз чарта и реалните.

# 654
  • София
Отвори си поръчката. Оттам можеш да се свържеш с Амазон. Или долу от Help.

# 655
Къде мога да пиша на Амазон за несъответстващ размер. В смисъл изпратили са размера, който поръчах, но има тотално разминаване с размерите в сантиметри в сайз чарта и реалните.
Интересно ми е какво ще е решението им? Пиши после. На мен често ми се случва.Последно едни дънки на детето точно определен модел, цвят и марка и номер който много обича и поиска да и купя точно същите втори чифт и като ги наложа двтата един върху друг има тотално разминаване.И да им пиша ,ще поискат да връщам.Понеже съм пазарувала с превозвач .ще връщам за моя сметка и съм вътре с транспорта.Половината на дънките,да не е и повече.Има тема за разменни.Има разни празници,чудесен подарък......пък може някой да напълнее или отслабне?!

# 656
  • Точно където трябва
Писах им, мисля, че ми предлагат да върна поръчката. Но аз съм поръчвала до немски адрес и после с превозвач. Какви са ми вариантите? Ще проверя превозвача има ли обратни курсове. Иначе е безсмислено да се занимавам.

# 657
Ами аз това се опитвах да ти кажа ,ама май с много думи.Не си заслужава разправията .

# 658
  • Sofia
Писах им, мисля, че ми предлагат да върна поръчката. Но аз съм поръчвала до немски адрес и после с превозвач. Какви са ми вариантите? Ще проверя превозвача има ли обратни курсове. Иначе е безсмислено да се занимавам.

Ако превозвача може да ги върне, ще е най - добре.
Не бях връщала от доста време и вчера, за едни обувки, тежащи 1.100 кг. ми взеха 32.50  лв. (преди за 2 кг. взимаха толкова).

п.п. Мисля, че Лерон предлагат такава услуга (дори и да не е превозвача, който ползваш по принцип).

# 659
Те и сега вземат толкова, за пратки от 1001 до 2000 грама, с проследяване.

Общи условия

Активация на акаунт