Смешки от форума 31

• 86 047
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Цитат
Главата и има форма на онези продълговатите черепи, дето не знаят какъв им е произхода и и придава вид на онези измъчени душѝ от домове за душевноболни, дето им стрижат бритоните до кожа и въобще ги постригват на паница.

# 571
Страшка от форума Scream

# 572
  • На правилното място в правилния момент
Не знам да се смея ли, да плача ли. Joy

# 573
  • Другата България
 hahaha Joy
Въпрос:
Цитат
Някой знае ли лекаря от Александровска болница, при който са ходили Дебора и Моника Валериева?
Отговори:
Цитат
Кои са тия? Накакви потребителки ли? И какъв лекар търсите точно?
Цитат
Явно е пластичен,нещо
Цитат
Или прави лоботомии, съдейки по пациентките.
Цитат
Венеролог вероятно.
Цитат
Лекарят не знам кой е,но много разбирал от лечението на паник атаки.Не е смешно.
Цитат
Значи психиатър се търси.

# 574
  • София
изчерпателна дискусия се е получила:)))

# 575
  • Шотландия

За възпитаните начини да покажеш на продавачка в супермаркет, че я харесваш и да я поканиш на кафе
Е тя е на касата, той какво, пред всички клиенти да се подпре там и да я задява като пълен селянин?
Ох, направо се разхилих
Joy
На лентата- салама и влажен поглед, оригинален комплимент и нЕкое цвете за разкош Joy

# 576
  • here and now
Цитат
И аз се разбирам с мъже,те са прости създания,като растенията.

# 577
  • София
Цитат
Наскоро допълвах с козметики разни:  душ-гел за под душа,

# 578
Еее, ами може да има и за под чешмата, та нека бъде пояснено. Чешма - гел, но да е под прикритие. Joy Пп Предполагам е неволно, но се е получило забавно.

# 579
Цитат
И аз се разбирам с мъже,те са прости създания,като растенията.
Аз им викам нежни души.

# 580
Smiley
Цитат
Това коремче розовото против изпотяване изобщо не ми допадна. Стои си в шкафа...
Open Mouth

# 581
  • Пловдив
Цитат
Тъй като в момента съм пред кабинета на  ЛЛ ще споделя какво пише на вратата Simple Smile личния лекар има специалност Детски болести, но не е педиатър.

# 582
  • София
нееее...

# 583
Цитат
Тъй като в момента съм пред кабинета на  ЛЛ ще споделя какво пише на вратата Simple Smile личния лекар има специалност Детски болести, но не е педиатър.
Аз не разбирам смешката.
Личните лекари са лични лекари. Могат и по три специалности да имат, но не може да са едновременно лични лекари и специалисти. Моята лична лекарка е със специалност неонатология. Но в момента е личен лекар, а не неонатолог... Или друго се има предвид, което не схващам?

# 584
Работи като общопрактикуващ лекар. Личната на децата ми също има специалност педиатрия, но не можеш при нея да отидеш на преглед с направление за педиатър. Не ѝ е такъв договора с НЗОК.

Общи условия

Активация на акаунт