Изпитани сайтове за парфюми - 15

• 89 814
  • 761
  •   1
Отговори
# 285
  • Бургас
И аз направих днес едно много скромна поръчка на мостри от elfracrance, после още една тъй в движениe, дано ми ги обединят.

Zari, мога ли да те помоля за линк към страницата с мострите на elfracrance, нещо не се справям с този сайт?

# 286
По-късно ще ти пусна, ако искаш това което аз поръчах, но наистина не е четивен сайта. Търсих един парфюм и там ми излязоха мостри на него. Незнам дали въобще имат страница с мостри.
А другото ми е бюджетна поръчка на сляпо. Случайно го мернах и се сетих, че съм чела добри отзиви в руската фрагантика, пък и имам някои неща на този бранд.
Днес са ми писали, че ще ми обединят двете поръчки, бързи са.

# 287
С коя куриерска фирма се доставят поръчките от elfragrance?

# 288
Преди работиха с Рапидо, от доста време не съм пазарувал там и е възможно да има промени.

# 289
След доста чудене съм в дилема elfragrans  или get.bg. нямам опит с нито един от двата.Онзи ден получих пратка от Парфимо не съм очарована от ароматите и трайността,но и не познавам тези парфюми и не мога да дам мнение.Тези дето искам сега са такива дето ползвам постоянно и се чудя,кой от двата сайта е по надежден.

# 290
не бих поръчала от гет, но от елфрагранс с удоволствие

# 291
С коя куриерска фирма се доставят поръчките от elfragrance?

Моята поръчка я доставиха със Спийди. Peace

# 292
не бих поръчала от гет, но от елфрагранс с удоволствие
+1  Peace

# 293
Аз не бих отписвал така лесно гет, имам два парфюма от тях - напълно оригинални. Главният фактор е цената, ако в елфрегранс е по-изгодна - не се колебайте и поръчайте. Simple Smile

# 294
Ами при мен водещото е,че искам 3 парфюма,по възможност от едно място .Само в elfragmans,e-mag(търговец си е е-маг),и гет.бг ги има и трите в варянтите ,който искам.Учудващо ,и на трите места цената горе долу е еднаква,цените на парфюмите са различни,но разликите се изравняват,при поръчката и на трите,защото ако в единя е по евтин единя парфюм ,то другия пък е по скъп,в другия обратното и така тотала е еднакъв плюс минус 2-3лв.По принцип не ме бърка да ги взема и от магазин,но съм от малък град в който няма избор,разфасофки и тн.А и колко са оригинал не е сигурно,а цените са си точно като за такъв.

# 295
  • София
След доста чудене съм в дилема elfragrans  или get.bg. нямам опит с нито един от двата.Онзи ден получих пратка от Парфимо не съм очарована от ароматите и трайността,но и не познавам тези парфюми и не мога да дам мнение.Тези дето искам сега са такива дето ползвам постоянно и се чудя,кой от двата сайта е по надежден.
Кои са парфюмите, от които не си доволна?

# 296
Елфрагранс бих избрала аз, а и над някаква сума имат безплатна доставка.
Споделете от кои парфюми от Парфимо не сте доволна, ще е интересно.

# 297
Единя е  Ultraviolet на PR ,преди доста години ми беше любим,но сега аромата изобщо не се покрива със спомена ми,но вкуса се променя ,а и е било одавна така че да кажем проблема е в мен.Трайността му обаче някак хич я няма.Пробвах го веднъж да видя дали пък няма да се погодя с миризмата,сле 30мин. до час вече го откривах трудно.Другия е на  Вoss ХХ ,ползвала съм го няколко пъти отново одавна,аромата обаче ми идва леко по сладък,но пак казвам може други нотки просто да откривам сега знам ли.Трайността му попринцип при мен е била средна3-4ч,сега е бих казала ,че е по малко.И взех една eau de gaga 001 простто от любопитсво предвид цената ,ми там доста спиртно начало  и самата пръскалка тече ли, поти ли се,когато го отворя има капки и е мокър.Не смея да давам мнение за истиността им,защото не съм убедена и в мойте спомени за арамата,но трайността им е доста незадоволителна.Ултравилета първосигнално мислех да разменя и го пуснах в разменки,въпреки,че си е доста ретро та някой да го поиска,но днес реших,че ще го оствя и ще го провам отвреме на време да видим,но сутринта се пръсках ,а до сега ни помен от него,дори по дрехи.Парфюмите,който поръчах са си стари аромати,та и колко са седяли може би е от значение.Не бих казала,чак не съм доволна,но все едно поръчах абселютно на сляпо,защото се разминаха с очакваното.Не съм наясно и с промяната им с годините,затова и написах ,че не ги познавам към днешна дата.Поръчах ги просто при носталгичен пристъп😀

Последна редакция: нд, 17 мар 2019, 17:54 от renatta

# 298
  • София
Единя е  Ultraviolet на PR ,преди доста години ми беше любим,но сега аромата изобщо не се покрива със спомена ми,но вкуса се променя ,а и е било одавна така че да кажем проблема е в мен.Трайността му обаче някак хич я няма.Пробвах го веднъж да видя дали пък няма да се погодя с миризмата,сле 30мин. до час вече го откривах трудно.Другия е на  Вoss ХХ ,ползвала съм го няколко пъти отново одавна,аромата обаче ми идва леко по сладък,но пак казвам може други нотки просто да откривам сега знам ли.Трайността му попринцип при мен е била средна3-4ч,сега е бих казала ,че е по малко.И взех една eau de gaga 001 простто от любопитсво предвид цената ,ми там доста спиртно начало  и самата пръскалка тече ли, поти ли се,когато го отворя има капки и е мокър.Не смея да давам мнение за истиността им,защото не съм убедена и в мойте спомени за арамата,но трайността им е доста незадоволителна.Ултравилета първосигнално мислех да разменя и го пуснах в разменки,въпреки,че си е доста ретро та някой да го поиска,но днес реших,че ще го оствя и ще го провам отвреме на време да видим,но сутринта се пръсках ,а до сега ни помен от него,дори по дрехи.Парфюмите,който поръчах са си стари аромати,та и колко са седяли може би е от значение.Не бих казала,чак не съм доволна,но все едно поръчах абселютно на сляпо,защото се разминаха с очакваното.Не съм наясно и с промяната им с годините,затова и написах ,че не ги познавам към днешна дата.Поръчах ги просто при носталгичен пристъп😀
Същата работа и при мен с Ultraviolet, доставен от Parfimo. Много нетраен и слаб аромат. Много ме е яд, защото ми беше любим. Реформулиран ли е, какво е, не знам.

# 299

Същата работа и при мен с Ultraviolet, доставен от Parfimo. Много нетраен и слаб аромат. Много ме е яд, защото ми беше любим. Реформулиран ли е, какво е, не знам.
[/quote]За аромата определено не долавям нищо ,което да ми харесва,напротив първоначално силен и ужасно сладък,и след 30мин. до час нищо изпарил се е.Чак се учудих възможно ли е толкова да съм си променила вкуса от любим на непоносим.Трайността му обаче е съвсем никаква,и това ме навежда на мисълта,че може да съм целнала несполучливо менте,стар или знам ли.Имала съм купени от летището и магазини парфюми и някой не са били с завидна трайност,такъв е и ХХ на Boss ,но чак за толкова бързо изчезване на аромата никога.А и трите парфюма,който получих са с нулева трайност.Аз все пак реших и поръчах Cristal noir,parlee moi l amour и Omnia от elfragrance надвам се тук всичко да е ок,тези поне мога да ги сравнявам и съпоставам защото имам по малко от тях.Ще пиша отзив ,когато ги получа.

Общи условия

Активация на акаунт