СЕДМИ КЛАС. С розмарин и бЕло - за просветно дело

• 49 317
  • 749
  •   1
Отговори
# 405
  • На топло в неговото сърце.
Уау,това ми обостри сетивата!

# 406
Тези средни резултати по ПИ Мат и в Регалия и в Междучасие( 57и 51т.) , не ви ли се виждат много ниски. Нямам наблюдение от предишни пробни, но сравнено с ПИ Бел са с по 20 т. надолу. Дали задачите са били мн сложни ?

# 407
По-вероятно е тестовете да са съдържали въпроси върху материал, който още не е учен/усвоен/упражняван достатъчно добре. Нормално е първите ПИ да са с по-ниски резултати.

# 408
На предишния пробен по математика в Междучасие средният резултат беше 48 точки.
А тук цитирам средните резултати за страната миналата година.
Средният брой точки, който седмокласниците са събрали по първия модул по български език и литература, е 34,67 от 65 възможни. При втория модул средният брой точки е 19,05 от възможни 35. По математика средният брой точки е 28,52 на първи модул от възможни също 65. На втори модул кандидат-гимназистите са изкарали средно 8,67 точки.

# 409
За НВО по БЕЛ и Мат тези ниски средни резултати са съвсем нормални, но мислех, че на пробни ходят само по -амбициозни деца( или може би родители) и затова очаквах по-високо средно ниво. Може би към края на годината резултатите стават по-близки до реалните

# 410
august74, и аз се чудех дали резултатите са ниски, заради сложни задачи или заради по-слабо представяне на децата. Сигурно е комплексно, но до каква степен!? Ще разберем юни месец повече май.

# 411
Кои частни училища в София са добри за гимназиален етап според вас?
Предварително благодаря на отзовалите се!
[/quote]

От английските най-масови са Ив. Апостолов, Дорис Тенеди и У. Шекспир /в цитираната поредност/.
Немските са Кестнер и Веда. Уве кинд от 8-ми клас учат английски, а немският е поддържащ.

Френски като начало от 8-ми клас няма.

За испанската частна май няма клас за нашия набор - те стартираха по-късно и май /не съм проверявала/ нямат гимназиални класове.

# 412
  • София
Златарски и Меридиан 22 са английски гимназии. Дорис Тенеди има и немска гимназия. Увекинд според сайта има и английска, и немска гимназия. Май и ПЧМГ са със засилено изучаване на английски.

# 413
  • гр.Варна
Малко извън НВО...вашите деца имали ли са задача по Техника и предприемачество да направят електрическа верига от три крушки, разположени една под друга, които трябва да светват последователно, като условието е, че може да има максимум един ключ,един превключвател и един източник? Схемата трябва да се направи в Електром Frowning1
Нямали сме такива задачи. Приключиха дяла Електричен ток  с контролно от 14 задачи и вече започнаха следващия Светлина.
До сега, винаги имаше разни проекти , но тази година сякаш няма... 

# 414
  • София
Малко извън НВО...вашите деца имали ли са задача по Техника и предприемачество да направят електрическа верига от три крушки, разположени една под друга, които трябва да светват последователно, като условието е, че може да има максимум един ключ,един превключвател и един източник? Схемата трябва да се направи в Електром Frowning1
Пък моята ми поиска за този предмет, за утре 6 ванилии и 3 шоколада Relaxed Има ли раздел готварство, че не съм разбрала? Явно покрай електротехниката също съм минала гратис, за щастие.

# 415
  • София
Е, какво, по-вкусно е Joy

Едно време незнайно защо в 7 клас ни бяха разделили по полов признак и за момчетата нямаше готварство, но пък ние ги почерпихме с палачинки, когато правихме.

# 416
  • София
Излязоха и резултатите от ПИ на Бултест.
Но като гледам колко малко са явилите се-около 90 деца само на всеки от двата, се чудя дали изобщо може да се направи извод на успеваемостта. На нас ни препоръча една учителка именно Булест или Регалия , аз избрах Бултест заради липсата на обвързаност за следващи Пробни, каквито Регалия предлага в пакет.. но май не направих точния избор. С толкова малко деца хем не може да разбереш къде е твоето, хем и се чудя дали тези ПИ не са по-лесни от матурите..
Чували ли сте нещо за Бултест вие?

# 417
  • София
Резултатът й от Мат Междучасие все още не е излязъл. Има ли и други като нас? Днес звънях и ми обясниха, че имало проблем с някои от работите и затова е забавянето. Странно от какво естество би бил проблемът? То докато излезе този резултат, ще дойде време за следващия пробен.
 В Регалия има 94т.  2 объркани задачи от теста с по 3т , но тя си знаеше, че са й грешни, така че е очакван резултат и няма изненади. 5% са с по-добри резултати от нея.  Знаете ли колко деца са се явили в Регалия на този изпит?

# 418
  • София
Излязоха и резултатите от ПИ на Бултест.
Но като гледам колко малко са явилите се-около 90 деца само на всеки от двата, се чудя дали изобщо може да се направи извод на успеваемостта. На нас ни препоръча една учителка именно Булест или Регалия , аз избрах Бултест заради липсата на обвързаност за следващи Пробни, каквито Регалия предлага в пакет.. но май не направих точния избор. С толкова малко деца хем не може да разбереш къде е твоето, хем и се чудя дали тези ПИ не са по-лесни от матурите..
Чували ли сте нещо за Бултест вие?

Единственият пробен, на който се яви дъщеря ми /извън провежданите в училище/, беше по БЕЛ на Бултест /последният пробен, в края на април/. Изкара 80т. /при среден резултат 68т./, а резултатът й на НВО беше 91т. Не са по-лесни, напротив. В нашата тема родители споделяха, че са по трудни от тези на Регалия. На същия последен пробен по мат в Бултест, максималният резултат беше 81т. Деца с по-ниски резултати изкараха доста повече на НВО.

# 419
  • София
Санака, мерси за споделеното.
На този ПИ по Бел най-високия резултат е 97 т. Наистина няма максимален, но сравнено с вашия от април изглежда е бил по-лесен за децата.  По мат 96 е максимума.

Общи условия

Активация на акаунт