СЕДМИ КЛАС. С розмарин и бЕло - за просветно дело

• 49 331
  • 749
  •   1
Отговори
# 360
  • Sofia
Добро утро, колко познати драми Grinning
Пак да попитам коя е нечетливата страница, за да я кача по-добре..

Ей, аз уж следя, а съм пропуснала, че питаш - страницата с 19 и 20 задача на Регалия не се чете и ако може 25-та задача сниман целия лист, за да принтираме (нея можем и от екрана да си я четем, така че не толкова важна).

Аз пускам линк към темата, в която съм сложила ВЕДИ Математика ключ в пост 729

# 361
Късмет утре на олимпиадата! Особено ценна е за всички тръгнали към НПМГ. Преди 4 години, синът ми беше номиниран за национален кръг след областния и някакви стотни не му стигнаха за национален кръг. Приравнената оценка за кандидатсване му беше 5,25, а на изпита в НПМГ изкара 5,75 май. Помня, че каза, че олимпиадата е била по-трудна.
За разлика от батко и, Мила не иска да чуе за биология. Учителката все ги сравнява с батко и , а това много я дразни. Един от последните пъти казала на госпожата" Госпожо, аз не съм добра толкова като бате по биология, но той пък не може да пее толкова хубаво като мен, всеки е различен"

# 362
Качвам математиката на Междучасие, но БЕЛ нещо не го откривам.

# 363
Благодаря, ей сега снимам и ще кача Wink
Не съм сигурна дали изобщо ще се насочи към НПМГ, но като е стигнал дотук, нека се пробва, че математиката ни е по-мъка..

Последна редакция: сб, 23 фев 2019, 13:05 от 6tiplio

# 364
Заповядайте
Скрит текст:
Скрит текст:
Това за по-лесния изпит в сравнение с олимпиадата е ценно инфо..

Последна редакция: сб, 23 фев 2019, 13:03 от 6tiplio

# 365
  • София
M_I_A, а аз живея с такъв младеж от две години. ...
Аз от три. Родих и за 11 години отгледах хубаво, стройно, усмихнато и умно дете. И за 3 години то се саморазруши до изкривена, незаинтересована, отпусната полусянка, въпреки моите опити да противостоя. Сега разбирам безсилието на някои родители. Както и да е. Трябва да се радвам, че не ѝ е скимнало да пие, пуши или се дрогира.

Шарлот, ще пробвам лосиона при първа възможност. Щом АБ се маже само локално, а не се пие. Защото дерматоложката набързо изписа АБ от тетрациклиновите за месец напред. Лечение, което помня от моето детство и с което хич не съм съгласна.

И благодаря за пробните! Когато има време и давам един "бърз" по БЕЛ - само първи модул и то без тезата. Ама ето, на последния на Регалия, не успя да разпознае Бръчков и се затрудни на биографичната задача. Та после като изясняваме правилните отговори, дано поне остане нещо в главата.

# 366
  • София
Моето дете винаги си подрежда вещите.Crossing Arms
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 24 фев 2019, 13:07 от Спунк

# 367
Спунк, поне са чисти! Ако не бях почистила вече обувките, щях да ви ги покажа- мръсни, все едно са пета употреба, а са само на 2 месеца...

# 368
  • София
Направо за витрина са. Joy

# 369
  • България
Браво Спунк добре си я научила

# 370
А моето подредено момиче миналата година лятото някъде изчезна. На нейно място дойде разпиляна девойка дето чисти и подрежда при просветление свише. Освен това изпада в ужас от всяка малка пъпка по лицето/няма такива за сега,но почиства и маже редовно лицето/ и от всеки ново поникнал косъм по краката и ръцете, държи да е гладко епилирана. По цял ден рови из разни модни сайтове, определено не е с вид на кифла, но обожава дрехите. Заяви че от лятото щяла да сменя стила на обличане, искала да е по-арт, но щяла да го направи в новото училище.Не се гримира, само някой гланц на устните и се пазари сега мъничко да оформи веждите.
Иначе и днес не са им казали резултатите от ПИ математика в Междучасие на курса, ще чакаме мейл в понеделник.

# 371
  • Sofia
beki8, 6tiplio, много благодаря за качените копия!!! Kissing FaceFlowers Hibiscus

Спунк, ама пък подредена Grin Облещих се, като видях кецовете на рафта Laughing Моите нищо не пипат в стаята си, но пък им е обща - наборът и сестра му на 8г.(скоро 9). Не разхвърлят, но и не подреждат Laughing Все още се разбират добре, вечер си говорят и ги е страх да спят по единично в стая - когато единият е на лагер примерно, другият доста страда.

M_I_A, вчера му прочетох описанието, което си дръпнала Stuck Out Tongue Closed Eyes Понеже съм му споменавала дргата тема за момчетата в пубертета, той мислеше, че е от нея. Вика "ама и момичетата ли са така" Laughing Очаквам аз доста проблеми с малката. От сега върви на инат нещо Confounded

Голяма мъка са това преразказите. Оставя ли го без надзор, няма толкова сбит преразказ - снощи 2 пъти му го връщах за поправка и днес ще го прави наново Confounded Убедена съм, че не го е чел 15мин. Наизуст щеше да го научи Rage

# 372
  • София
Спунк какво си показала,което съм пропуснала? Thinking
От Междучасие преди няколко дни казаха,че резултатите могат да излязат другата седмица.Явно имат доста за проверяване.
Това,за което повече ме е яд,че за някои групи ще има курс и през трите почивни дни за 3 март,за да компенсират грипната ваканция.
Чудно просто,а те дори още не са изпратили мейли за да предупредят родителите.

# 373
  • София
Али, виж в скрития текст на пост 366.

Аз още в началото на грипната ваканция получих мейла за занятията през трите почивни дни.

# 374
Мейлите за занятия по празниците получих с отмяна на редовните такива. Ще пуснат напомняне както обикновено в четвъртък или петък преди извънредното занятие.

Общи условия

Активация на акаунт