Отговори
# 300
  • София
уф, ами отново ми хареса и не ми беше скучно. което си е добро си е добро. Simple Smile бравос!

До тук всички ми харесват. Главните герои са ясни. И двамата са страхотни, а Мия буквално те кара само нея да гледаш. Сякаш сценария е писан специално за нея, толкова и тича. Попето е трепач, Славчо милия ми е много забавен, но някак си най-много ми хареса като че ли бременната полицайка. Мисля, че се казваше Донка Чилингирова или нещо такова. Много е яка. Simple Smile

Много е рано още за каквито и да било заподозрени. Малко ме озадачи как гледаше брата на Филката, планинарят. Малко съмнително в близък план, но естествено това може и да е подвеждащо и всъщност всичко да значи...

# 301
И песента ми харесва, много я обичам
Знаеш ли коя е,че не я намерих ?

# 302
Мен сцената с Филип и Мия ме разсмя, горкият, не можеше да повярва какво се случва Joy

# 303
  • София
Ей най-после нещо качествено и в българския ефир. Най-силната премиера за този ТВ сезон, личи си, когато нещата са направени с добър бюджет. Най-много ми харесва, че е коренно различен от Откраднат живот - актьорска игра, заснемане, ефекти. Струваше си чакането.

# 304
  • тук, на мястото си
Хареса ми първата серия.
Само като всеки български сериал  от време на време нищо не им разбирам. На Ивайло Йорданов през цялото време.
Чакам втора серия.

# 305
  • София
Очаквах, че сериалът ще ми допадне, и не съм разочарована.
Комбинацията Карамазов-Духовникова по принцип си предвещаваше емоция, която няма да ни подведе. Много се радвам да ги видя на екран, наистина.
И много се радвам да видя динамичен и интересен сериал, чието действие се развива в България. (И то, не къде да е, а в Смолян, което е само предпоставка зрителят да види красотата на страната ни.)
Добра игра, добро операторско майсторство. Още е рано от първи епизод да говоря за режисурата и сценария (може би леко доизкусуряване с диалектите - при помакинята беше едно ниво неестествено по едно време), но началото беше силно, определено. Чакам с нетърпение втория епизод! Heart Eyes

# 306
Знам оригиналът Simple Smile
https://youtu.be/-BakWVXHSug

# 307
Просто уникален старт! Уникален сериал, нямам търпение за втори епизод! А това, че е сниман в моя град и че е любимия ми жанр, още повече ме изкефи! Simple Smile

# 308
Всички места във филма ги знам като петте си пръста, обожавам си красивия роден край. И наистина родопчани сме си свикнали с това, че сме смесен район и сме единни и толерантни помежду си - християни, помаци и турци, няма никакво етническо напрежение. Това според мен се дължи на факта, че родопските помаци имат за майчин език българския език и затова няма делене както в други географски области със смесено население.

# 309
Баси, МВР-то в Смолян е като мавзолей...
Попринцип друга сграда е истинското МВР Смолян, но за сериала си спомням, че като го снимаха, бяха направили сградата на областната администрация като МВР. Защо, нямам си на идея.. Grinning Grinning Grinning

# 310
  • Кърджали
На мен диалекта на тази помакинята ми се стори много добър даже. Ей така като заприказваше баба ми /лека и пръст/ и все казвах, че ми трябва речник. Тогава и някак си не исках да го научавам този диалект а сега ми е толкова интересен ...
Отвикнала съм да гледам крими филми. Все очаквах убиеца да изкочи  и мен да убие.

# 311
И на мен ми хареса. Ще се гледа

# 312
  • España
Фен съм !!!! Ударно начало!!!
Между другото, винаги , когато слушам LP, съм си мислела как идеално би се вплел стилът и във филм с подобна тематика  .

# 313
  • София
Знам оригиналът Simple Smile
https://youtu.be/-BakWVXHSug

Мисля, че е този кавър, но не съм 100% сигурен.
https://www.youtube.com/watch?v=G9iVG4kg0sg

# 314
  • Варна
Много красива тази България, много красиви Родопи... Дъх ти спира

Общи условия

Активация на акаунт