Модни тенденции в прическите и всичко за косата - 8

• 54 321
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
  • Sofia, Bulgaria
lolita1213, мисля, че съм я виждала тази боя в Ремедиум и Софармаси, но доколко има всички цветове, не мога да кажа.
raja_nikol, аз с шампоаните на Виктория бюти, винаги съм седяла повече отколкото е посочено на опаковката към час, някъде. Колкото до белите коси нямам спомен какво е било покритието, защото тогава нямах и толкова много.

# 631
Момичета, виждали ли сте тези бои в дрогерии или аптеки ? Поръчвам я онлайн и излиза скъпо. Но пък ми харесва и не ми се сменя.
Има я в Лили, около 30лв мисля.

# 632
  • Някъде там
Стоях час с този шампоан оцветител на виктория бюти.
Белите коси се покриха , но и те не са лилалви а едно такова никакво като цвят .Пак си белееят ,и стоят като ,че боята е започнала да се отмива , но още не са се показали .
На дневна светлина косата ми стои почти черна след балсама ,няма и следа от лилаво ,нямам и тъмно кестенявото което имах  .
Изобщо не съм доволна .
Редактирам  за да покажа шоколадови нюанси Simple Smile

https://www.facebook.com/inspiremladost/photos/pcb.2376361019266 … ype=3&theater

https://www.facebook.com/inspiremladost/photos/pcb.2376361019266 … ype=3&theater

Последна редакция: ср, 10 апр 2019, 10:54 от Fluttershy

# 633
Fluttershy, не мисля, че на тъмно кестеняво ще може да се покаже лилавият отенък, все пак е просто временен оцветител. Трябва по-светла основа в близък цвят, който просто да се подсили. Или да си руса Grinning
За белите коси не знам, на мен ми ги покрива, както съм писала даже изкарва колкото боята, което е странно. И не ми изсушава косата определено.
Моята коса е нещо като тази, която Мис показа, само дето не е чак толкова измита де Grinning И може би малко по-кестенява отколкото червена. Като се намажа става много тъмно и с измиванията избледнява, докато не стигне първоначалния си вид, но определно си личи отенъка.
Скрит текст:

Не че те кандардисвам в нещо, нормално е продуктите да са ок за едни коси и да не са ок за други.

Мис и аз не виждам как ще стане този цвят без обезцветяване. Да е по-тъмно червено да ама... И сама знаеш колко трудно се поддържа свеж. Прецени заслужава ли си Simple Smile

Последна редакция: ср, 10 апр 2019, 13:23 от Алечка

# 634
То аз не знам дами искам чак такова светло. Може би една идея по-тъмно. Няма да стане. Но пък от една страна ми писна да си ходя само с отенък. Искам истинско червено-кестеняво,и да си личи. Много ще ви отива цвета,хехех знам ама знам и че ще се изтощи.
Но искам този път да е като хората. И да се въоръжа с търпение да го поддържам.
Дали да не направя пак само кичури. Тус обаче идва проблема с белите косми,които как ще боядисвам отделно. Ще ми се да е цялата коса.

# 635
  • Sofia, Bulgaria
Мис, много добре ти разбирам терзанията и аз минах през същите Декември (и няколко пъти преди това, на периоди в живота ми съм била червена)
Наистина трудно се поддържа, наистина съсипва косата, но цветовете са огнени, красиви и открояващи се.
Според мен, ако си готова да режеш коса действай.
Алечка, много обнадеждаващ пост за шампоаните. Май още днес или утре ще мина да си взема Grinning

# 636
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Стоях час с този шампоан оцветител на виктория бюти.
Белите коси се покриха , но и те не са лилалви а едно такова никакво като цвят .Пак си белееят ,и стоят като ,че боята е започнала да се отмива , но още не са се показали .
На дневна светлина косата ми стои почти черна след балсама ,няма и следа от лилаво ,нямам и тъмно кестенявото което имах  .
Изобщо не съм доволна .
Редактирам  за да покажа шоколадови нюанси Simple Smile

Ама това не е боя, че да очаквате да стане това, което е показано на кутийката. Това се случва само, когато има химична реакция, а тук няма такава.

# 637
Алечка, много обнадеждаващ пост за шампоаните. Май още днес или утре ще мина да си взема Grinning

Пиши после резултат. Аз наистина съм много доволна, но и не очаквам чудеса де.

И, между другото съм ползвала и на Марион, защото една жена в един магазин имаше страхотен лилав цвят на косата. Ама лилаво, студено, много хубаво. Веднъж, срам не срам, я попитах как го прави Grinning Тя ми каза, че е почти цялата побеляла и само с оцветяващ шампоан се маже. Та с него пак става, но сякаш не толкова наситен цвета, не знам, нещо не ме грабна и предпочитам на Виктория бюти. А имам и една маска оцветяваща, в кафяво. На една дружка я бяха пробутали, обаче тя направи алергия и ми я даде. Пробвах я когато косата ми беше с естествения си цвят. Никаква разлика не видях, освен, че ми беше много мекичка косата Grinning Трябва да я погледна каква е, че е ползвана точно два пъти и да я дам на някого, ако я иска.

# 638
И аз мисля да пробвам същия оцветител, който е показала Рая, но по- нататък, че сега съм прясно боядисана. Няма да е много далече, защото цветът от боята бързо ще се измие, на изрусена коса нищо не държи. Мисля да поддържам с него, та ще пиша като го пробвам.

# 639
  • Варна
Дайте ми предложение за дрогериен шампоан, нежен и щадящ цвета и скалпа. И маска към него.
Корейските Doori спряха да ми действат добре, професионалните напоследък все са ми агресивни и дразнещи.
Мисля си за Botanicals серията на Лореал, някой има ли впечатления?

# 640
  • Sofia, Bulgaria
Задължително ще пиша и покажа, ако съм доволна от резултата. На Марион и аз съм ги пробвала, но косата ми стоеше много странна след тях. Една хем жилава, хем суха и заплетена. Така или иначе, не мисля да го повтарям.

# 641
Задължително ще пиша и покажа, ако съм доволна от резултата. На Марион и аз съм ги пробвала, но косата ми стоеше много странна след тях. Една хем жилава, хем суха и заплетена. Така или иначе, не мисля да го повтарям.

Именно, но това става само ако се държи по- дълго, в началото не е така сякаш.
Затова ме е страх и Виктория Бюти да ползвам сега, все си е химия мен ако питате. А моето бяло е баш най- отпред....Ако се престраша утре ще споделя резултат

# 642
С Марион става на клечки буквално. Заплетена и твърда. И с най-агресивната боя косата ми не е ставала така. Силно скептична съм за тези шампоани. Може да вършат работа,но за светли коси,за тониране и освежаване евентуално. На тъмна коса да очакваш нещо -не става.

# 643
  • Sofia, Bulgaria
Идеята да мина на шампоан оцветител е да си възстановя моят си цвят, но без белите коси. Ясно е, че не очаквам да стана руса с него, както и съм наясно, че логично съдържа химия, за да оцветява, все пак.

# 644
имате ли отзиви от шампоаните на ogx в дм ги има
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт