Помагайте за филета от хек

  • 4 463
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 3 447
После сгорещявам тефлоновия тиган и пържа без мазнина. Тигана трябва да е добре сгорещен, за да изпарява водата, която ще пусне и натискам с вилицата отгоре. По този начин хваща коричка и е адски вкусно.
Подкрепям  Peace Мъжът ми прави така паламуд, става страхотен.
Другото, което аз правя - в тавата лук на шайби, отгоре филетата, предварително мариновани в малко соев сос, отгоре домати на кръгове. Подправки - дафинов лист, бахар, черен пипер. Една чаша винце и във фурната.

# 16
  • Бг-мама
  • Мнения: 2 227
МММММММ това на денис мнго ми хареса ще го пробвам Peace

# 17
  • Мнения: 4 176


Mamica хареса ми твоята рецепта, не съм се сещала да правя риба така / свинско сме правили, но риба - не/
А не пуши ли много докато се 'запече'?

Не не пуши изобщо, защото зехтина е 1-2 с.л. в маринатата. Рибата веднага пуска вода и веднага се изпарява и не позволява пушене.
Ама и аз как се изразих - не е истаина.

# 18
# 19
  • София
  • Мнения: 35 967
Не не пуши изобщо, защото зехтина е 1-2 с.л. в маринатата. Рибата веднага пуска вода и веднага се изпарява и не позволява пушене.
Ама и аз как се изразих - не е истаина.

Ще си го направя, благодаря ти  bouquet

# 20
  • Мнения: 1 951
Аз правя хек така:

1. В завряла вода ги пускам за 10-тина минути
2. С решетъчна лъжица вадя и поставям в йенска тавичка
3. Правя сос от 1 кофичка кисело мляко,една майонеза,чесън и копът и полива отгоре рибата

На нас ни е вкусно и е леко ядене  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт