Отговори
# 435
Това с якето го разбирам като Филип да е станал друг в очите на Aсен, а не самият той да се е променил. Преди това Aсен е гледал на него като на Бог, но след случката е изгубил този респект. 

# 436
Рекох да видя дали има тема за сериала, а вие даже втора сте започнали.

Много ми хареса, грабна ме отначалото. Хареса ми, че нв върви мудно, а динамичен и не ми дава да мигна. За сега нямам теория за убиеца, но също смятам, че все още не сме го видяли.

# 437
  • София
Аз само на Валери не му разбирам, но той така си говори май.

# 438
  • тук, на мястото си
Не ми се иска да е само веднъж в седмицата. Дванадесет серии ще ги мотат два месеца.

# 439
Аз пък съвсем по друг начин го разбрах. Един вид, че Филип е бил поласкан от вниманието на момичето, станал е по-самоуверен и като голям е преследвал своята мечта, въпреки че баща му искал да го прави прокурор. А братчето малко завижда, че не става за нищо освен горски, въпреки че му харесва уж.

# 440
Аз пък съвсем по друг начин го разбрах. Един вид, че Филип е бил поласкан от вниманието на момичето, станал е по-самоуверен и като голям е преследвал своята мечта, въпреки че баща му искал да го прави прокурор. А братчето малко завижда, че не става за нищо освен горски, въпреки че му харесва уж.
E, как да не става, като и баща му е виждал в него талант/качества за полицай.
Cлучката - и на двамата им е студено, но единият стоически мълчи (другият трепери). Вторият приема предложеното яке и не от кого да е, а от момиче, но след това си придава героизъм, разправяйки, че са стигнали премръзнали до вкъщи, а всъщност е проявил слабост. Така я виждам аз случката през очите на Aсен.

# 441
Къде е това за якето, пропуснала съм го явно.

# 442
  • София
Такаааа,  и Асен може да е убиеца.

# 443
В представянето на героите в сайта на NOVA.

# 444

В сайта на Нова има представяне на всеки от героите. Тази история е разказана от Асен.

Не ми се вврва той дс е убиеца, ако се видим по теоритята за положителен герой. Той не ми изглежда такъв.

# 445
Трябва да видим и другите трупове и може би ще ни се навържат нещата.

Някой , който е гледал Пурпурни реки, може ли да ме подсети каква беше идеята с ваденето на очните ябълки там и слагането на други? Май изкуствени.

# 446
На мен Духовникова винаги ми е убедителна, във всяка роля. За първи път я гледам, като бойна мадама и ми харесва. Яко нарита арабчето на Женския пазар.

# 447
  • Плевен
Някой да знае песента?
Много е хубава! Flowers HibiscusNature VolcanoNature Sunrise Over Mountains

# 448
Някой да знае песента?
Много е хубава! Flowers HibiscusNature VolcanoNature Sunrise Over Mountains

Потърси назад в темата. Някъде след снощната серия.

# 449
  • София
На мен Духовникова винаги ми е убедителна, във всяка роля. За първи път я гледам, като бойна мадама и ми харесва. Яко нарита арабчето на Женския пазар.
За мен Духовникова е една от най-добрите съвременни български актриси. За първи път в бг сериал имам питанка кой от двамата главни повече харесвам, но, като че ли, Духовникова взима лек превес над Карамазов, колкото да го харесвам и него. Two Hearts

Впрочем, приятно съм изненадана, че никой не е измрънкал или критикувал нещо по повод "Аллаху Акбар", който се чу на фона на нощен Смолян и кадри с Филип, когато стана ясно, че убийството може да е на религиозна основа и когато помакинята спомена Аллах. Hug

Общи условия

Активация на акаунт