Звездни компромати- 398

• 69 836
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
  • Gotham City
Тази реклама ще да е пикът в кариерата на някой от маркетинг отдела.... Sick

# 121
Никога повече няма да вляза в тези сладкарници Неделя, ба.ти ужаса.

# 122
Тортите и без това са им ужасни, тамън на място си е гурелът.

# 123
Кефи ме бременното чувство за хумор на Джесика Симпсън
https://www.instagram.com/p/BtzcpUwjDAl/?utm_source=ig_share_she … shid=m2f3r95ei6q9

# 124
  • София
'псилютно.
каквито им изкуствени тортите - такъв им изкуствен и гурелът, пардон, рекламният герой.

# 125
  • Murcia, Spain/Ruse
Благодарности за темата.
Тая Джаферович,да ме прощава ама както казваше баба..капчица хубосчица няма 😂😂

# 126
Идеално са се описали, скоро не бях виждала по-апатични млади хора Confused

E, стига де, чак пък толкова, Лъчо е много добро момче и определено е харесал Ралица точно по това, че не е традиционната кифла. В инстаграмите им връзката им изглежда много сладка, надявам се наистина да е така. Да и на мен не ми е по вкуса, не харесвам толкова слаби хора, но чак пък да е толкова зле, не е. Плюс това е модел, там обикновено ги искат такива.
Аз не разбрах защо Скандау са били освирквани на наградите за хип хоп?

И този Дани от София ден и нощ наистина ли е станал отново баща, браво, струва ми се, че преди това беше самотен баща и се справяше много добре.

# 127
А може ли да кажете защо не са долюбвани Шопови? На мен са ми симпатични млади хора. От вас видях, че трябва да ги мразя или не харесвам. Снощи гледах запис на Черешката, в която са учавствали и потърсих нещо дето да не ми допада, но така и не открих. Казах на мъжо, че във форума ги мразят, но и той не разбра кое вероятно предизвиква такива чувства. На мен Сашка и зъбльо са ми дваж по-противни с поведението си. Но Шопови са по-различни сякаш. По-скоро другите две жени също не ми бяха по вкуса с поведение. То лигаване, то халосии, то превземки ли не бяха, но Шопови ми се видяха естествени, непринудени, обичащи се млади хора. Нормално е да има доза самочувствие при него, но мен поне не ме подразни.

# 128
А може ли да кажете защо не са долюбвани Шопови? На мен са ми симпатични млади хора. От вас видях, че трябва да ги мразя или не харесвам. Снощи гледах запис на Черешката, в която са учавствали и потърсих нещо дето да не ми допада, но така и не открих. Казах на мъжо, че във форума ги мразят, но и той не разбра кое вероятно предизвиква такива чувства. На мен Сашка и зъбльо са ми дваж по-противни с поведението си. Но Шопови са по-различни сякаш. По-скоро другите две жени също не ми бяха по вкуса с поведение. То лигаване, то халосии, то превземки ли не бяха, но Шопови ми се видяха естествени, непринудени, обичащи се млади хора. Нормално е да има доза самочувствие при него, но мен поне не ме подразни.
Щото така трябва. Не може и млади и хубави и успели. Тц. Не дават!

# 129
И на мен днес ми дойде в повече хейта, не само в тая тема, целият форум много негативен днес.

Аз например много харесвам СкандаУ, слушам си ги с кеф, не ме интересува, че тук не са долюбвани.
Казах си. Joy

# 130
Ама за какъв хейт говорите?

Тук пращи от комплименти и положителни коментари 😀

# 131
Vici75,занимаваш мъжа си с форума Joy ей, това аз пък не мога да го разбера. Ще седна аз да разказвам на мъжо какво къде някой пише Joy

# 132
  • София
И на мен днес ми дойде в повече хейта, не само в тая тема, целият форум много негативен днес.
Купидончо е станал с дупето нагоре днес, а Трифончо се е "направил" от сутринта;) Simple Smile

# 133
Весела Топузакова
Скрит текст:
Егати устата ... може да конкурира всяка една патица с тая човка.

# 134
Vici75,занимаваш мъжа си с форума Joy ей, това аз пък не мога да го разбера. Ще седна аз да разказвам на мъжо какво къде някой пише Joy

Не точно, казах му “не мога да разбера защо не ги харесват. Повечето са негативно настроени според списващите във форума”. Иначе чак кой какво написал не помня. Останало ми е в съзнанието някакво негативно отношение към тях.

Общи условия

Активация на акаунт