Изпитани сайтове за парфюми - 15

• 89 798
  • 761
  •   1
Отговори
# 435
Долче е читав, а и май цените на доста неща са с по няколко лева надолу, да.

# 436
Поръчах от Долче;)

# 437
Много са бързи Парфимо, поръчах Azzaro pour elle в четвъртък, а в събота парфюма вече беше в офиса на куриера.
Снощи направих поръчка от elFragrance.bg, днес ми се обадиха за потвърждение и утре  я очаквам.

Последна редакция: пн, 15 апр 2019, 20:37 от elitanik

# 438
И аз днес направих поръчка от Парфимо. Помолих ги да ми изпратят пратката другата седмица, но се оказа, че не може. В четвъртък ще е при мене. Понякога бързо не значи по-добре Simple Smile.

# 439
  • София
Кой питаше за Boucheron, Quatre en rouge по-назад в темата? Получих смс от Дъглас и Бюти зоната, че за периода 18-21 април ще има -20% намаление за лоялни клиенти. Въпросният парфюм ще е 102,40 лв. за 50 мл с карта, вместо 128. Знам, че не е сайт, но се сетих, че някой търсеше аромата.

# 440
Момичета , този доставчик на емаг дали е познат на някой и читав ли е?
https://www.emag.bg/parfjumna-voda-za-zheni-carolina-herrera-goo … -w8/pd/D0DMDZBBM/

# 441
# 442
  • Стара Загора

Не знаех ,че Дъглас и Бюти имат онлайн магазин в България  !!

# 443
# 444
Сефора, отворят ли онлайн магазин за бг съм първа в списъка, омръзна ми да ангажирам приятели, за да поръчвам от френската сефора.

# 445
  • София
Здравейте,

Откъде ще ме посъветвате да взема Mon Guerlain - Емаг или Елинор?

# 446
  • Бургас
Аз от моя личен опит ти препоръчвам да купиш МГот Парфимо.Моят Мон Флорал е от тях и съм супер доволна,както винаги,взех 100ца за почти без пари/ако сравнявам цената му в Дъглас примерно/ на промоция сега гледам,че Мон Герлен е на добра цена там.От Елинор също имам поръчки,не съм имала никакви съмнения и в тях,за Емаг обаче нямам мнение.

# 447
  • В най - голямото село
Това с онлайн магазина на Дъглас е много хубаво. Само дето вътре няма много продикти  ooooh!

# 448
Понеже в този форум трият без да предупреждават, да се повторя, дано големите магазини си развият програмата за лоялни клиенти онлайн извън кръга на балканския стил Simple Smile

# 449
Не вярвам да успеят, "побалканизацията" винаги надделява, омешано ли е нашето DNK  Laughing.

Последна редакция: вт, 16 апр 2019, 21:51 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт