Отговори
# 180
  • София
То Христина Апостолова беше сценарист на "Дървото на живота", а сериала е един от най добрите в новата история на телевизията.
Така, че не толкова предубедено.

# 181
Нека не забравяме, че "Дървото на живота" е по книга, не е измислен от сценаристите.
Сценаристите на ОЖ са виновни. А Владо, ще се разгърне в ДГ 😊. Малко ме притеснява, че част от сценаристите съвпадат с тези на ОЖ, но все пак не е Х-ти сезон, няма да са се оплели още 😆.
Като първи сезон, очаквам да е изпипан. При потенциални следващи всичко зависи колко време ще имат. Ако ги направят набързо, нивото по мое мнение ще падне.

# 182
И аз мисля, че са се справили добре предвид това, че са имали предварително написана и завършена история, епизодите са малко, актьорите са добри, така че съм положително настроена.

# 183
Нека не забравяме, че "Дървото на живота" е по книга, не е измислен от сценаристите.

Доколкото помня, Владимир Зарев не беше очарован от постиженията на екипа със сценария. И това меко казано. Simple Smile

# 184
  • София
Почти няма нищо общо с книгите на Владимир Зарев,  а и то си пишеше в началото на сериала "по мотиви".

# 185
Те и ОЖ трябва да го пишат - по мотиви на Анатомията на Грей 😆.
Сори за офтопика, стана ми смешно.

# 186
  • София
То и  на "Анатомията на Грей" трябва да пише по мотиви на "Д-р. Хаус"
Няма да се измисли наново колелото или топлата вода...

# 187
Те и ОЖ трябва да го пишат - по мотиви на Анатомията на Грей 😆.
Сори за офтопика, стана ми смешно.
Мани, много пари трябва да дадат на Шонда за правата Joy

# 188
Няма общо с  романовата трилогия "Битието" на Владимир Зарев, но сценаристите са стъпили на стабилна основа. Много е лесно върху вече написано произведение да "разкрасяваш и съчиняваш" истории, да развиваш герои и характери. Така, че ролята на Милошевица и другите, не е толкова голяма. В нашите теми има къде, къде по-готино развити  истории и то от една единствена снимка от сета.

# 189
  • София
Добре, че са Милошев и Милошевица, че има български сериали по Нова, а и не само.
Факт!

# 190
Добро уточнение - по Нова ТВ. Но не е само тази телевизия.

# 191
  • София
Доколкото знам и бтв почват сериал на Милошев, а именно "Столичани...".
Ваша си е работа хейта, щом ви доставя удоволствие, никой не може никого да спре.

# 192
  • Разпиляна във въображението
Българските зрители жадуват за български сериали. Щом толкова време всеки ден даваха някаква глупост Ден и нощ над три години...

Съгласна съм с мнението на Мелани. Едно е да измисляш изцяло нови герои, връзки, сюжети, време, друго е да стъпиш върху основа и да развиваш.

Не знаех, че Шонда е крала от Хаус. Сериалите са ми толкова различни, че единственото общо е, че има забъркани лекари.

Последна редакция: сб, 23 фев 2019, 15:53 от Miriel

# 193
Извинявай, но ти да обвиняваш други за хейт??? И кое е хейт в моите постове, моля?

# 194
  • Разпиляна във въображението
Доколкото знам и бтв почват сериал на Милошев, а именно "Столичани...".
Ваша си е работа хейта, щом ви доставя удоволствие, никой не може никого да спре.

Shatzi, не започват сериал на Милошев, а на Дрийм тийм, а там освен Милошев е и Любо Нейков, който е дъъъълги години Бтв кадър. Същото се отнася и за "Дървото на живота" и "Откраднат живот".

Общи условия

Активация на акаунт