Звездни компромати- 398

• 69 771
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
Нищо не знаеш, Candy. Той ѝ е запушил устата с пари, но след толкова години повече не може да мълчи.

Сега остава и Бадр Хари да се оплаче, че Роналдо го е изнасилил.

# 211
Женската жестокост към други жени винаги ме изумява.

# 212
Не е жестокост , просто е могла да го съди без да се вдига шум.
Жал ми е за жените ,станали жертва на насилие, но да приемаш пари , за да мълчиш и после да вдигаш шум и скандал не е много достойно.

# 213
Женската жестокост към други жени винаги ме изумява.
Мен също!
Но, вярвам на деца със усмивки, получили пари за лечение, а не на разголени жени, висящи в нощни барове и играещи предизвикателно пред млади, красиви, богати мъже!

# 214
Мен пък ме изумява женската нужда от драма на всяка цена. Това, което съм написала, са фактите. Как я е уплашил с нестандартни практики и т.н. обаче са чисти спекулации. Доколкото може да се вярва на статии, има и медицинско досие въпросната, така че би трябвало да е ясно. Искрено съжалявам жените, станали обект на насилие. Но тези, които ходят по хотелските стаи на богати и влиятелни мъже и после се жалват, не са ми в тази група.

# 215
Обществена тайна е как цяла група жени се с издържат с подобен тип поведение и заради такива, като тях не се обръща достатъчно внимание на истинските жертви на насилие и заради такива като тях се казва, че жената сама си била виновна.
Проучват известните богати мъже с месеци - къде и какво ядат, какви жени предпочитат, къде излизат, после отиват и се самопредлагат, накрая доброволно( ако не и по тяхна инициатива) отиват я в тоалетни , я на паркинга в някоя кола, ако имат късмет и в хотелска стая. Правят каквото правят , после шантажират мъжа, че ще разкажат пикантерии, около сексуалните му предпочитания и като спрат да им дават пари писват , че са изнасилени. Ама преди 5-10 години, когаго е недоказуемо.
Пак казвам не защитавам Роналдо, просто ми отвратно жени да спекулират с това да си жертва на сексуално насилие, особено ако идея си нямат от такова. Обидно е за всички жени минали през това..

# 216
  • София
Никой ли няма да честити рождения ден на Божигол? Heart
Четох, че ще празнува семейно Joy С Биляна, Ники Михайлов, Николета и дъщеря им

А детето от Алисия дали е включено в семейното празнуване?

# 217
Badblueeyes, подписвам се под всяка една дума. Само ще добавя, че още по-отвратително е наистина да е имало насилие, а те вместо да разобличат насилника, да се възползват финансово от ситуацията и след години да вдигнат врява. Защото, като прибереш пачките или получиш ролята, след години и да викнеш “дръжте крадеца”, все тая.

# 218
Децата на Ирина и самата тя
Скрит текст:

Маги Сидерова
Скрит текст:

Венета Харизанова
Скрит текст:

Чичо Дедо с приятелката си
Скрит текст:

Златка пуснала нови анцузи с четири ръкави Joy
Скрит текст:

# 219
Златкаааааа...??!!!
Това е несериозно Grinning

# 220
Ох, умирам от смях със Златините анцузи 😹😹😹😹

# 221
Justin Hartley
Скрит текст:

# 222
Охх живи и здрави да са Златка и Благой и все така от сърце да ме разсмиват. Големи са карикатури.

# 223
  • Gotham City
Вчера Мегзчето беше пуснало сторита да ни каже колко щастлива е, че МЪЖЪТ И и е изпратил цветя дори и от ареста и картичка.
Е, почерка на картичката е коренно различен от този на предното му писмо, ама да не издребняваме

Писмо:
Скрит текст:

Картичка:
Скрит текст:

# 224
Мегз е пълно психо, тежко му на този човечец 😆

Общи условия

Активация на акаунт