Пазаруване от Amazon - тема №82

• 77 440
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
  • European Union
Аз използвам електрическо ренде за салата от моркови. Заема ми по-малко място от робота и се почиства лесно https://www.amazon.de/gp/product/B0073GA92S/ref=ppx_yo_dt_b_asin … ie=UTF8&psc=1

# 121
Ясно, мерси. Не ми върши работа, освен ако не са Габиели.
А имаш ли го въпросния робот да споделиш впечатления? Интересува ме дали може да стърже добре рендето. Търся нещо за салата от моркови. Имам ренде на Бьорнер, но то ги прави на пръчици и не ми харесва. Него си го купих само заради краставиците да ми ги реже на кубчета за таратора. Имам и приставка им за пържени картофи и още 3 други ренденца към него уж безплатно и нищо не ползвам, освен за таратор 😃. Тоя Бош щеше да ми свърше работа за доста неща, ама не му е било писано.

Имам го и съм много доволна. Моят е с повече приставки и съм си докупувала дискове и още допълнителни неща. Рендетата са добри и има всякакви размери. Ренде за пручици има, но има и нормално няколко вида с различна ширина.

# 122
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
Цената наистина е страхотна. А оттам с какво си го да ставате до Бг? За жалост няма доставка до мен иначе веднага щях да го метна. А в немския същите в склада за с двойна цена.
Току-що взех единия ! Много благодаря за линка! Сега ще чакам с нетърпение да дойде!

# 123
Момичета, как да спра превалутирането, таксува ми лирата по 2.35лв., в пеймънт опциите нямам възможност да се изпълнят  изброените стъпки от първа страница, курса на банката ми е 2.22лв. искам по този курс да ме таксуват?

# 124
  • Sofia
Момичета, как да спра превалутирането, таксува ми лирата по 2.35лв., в пеймънт опциите нямам възможност да се изпълнят  изброените стъпки от първа страница, курса на банката ми е 2.22лв. искам по този курс да ме таксуват?

На последната стъпка имаш опция да избереш валутата, в която искаш да платиш.

# 125
  • В подножието на Сините камъни
Да споделя дали ще се обуват лесно от детето, чудя им се, как мислите?

# 126
  • София
Да споделя дали ще се обуват лесно от детето, чудя им се, как мислите?

Фантастични са, но няма никакви отзиви за тях.
Как ги виждате - по -скоро момичешки ли са?

# 127
  • В подножието на Сините камъни
определено момичешки, ако имаше по-голям номер щях да си ги взема, ама за дете ... не знам ще се справя ли

# 128
  • Варна
Момичета, препоръчайте ми бутилка за вода за многократна употреба. Половин литър, за училище.

# 129
ivka1972, не виждам никакъв проблем да се справя. Моите юнаци не развързват ботите от мързел и ги нахлузват. Това става за секунди, а тези са с ластици. Още по-лесно ще е! Прави ми само впечатление, че ластичето е доста надолу към подметката и ми се струва, че няма да са много удачни при мокро и снежно време, защото най-вероятно нищо няма да спира мокрото да проникне през ластика...  Цената е супер и си струват според мен. Екстра са за време като сега.

# 130
  • Sofia
Момичета, препоръчайте ми бутилка за вода за многократна употреба. Половин литър, за училище.

Sigg

# 131
Някой с мнение за тези момичешки кецове Geox?
https://www.amazon.es/gp/aw/d/B0792HCFDW/ref=ox_sc_act_image_2?s … PFBWXBL&psc=1

Преди съм взимала, но много бързо се разлепиха ....... тези гледам, че поне са шити .......

# 132
Някой да е поръчвал кънки на тази марка?
https://www.amazon.co.uk/SFR-Vision-Patines-Unisex-Blanco/dp/B01 … lue%29%2C+35.5+EU

Как са като качество? Въртят ли се лесно колелцата?
Благодаря!

# 133
На Rio Roller се въртят по- добре.

# 134
  • Варна

Sigg

Преди и аз купувах и препоръчвах Sigg, но се оказа, че в училище доста лесно се нараняват - огъват се, отвътре имам чувството, че им се поврежда покритието и т. н.

От известно време децата са със Система и съм много доволна:
https://www.amazon.co.uk/Sistema-Twist-Bottle-Assorted-Colours/d … +bottle&psc=1

Общи условия

Активация на акаунт