Изпитани сайтове за парфюми - 15

• 89 699
  • 761
  •   1
Отговори
# 120
Момичета в parfimo.bg пазарувате ли козметика, шампиони и такива неща? Доволни ли сте?
ДВа пъти съм поръчвала от Парфимо, парфюми и козметика за коса, всичко беше точно, опаковани както си трябва и на много по ниска цена от останалите сайтове...

# 121
  • София
Информативно пускам тази статия, макар вътре да не става ясно кои са сайтовете. https://trud.bg/%D0%B6%D0%B8%D0%BB%D1%8F%D1%82-%D0%BD%D0%B8-%D1% … 1%84%D1%8E%D0%BC/

# 122
  • от един красив град
Най-голямо доверие имам на https://perfume-bg.eu/, за сега не са ме разочаровали. Намирам обаче на добра цена един парфюм в "За човека", обаче не съм пазарувала от там и сякаш ме е страх да поръчам. Някой има ли издънки с тях?
Парфюма, който мисля да поръчам е тестер и не знам дали ще е с капачка или без?
И аз имам успешна поръчка от тях👌🏻

Нямам "имам най-голямо доверие към". Пазарувам, откъдето ми е удобно. От горепосочения веднъж съм поръчвал, нормална поръчка. И преди съм казвал, че държат по-високи цени от конкуренцията, а стоката е една и съща. Не виждам защо да им давам 5-10 и повече лева отгоре, при положение, че на 1001-bg.com, и Parfium.bg са по-изгодни цените, също и на parfum-bg.com, при които поръчката ми идва същия ден при направена таква до 11.00 или на следващия рано сутрин.
От Нотино не пазарувам - надути цени. Само някои неща, когато ги няма никъде и няма избор, а е по-изгодно от "в мола", купувам.

Parfium.bg и Dolce.bg от 25.02 са с нов шоурум - Иван Вазов 22, което е още по-централно и удобно. Bubanka, можеш да промениш адреса от първата страница. При първа възможност ще посетя мястото. Много добре се получава, защото в центъра вече ще са ми и двата - Париж 4 и този. Не виждам защо да чакам доставки, освен от Парфимо и Елинор, когато не бързам и наистина имат 20-30% намаления - тогава си струва.
На Парфимо "трикчетата" маркетингови много са инфантилни, но разчитат на масата "неокултурени" потребители. Слагат ми 10-15% отстъпки, ама надаули зачертаната цена над тази в мола  Party Crazy.

Последните ми 3-4 поръчки са от Parfium.bg. Нямам забележки. Доволен съм - безплатна доставка при над 50лв и идва на следващия ден.

Само не разбрах, защо си ме цитирал? Пазарувай си,  от където искаш. Всеки има право на избор. В https://perfume-bg.eu/ доставката ми е винаги безплатна, а като редовен клиент винаги имам  събрани точки, които ми намалят от цената поне едно 7,8 лв. така че съм ок. Винаги сравнявам цените в няколко магазина и тогава поръчвам, не падам от небето и не си открил ти топлата вода. Последната ми поръчка е от "ЗА ЧОВЕКА" там намерих искания от мен  парфюм на най-добра цена. Нямам търпение да пристигне. Но ако купувам подарък почти винаги поръчвам от perfume-bg.eu никога не са ми пратили нищо с изтекъл срок на годност или повредена опаковка. Дори  и сега за рд на ММ му взех от там и чакам също подаръка на майка за 8 март пак от там.

# 123
Parfimo.bg:
Промоция 8-ми Март:
Супер Отстъпки + БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки над 99 лв. САМО ДО СРЯДА!

# 124
Къде са тези супер отстъпки в Парфимо? Laughing Всичко, което следях напоследък е поскъпнало с около 10 лв. и цените са изравнени с повечето други магазини.

# 125
Parfimo.bg:
Промоция 8-ми Март:
Супер Отстъпки + БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки над 99 лв. САМО ДО СРЯДА!
Безплатна доставка САМО ако продуктите са до 3 кг, ей тази подробност я спестяват винаги. И още нещо, ако искате съботна доставка до адрес, сумата е 8,60  ooooh!

# 126
  • София
Изненадах се вчера, че Парфимо не сложиха сума за доставка. Dior Escale a Portofino EDT 125ml тестер в момента е на много добра цена там, както и Rochas Secret de Rose Intense. Поръчах ги, също и Thierry Mugler Cologne и Arden Green Tea Cucumber. От зелените чайове на Арден харесвам Лотуса, отскоро и този.

# 127
Браво на Елфрегранс - дори Нотино не са заредили още Експлорър. Ако пуснат някаква промоция вероятно ще го поръчам.

http://www.elfragrance.bg/mont-blanc-explorer-eau-de-parfum-spra … myje-p-16552.html

# 128
  • София
От няколко седмици следя сайтовете за някакви прилични намаления на Chloe Nomade и установих същото, което и вие - надуха цените навсякъде. Снощи видях промоциите в Нотино, където EDP 75 ml падна до 98 лв. Поръчах си го заедно с лосиона за тяло. Ще получа и  мостра на John Galliano Parlez-Moi
d'Amour като подарък, но пък доставката си е платена... Бях си казала, че повече няма да поръчвам от там, защото имат някои шеметни цени. Май с всички е така. Важното е да се проучва. Иначе Нотино при мен са били коректни. Имах поръчка с няколко мостри, като едната беше празна. Веднага ми пратиха ваучер на стойност мострата /9лв/ за следващо пазаруване.

# 129
приближава 8 март - празник, по-страшен и от свети валентин Grinning

# 130
Чакам да стрям осмомартенско, но нищо изкушаващо като намаления засега няма на хоризонта.

# 131

Ааа, нищо страшно няма! Само 3 парфюма по 30 мл. и 5 по 3 мл отливки. Скромно! Аз пазарувам от чужди сайтове, тук не мога да смогна на тези цени. За моловете, пък хептем...

# 132
имам предвид, че мъжете като цяло трябва да купуват подаръци на жена си /поне/, на майка си, на дъщеря си, на сестра си ... а те не следят толкова много цените и не се интересуват в такава степен от парфюми, също ако могат да се сдобият с подаръци без много обикаляне в моловете и уж по-изгодно биха били много щастливи - на това залагат някои сайтове с фалшивите си намаления, които реално в този период продават на по-високи цени - всяка година по едно и също време се обсъждат подобни "практики" в темите

# 133
Тъп въпрос,но да си питам..До колко мл парфюми мога да пусна  в parfimo.bg,за да не минат 3 кг за безплатна доставка.На предната поръчка платих 14 лв. за доставка,но бяха поне 10 по 100 мл и няколко минита за проба.Та до колко парфюма (мл)сте правили поръчка и да не минава 3 кг?

# 134
  • Sofia

Моята половинка се закле повече да не ми купува парфюми. Laughing
Единственото изключение беше за пюр ексес на пако, защото видя как ми потичаха лигите всеки път като го замъкна в някой магазин да си го душкам. 😄😄
Така че сама ще си правя подарък парфюм за 8-ми. 😄

qeq, аз съм поръчвала 3 броя 100 мл и си беше нормална доставка, ама то не зависи ли и от самата бутилка, ако е някоя тежка изработка..?

п.с. Елинор се излагат, къде ми е намалениетооо... Sad

Последна редакция: вт, 26 фев 2019, 00:32 от sunattraction

Общи условия

Активация на акаунт