Отговори
# 555
  • Sofia
Хареса ми много първи епизод. Музиката, гледките, повечето актьори и играта им.

Но имам и бъгове, поне за мен Духовникова и Валери Йорданов са гола вода. Нея я харесвах преди, но като изгледах 3 нейни филма разбрах, че всъщност е една и съща навсякъде. Една физиономия, само дето просто се движи в различни сюжети. Валери Йорданов - изобщо не му разбирам на моменти какво дори говори... Но разбира се, това си е мое мнение...

Като цяло - сюжета супер, много ме грабна от самото начало. Само се притеснявам да не го разводнят.

# 556
Музикана въобще не ми харесва за този филм. Трябваше да съобразят, това е голям минус.

# 557
  • София
И аз не хресвам Валери Йорданов, всеки път играе еднакво и ми е нелицеприятен. Може би и това, че не го харесвам като човек след катастрофата, която причини, допринся. Съжалявам, че играе в този филм.

# 558
  • Бургас
Относно музиката-трябваше да ангажират БГ рок група, за песен и озвучаване към филма!
Филма е супер, харесва ми, но музиката ми куца!

# 559
Относно музиката-трябваше да ангажират БГ рок група, за песен и озвучаване към филма!
Филма е супер, харесва ми, но музиката ми куца!
И аз съм на това мнение! Например на „От Местопрестъплението“ музиката е от рок групата The Who! Simple Smile

# 560
  • На правилното място в правилния момент
Радвам се, че открих тази тема! Сериалът определено си заслужава, много добре заснет и режисиран. Особено ми харесаха гледките от прекрасните Родопи. Била съм в този край няколко пъти и наистина е приказен.

Владо Карамазов е страхотен в главната роля, обаятелен и енергичен актьор. Евтим Милошев отново се е справил отлично с поредната си продукция. Сега сме в очакване на следващия епизод. Адмирации към труда на всички! 

# 561
Владо е пуснал първият клип от неговия видео дневник от създаването на „Дяволското Гърло“: https://www.facebook.com/V.KaramazovOfficial/videos/224914790532 … 8/?epa=SEARCH_BOX

# 562
В Гугъл Плей е качен само първи  епизод. Колко са излъчени по тв?

Изгледах го и ми хареса.
Връщам се да ви чета назад.

Много красиви бяха природните картини, музиката- въздействаща. Развитието на действието беше логично.
Сякаш не е бг филм - нивото беше високо. Дано до края не го осерат.

# 563
Само 1 епизод е излъчен, ще го дават веднъж седмично, в четвъртък.

# 564
На мен пък играта на всички ми харесва. 2 пъти го изгледах епизода и двата пъти ми беше интересно. Може би единствено музиката можеше да е българска, но не искам да търся кусури. Има хора, които само търсят какво да оплюят, колкото и добре да е направено. За мен са се справили на ниво, поне това, което видях досега.

# 565
А музиката откъде е, някой знае ли?

# 566
Саймън и Гарфънкъл

# 567
Здравейте, искам да попитам само аз ли имам проблем с озвучаването на филма? Почти нищо не чувам, връщам по няколко пъти дадена сцена за да разбера какво казват. В другия сериал " Господин Х и морето" го няма този проблем

# 568
  • Кърджали
Много добре си чувам и си ги разбирам. Нямам такъв проблем.
Сноши изгледах пак първата серия. Направи ми впечатление ножа, който убиеца (предполагам) измива от кръв във водата. Мъжка ръка беше.

# 569
И аз нямам проблем със звука, всичко чух.

А откъслечните кадри, кръвта която тече в мивката, трионите, инструментите - не са ли от моргата 🤔.

Общи условия

Активация на акаунт