Свекървата я остави. Не е твоя работа да се месиш там. Жената си има мъж, син и дъщеря, има кой да я мисли!
Ти мисли за себе си, бъди егоист!
петна по пода, нещо разлято, трохи, хладилника вътре тече от гнусотия- и миризмата е непоносима! Претрупано с вещи- в едната стая дори не може да се отвари вратата- дрехи в пликове по пода, кашони , разпияни снимки- УЖАС! Гледали ли сте това предаване- вещомани? Е така и е апартамента. Свекърът много пътува- още работи човека- частен пилот е- цял живот в авиацията, сега е частен на някакъв баровец. Та него го няма вкъщи. Но пари имат много! Тя никога не е работила- седи си в кочинката вкъщи и дори не излиза- 140кг е при ръст 160!!! Обаче доволна- колко й предлага мъжът ми чистачка да й вземе, фирма да извика- НЕ- защо, всичко е ОК! А аз не си представям - КАК ЩЕ СИ ЗАВЕДА НЯКОЙ ДЕН ДЕТЕТО ТАМ! НИКОГА!!!
незнам какво да правя.....идеи? Да й помагаме ли, да я оставим да се оправя ли...
и отидох уж да говорим, та се сдобрихме. Тръгва си и вика, няма да си лоша с него, той е много добър - което е вярно, макар да не бях аз лошата в случая, а пък той е много нетърпелив и неумерен към нея и въпреки това, тя го защити . Факт е, че се сдобрихме
оказва се, че не ме е мразела, ами аз се бях вкарала май във филми.
)
)