Отговори
# 195
Не знаех, че Шонда е крала от Хаус.
Ако Шонда беше крала от Хаус, щяха да я разкостят Joy
Добре, че са Милошев и Милошевица, че има български сериали по Нова, а и не само.
Факт!
Само те ли правят сериали в България?? Joy
Те ли са продуцент и сценарист  на:
Дунав мост
Клиника на третия етаж
Под прикритие
Недадените
Четвърта власт
Тя и той
Стъклен дом
Седем часа разлика
Домашен арест
Революция Z
Фамилията
Връзки
Морска сол
Забранена любов
Полицаите от края на града
Господин Х и морето

Stuck Out Tongue Winking Eye

# 196
  • Разпиляна във въображението
Их, чах се разрових са информация. Нова води с един-два сериала почеве от Бтв, но на вторите са маалко по-успешни, ако сезоните ги броим за някакъв критерии. В Уикипедия пише за Господин Х и морето, че са пет епизода?! Хм.

Е, не остана до Дяволското гърло. Настръхвам какъв невиждан авторски сценарии ще са написали Милошев, жена му и останалите.

Дрийм тийм са направили четири сериала - Столичани, Откраднат живот, Дяволското гърло и Дървото на живота.

# 197
Е, не остана до Дяволското гърло. Настръхвам какъв невиждан авторски сценарии ще са написали Милошев, жена му и останалите.
Добро ще е 😊, началото обикновено им е силно.

Обаче като чета коментарите и си мисля, Дрийм Тийм като толкова се вълнуват кого харесват или не зрителите, да бяха махнали Милошева 😆. Тя май няма много фенове 😱😂.

# 198
Абсолютно съм ЗА и трите телевизии да правят повече успешни сериали (да, БНТ също!). Трябва конкуренция, за да се вдига качеството.
Съгласна съм, че Дрийм тийм направиха успешни продукции по западен модел - медицински сериал, сега криминален, но далеч не са единствените. И не трябва да са единствени.

Мириел, имам някакъв спомен, че Господин Х е 12 епизода.

# 199
Е, как ще я махнат? Кой да я махне? Мъжът й ли? А после?

# 200
  • Разпиляна във въображението
Дрийм тийм са направили добър исторически и комедиен сериал.

Как искам продължение на "Връзки" Simple Smile

Опропастихме темата. Има такава за български сериали, нови и т.н.

# 201
Айде малко снимки:

# 202
Влизам и гледам над 20 нови отговора, викам си сигурно има още едно ново промо, а то спорове за БГ сериали... хахаха Grinning Grinning Grinning

# 203
  • София
Не са спорове, а твърдения, че сериала ще е копи пейст от някаква американска сапунка.
Во глваве с авторката на темата...
Да се чуди човек за какво я е пуснала...

# 204
Да ти кажа, че чудесно я е пуснала темата. По наше настояване и си се кефим тук. Ти ако се чудиш, си е твой проблем.

Последна редакция: сб, 23 фев 2019, 17:22 от *Melanie*

# 205
Човек не пречи да е обективен. Като е копирано, копирано е. Това не прави сериала автоматично лош. Но да се правим, че “тази дупка не е дупка” ...

А темата си е супер 😊.

Последна редакция: сб, 23 фев 2019, 18:09 от _Dreamy_

# 206
Американска сапунка? Истински детектив е всичко друго , но не и сапунка. Истински шедьовър е. Малко режисьори и сценаристи имат такъв поглед за построяване на филм. Кара те да си използваш сивото вещество.
Всичко е поднесено със замисъл.
Аз лично нямам против да са го копирали, даже ще ми е интересно.

А Милошевица е посредствена, ако не е Евтим зад гърба ѝ никога нямаше да пробие. Отделно има стабилен екип сценаристи, не винаги идеите са само нейни. Не я бива в градивността на герои и сюжети, това е истината. Пише стил Краси Ванков и неговите бози. СорЕ, ако на някой не му харесва това, ама така ги виждам нещата.

Темата е супер. Аз лично намирам за приятно обсъждането и на други теми извън сериала.Така се убива чакането. Което мен лично ме напрегна Simple Smile

# 207
  • Карнобат
Американска сапунка? Истински детектив е всичко друго , но не и сапунка. Истински шедьовър е. Малко режисьори и сценаристи имат такъв поглед за построяване на филм. Кара те да си използваш сивото вещество.

А Милошевица е посредствена, ако не е Евтим зад гърба ѝ никога нямаше да пробие. Отделно има стабилен екип сценаристи, не винаги идеите са само нейни. Не я бива в градивността на герои и сюжети, това е истината. Пише стил Краси Ванков и неговите бози. СорЕ, ако на някой не му харесва това, ама така ги виждам нещата.

Темата е супер. Аз лично намирам за приятно обсъждането и на други теми извън сериала.Така се убива чакането. Което мен лично ме напрегна Simple Smile

Заставам зад думите ти.За мен това е повече от любима поредица,която наистина те кара да си раздвижиш акъла.Няма значение дали ДГ ще копира,даже напротив искам да видя дали ще са успешни в копирането...

# 208

Заставам зад думите ти.За мен това е повече от любима поредица,която наистина те кара да си раздвижиш акъла.Няма значение дали ДГ ще копира,даже напротив искам да видя дали ще са успешни в копирането...

Абсолютно съм съгласна и с двете мнения .

Темата върви лекичко и свежо , поне засега .
Дано някой не я усмърди , както ставаше в ОЖ . Не си избивайте лошото настроение и комплексите , като правите забележки на другите и давате мнение за  интелекта им от позицията на непознат анонимен .
Нека да си прекарваме приятно !

# 209
Нова снимка. Готина е - леко зловеща Grin

Общи условия

Активация на акаунт