СЕДМИ КЛАС. С розмарин и бЕло - за просветно дело

• 49 341
  • 749
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Скрит текст:
колко не съм на ти с математиката, ето тук:
https://www.beznervi.com/%d0%bd%d0%b0%d0%bc%d0%b8%d1%81%d0%bb%d0 … 1%81%d0%bb%d0%be/
така че, проявете разбиране, ако нещо греша

ахахах много добро. И аз съм така, но директно си признавам, срам - не срам, че "маме, нали знаеш, че няма как да ти помогна, защото знаеш вече повече от мен по математика"

# 331
  • София
Резултатите от вторият кръг на олимпиадата по история ще се публикуват ли някъде или трябва учителката им от училище да им ги съобщи?

# 332
  • Варна
Резултатите от вторият кръг на олимпиадата по история ще се публикуват ли някъде или трябва учителката им от училище да им ги съобщи?

На страницата на съответното РУО, но не по-рано от 2 седмици прединационалния кръг.

# 333
  • Sofia
Някой може ли да качи ПИ математика на Регалия сниман по-добре за принтиране. Една от страниците, които свалих от тук, принтирана е много размазана, не се чете изобщо.
Благодаря предварително!

# 334
  • Варна
Пробните изпити в МГ Варна започват от 2 март, едновременно ще се провеждат и по МАТ и по БЕЛ. За м. март всяка събота, а за април, май и юни всяка неделя от 9 часа.
И аз видях, че едната от страниците на пробния от Регалия по математика е нечетлива, някой ако може да качи наново.

# 335
  • Sofia
Здравейте,

знаете ли колко време след изпитите през юни започва класирането и по кое време юли месец ще трябва да сме най-активни за да заявим желаните училища.

Да си призная иска ми се да резервирам почивка веднага след като завърши учебната година, но не смея, защото трудно се ориентирам организационо кога ще трябва да се подават заявленията за класиране

# 336
Много ми допада статистиката на Регалия. Май никоя друга школа не дава толкова подробна такава. А дали след като излезе математиката правят обобщена и за двата предмета, поне за тези, които са се явили и на двата предмета? Може би не...Thinking
Коя е размазаната страница на теста на Регалия? Аз не го намирам изобщо този тест..

# 337
Йонова ги подрежда, СМГ - също, но там липсва анонимност и дете може да се демотивира. Регалия е коректна.

# 338
  • София
А след колко време и как излизат резултатите в Регалия.  Забравих да питам, тъй като я записах в последния момент, а в деня на изпита я изсипах с колата пред училището и я оставих сама да си плаща и да се оправя, а тя, разбира се, не питала.
Аз съм забелязала, че ако е наясно, че ще има анонимност, дъщеря ми се справя доста по-добре на изпитите. Иначе е в голямо притеснение "да не се изложи" и това й оказва влияние.

# 339
Точно тук е разковничето. Моята е същата! Ако резултатт е решаващ, тя изпушва, ако е нещо редово - спокойна е. На сайта на Регалия пише, че на 27.02 ще има резултати от математиката. В регламента им е записано, че проверката продлжава десетина дни.

# 340
Здравейте,
знаете ли колко време след изпитите през юни започва класирането и по кое време юли месец ще трябва да сме най-активни за да заявим желаните училища.
Можеш да погледнеш графика, който Спунк любезно поставя в първи пост от няколко теми насам.

# 341
Много ми допада статистиката на Регалия. Май никоя друга школа не дава толкова подробна такава. А дали след като излезе математиката правят обобщена и за двата предмета, поне за тези, които са се явили и на двата предмета? Може би не...Thinking
Коя е размазаната страница на теста на Регалия? Аз не го намирам изобщо този тест..
Обобщена статистика за двата предмета едва ли ще има. И все пак е напълно приемливо, че правят такава по всеки предмет, за всеки град отделно! Това, което допълнително биха могли да добавят, е броят на децата, държали пробен изпит в съответния град. Така  ще можем да изразим процентите в конкретен брой деца.

Последна редакция: ср, 20 фев 2019, 22:06 от petenka1983

# 342
Записвам се да следя

# 343
  • непостоянно
Отново за Бургас да кажа, дано съм от полза за някого:
ПИ БЕЛ - 24.03.  ОУ Елин Пелин

# 344
  • София
Здравейте, мили мами. Аз съм майка на шестокласничка и в момента съм в чуденка относно школа за подготовка в 7-ми клас. Спряла съм се на две школи Веди и Междучасие, моля ако имате лични впечатления ще съм благодарна да ми ги споделите (може и на лични) Благодаря на отзовалите се.

Общи условия

Активация на акаунт