Изпитани сайтове за парфюми - 15

• 89 671
  • 761
  •   1
Отговори
# 90
Simple SmileПоръчката от парфюми шоп нет направена вчера следобед вече е при мен. Скоростно изпълнение.

# 91
И при мен се отварят любимите в Нотино. Може би е бил временен бъг.

Заредиха ли вече някъде онлайн Chance Eau Tendre EDP?

# 92
Записвам се, за да следя темата. Поръчах един тестер от Парфимо, като пристигне, ще споделя. Бях доволна от сайта, но от две години не съм поръчвала от тях, та ще видим дали тестерът ще бъде с празен ход.

# 93
  • София
Тестерите на колоните на Ерме и на градините бяха без капачка, нали?

# 94
Тестерите на колоните на Ерме и на градините бяха без капачка, нали?
А не,  с капачки са мисля всичките. Колоните със сигурност.
Виж в магазините как са тестерите.

# 95
  • Sofia
С капачки  са.

# 96
Да се оплача от Спиди, едни мостри на парфюми бях поръчала, дойде ми кашона смачкан, мокър на нищо не прилича. Добре че производителя беше опаковал всичко в много бабъл фолио, та всичко вътре си беше ок.

# 97
еѝ тоз цитрусов сироп си получих днес от парфимо,100 мл. тестер за 34 лв-насляпо,но мисля,не сгреших.

# 98
Жесток, любим парфюм, честито! Цената е без коментар.

# 99
Е, като намерите такива попадения, че споделете ги де Simple Smile))))))

# 100
  • от един красив град
Най-голямо доверие имам на https://perfume-bg.eu/, за сега не са ме разочаровали. Намирам обаче на добра цена един парфюм в "За човека", обаче не съм пазарувала от там и сякаш ме е страх да поръчам. Някой има ли издънки с тях?
Парфюма, който мисля да поръчам е тестер и не знам дали ще е с капачка или без?

# 101
Преди време поръчах ампули за косопад в "За човека" и......не помня друго имаше ли, всичко получих точно и бързо. Но имам само тая първа поръчка при тях.

# 102
  • Пловдив
Най-голямо доверие имам на https://perfume-bg.eu/, за сега не са ме разочаровали. Намирам обаче на добра цена един парфюм в "За човека", обаче не съм пазарувала от там и сякаш ме е страх да поръчам. Някой има ли издънки с тях?
И аз имам успешна поръчка от тях👌🏻
Да попитам къде проверявате кодове на парфюм Elie Saab, в двата сайта за проверка нищо не излиза.

Последна редакция: сб, 23 фев 2019, 12:59 от astravera

# 103
И аз имам успешна поръчка от тях👌🏻

Нямам "имам най-голямо доверие към". Пазарувам, откъдето ми е удобно. От горепосочения веднъж съм поръчвал, нормална поръчка. И преди съм казвал, че държат по-високи цени от конкуренцията, а стоката е една и съща. Не виждам защо да им давам 5-10 и повече лева отгоре, при положение, че на 1001-bg.com, и Parfium.bg са по-изгодни цените, също и на parfum-bg.com, при които поръчката ми идва същия ден при направена таква до 11.00 или на следващия рано сутрин.
От Нотино не пазарувам - надути цени. Само някои неща, когато ги няма никъде и няма избор, а е по-изгодно от "в мола", купувам.

Parfium.bg и Dolce.bg от 25.02 са с нов шоурум - Иван Вазов 22, което е още по-централно и удобно. Bubanka, можеш да промениш адреса от първата страница. При първа възможност ще посетя мястото. Много добре се получава, защото в центъра вече ще са ми и двата - Париж 4 и този. Не виждам защо да чакам доставки, освен от Парфимо и Елинор, когато не бързам и наистина имат 20-30% намаления - тогава си струва.
На Парфимо "трикчетата" маркетингови много са инфантилни, но разчитат на масата "неокултурени" потребители. Слагат ми 10-15% отстъпки, ама надаули зачертаната цена над тази в мола  Party Crazy.

Последните ми 3-4 поръчки са от Parfium.bg. Нямам забележки. Доволен съм - безплатна доставка при над 50лв и идва на следващия ден.

Последна редакция: сб, 23 фев 2019, 11:50 от FragranceFanatic

# 104
Парфимо много завишиха цените напоследък на определени марки, които следя с 20-30 процента.
От parfuim.bg не съм пазарувала, но ходих в офиса им и останах с много добре впечатление. Консултантката беше много в час, което рядко се случва по магазините. Погледнах това, за което съм отишла, казах и какво търся и какво харесвам, даде ми веднага 3 предложения и трите ми харесаха много и скоро смятам да ги поръчвам и ще е оттам.
За съжаление няколко неща, които търся ги няма по сайтовете, а по сайтовете на бранда ми излизат с някаква златна доставка, та вече се колебая дали всъщност толкова много ги искам и заслужават ли си парите при толкова много изкушения.

Общи условия

Активация на акаунт