Смешки от форума 31

• 85 972
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
Аууу, почвам бизнес с положителни тестове за бременност Joy

# 646
Къде бе? Дали да не стресна мъжо?! Само да не стане като с лъжливото овчарче Joy

# 647
Сега проверих. Вървят по около 30 лв, кой да предложи, че и това се продава. Изпуснах момента , а можеше да започна бизнес 🤣🤣🤣

# 648
  • DE
Последните няколко поста ме  Shocked Shocked Shocked Sick #Crazy

# 649
Нали се сещаш, че просто шегуваме..

# 650
  • DE
Нямам предвид коментарите, а случките които се споделят Peace
Мога да разбера майтапа Grinning

# 651
Свекърви да не четат ,че ще припаднат.

# 652
  • Бургас
A келепира от тази лъжлива бременност какъв им?

# 653
Wear RingГодежен пръстен, минимум Wear Ring

# 654
  • France
И аз това се питам? Няма да е за да вържат момчето с брак. Все в един момент ще се разбере, че бебе няма. Може би, за да излъжат кандидат таткото с едни пари за аборт? Абе, гадна история.

# 655
Ой, каква е тази инфлация - 30 кинта... Докато пребивавах във фб групата Бременност и майчинство бяха по 10 лв.

# 656
Ой, каква е тази инфлация - 30 кинта... Докато пребивавах във фб групата Бременност и майчинство бяха по 10 лв.

Еее, то само теста да вземеш от аптеката е 5-6лв
Изпуснах момента и аз 🤣

# 657
Ама казвайте ги тия работи по-рано, изпуснах момента. Значи тия девойки, дето започват да правят тестове за бременност половин час след акта и навъртат по 20 бройки, не са просто заблудени, а въртят бизнес.

# 658
  • София
Темата е "Осиновяване на животно". Авторката иска да си осинови лъвче, което да си отглежда на двора (това го оставям без коментар). Два отговора от темата:
Цитат
Аз искам да си осиновя хипопотам..ама моя мъж каза че един в апартамента стига
Цитат
Давам за осиновяване усойница ( свекървата). Грижливо отглеждана в собствен терариум. За повече информация- на лични

# 659
Цитат
Зддравейте..... на месец и половина съм доло горе и мога ли да варвя на басейн на море
Simple Smile
Добре е правописа, като за толкова малко бебе Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт