Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 24

• 35 294
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
За мен - Катерин.

# 391
Попаднах на интервю с жената на Венци Венц (което цялото за мен е безумно,но както и да е) и в него се обяснява как са решили да кръстят дъщеря си Агуая:
"Името бе тема, която обсъждахме почти до края на бременността. Минахме през какви ли не имена: Арая, Бендида, Вселена и други, все толкова странни и редки. Една вечер Венци се прибра с име, в което веднага се влюбих – Аглая. В древногръцката митология това е най-младата от харитите, символизираща сияйност и красота. Според мен тези външни качества са отражение на вътрешни достойнства . Естествено нямаше как да не оставим следа от почерка си и единодушно решихме, че името ще бъде по красиво, ако е изписано с “У”. Така дойде и Агуая"

# 392
За почерк и красота не знам, ама правопис със сигурност Mr. Green

# 393
  • София
Тц тц тц.... Агуая  май е по-добре от Вселена. Ама какво знаем ние, без собствен почерк, дето си кръщаваме децата с нормални имена...

# 394
  • софия
Днес в залата дойде една мадама Боримира - около 50 годишна мускулеста дама, името й пасва чудесно.
А от вчера на касата на изипей до мен - Братислав, 30-35г

# 395
  • София
Тц тц тц.... Агуая  май е по-добре от Вселена. Ама какво знаем ние, без собствен почерк, дето си кръщаваме децата с нормални имена...
А можеше да е Всеуена  Mr. Green гледайте позитивно на нещата  Laughing

# 396
Почеркът си е Пернишки отвсякъде Laughing

# 397
  • Най-красивата страна
Добре,че не са я кръстили Кракра.

# 398
Галуц.
Щерю.
 За щастие са възрастни мъже Simple Smile

Добавям- Рафаел Пастиров,  Яко- мъжко име.

Последна редакция: чт, 21 мар 2019, 11:20 от Hellenn

# 399
Щерю е остаряло, не е странно, познавам един. Което ме подсеща за един Щилян - мъж на около 30, също остаряло име.

# 400
  • София
В гимназията в съседния клас имахме един Щильон.

# 401
Аз познавам Щериана - около 30г

# 402
  • in Wonderland
Луизабел, актриса от един афиш за театър.

# 403
  • Пловдив
Аз познавам Щиляна и Щерион.

Днес на един некролог видях Франко. Не че не съм го чувала, но беше на жена.

# 404
  • Варна
Попаднах на интервю с жената на Венци Венц (което цялото за мен е безумно,но както и да е) и в него се обяснява как са решили да кръстят дъщеря си Агуая:
"Името бе тема, която обсъждахме почти до края на бременността. Минахме през какви ли не имена: Арая, Бендида, Вселена и други, все толкова странни и редки. Една вечер Венци се прибра с име, в което веднага се влюбих – Аглая. В древногръцката митология това е най-младата от харитите, символизираща сияйност и красота. Според мен тези външни качества са отражение на вътрешни достойнства . Естествено нямаше как да не оставим следа от почерка си и единодушно решихме, че името ще бъде по красиво, ако е изписано с “У”. Така дойде и Агуая"

Възможно е родителите да имат проблем с изговарянето на буквата "л" и по този начин да са се улеснили.Grinning

Иначе по темата: Ариан, било странно име за мен пък е нормално.

Общи условия

Активация на акаунт