Отговори
# 225
Мерси за линка, Дзян 😊.
Прочетох профилите на героите и сериалът все едно започна. Все по-обещаващо звучи 😎.

# 226
Hямам търпение.
Дъщерята на Mия Язова не е ли момичето, което играеше ролята на Aни в Откраднат живот?

# 227
Оххх, и тези с едни измъчени и драматични истории Grinning

# 228
Hямам търпение.
Дъщерята на Mия Язова не е ли момичето, което играеше ролята на Aни в Откраднат живот?
Същата! Simple Smile Павела Апостолова. Simple Smile

# 229
Hямам търпение.

Да, Злати, тя е.

Много интересно са представили героите, прочетох ги всичките. Хайде да започва вече, там ми е надеждата за интересен сериал тази пролет. ОЖ нещо...

# 230
В ОЖ не се бях заглеждала в името й. A дали има нещо общо с Христина Aпостолова или фамилията е съвпадение  Laughing

# 231
Гледам, че доста често качва снимки и сторита с малкия син на Апостолова, обаче не знам дали имат някаква роднинска връзка. Нищо чудно. Grinning

Абе да не са им правили фотосесията за сериала в подпокривното на Св. Кирил? На Владо май снимката е от там. Стори ми се, че Васил Банов пък е сниман на прословутото диванче. Grinning

# 232
В ОЖ не се бях заглеждала в името й. A дали има нещо общо с Христина Aпостолова или фамилията е съвпадение  Laughing
И аз мисля, че имат нещо общо, но не е сигурно. Simple Smile

# 233
Евтим и Васил Банов са в сутрешния блок по Нова, до сега нищо ново не казаха.

# 234
# 235
# 236
Много интересно интервю с криминалния психолог Росен Йорданов, който също е бил част от екипа и им е помагал с ролите: https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-novoto-bylgarsko-kino/ … -klisheta-6092593

# 237
Хахахахах това ми се случва доста често Animal Joy Cat

# 238
Стига бе! 😂 Не го урочасвайте момчето.

Достатъчно се прави на мистър Пропър, сега остава тука бакшиш да го играе и съм го признала за карък на годината!

# 239
Може тя да да е таксиджийката Joy

Общи условия

Активация на акаунт