Отговори
# 255
  Владо е инспектор, та дрънка 😍

# 256
Много добре за сега 👍

гледките наистина са уникални!

# 257
  • 221B Baker Street
Пууу, страхотни гледки!!! Очите ми изтекоха! Евала, Милошев!!! Браво!!!:heart_eyes:

# 258
  Друго и да няма ,гледки да видиш в този сериал👌

Бременната полицайка ми харесва ,как заби поглед в сина 👍 Той е гузен за нещо .

# 259
  • Разпиляна във въображението
Американска работа в България Simple Smile Това ми е първото впечатление. Ползвали са силен филтър. Операторът е добър.

# 260
Обещаващо започва. Смесица от всички любими кримки 💗

# 261
  • 221B Baker Street
Американска работа в България Simple Smile Това ми е първото впечатление. Ползвали са силен филтър. Операторът е добър.
Така е, макар американците да ползват по-мек филтър, тук нашия е доста...шарп.

# 262
Много е готина Духовникова. Heart Eyes Такива роли й отиват.

# 263
  • in Wonderland
Ехх, Дяволе, благодаря за споделянето и завид за снимката 😀 Предполагам няма да искаш да я споделиш с нас ☺
И на мен ми направи впечатление този филтър, малко неестествено стоят гледките, които сами по себе си са невероятни. Хубаво започва,обещаващо. Как ще го чакаме само по веднъж в седмицата?

# 264
И мен бременната полицайка ме кефи, даже най-много от всички дадени досега.

Малко като в някой уестърн сериал съм с този филтър Grinning

# 265
  • София
Ако шоуто има добър рейтинг аз съм сигурен, че ще има продължение. На премиерата един от операторите подхвърли пожелание за 2 сезон към Милошев. Да успее да се пребори за сезон 2. Цитирам. А Милошев само се усмихна и погледна надолу. Понеже умея да разчитам хората, по всичко изглежда, че е говорено и се мисли в тази насока.
Едно е ясно, тук ще са само 12 епизода и цялата история е завършена. Т.е. всичко се разбира.
Но това не пречи да направят сезон 2 пак с Филип и Мия, но друг случай. Или пък друг екип в друг район на България и така да си имаме първата българска антология. Simple Smile

# 266
  • 221B Baker Street
Прокурора е бащата на Филип?

# 267
Определено ме докоснаха с началото.Прекрасен избор на песен и кадри на прекрасната ни България.
Владо е страхотен визуално,ама нещо много нервен го раздава Simple Smile
И омразният ми Личка (от Дървото)и той тук.
Васил Банов определено има присъствие.

# 268
# 269
  • 221B Baker Street
"Нудисти ли сте, пе*ерасти ли сте, кви сте???". Joy

Общи условия

Активация на акаунт