Изпитани сайтове за парфюми - 15

• 89 735
  • 761
  •   1
Отговори
# 495
Има ги мъжките.

# 496
благодаря ви, момичета! Flowers Sunflower

Скрит текст:
дори не знаех, че има мъжки от серията  Grinning
аз за един приятел питам, ама наистина Joy  Joy  Joy

# 497
  • София

Да се надяваме на добро намаление 🤗

# 498
  • Sofia
Егати Гейм ъф Тронс рекламата..ще ми пуснат парфюм с аромат на драконови люспи ли?😃 Дано си заслужава цялото чакане и пропускане на промоции по празниците, че бг сайтовете не обичат много да “подаряват.”😃

# 499
Прегледах го сайта на Елинор, много слаби наличности, нови неща няма никакви.

# 500
  • ново
Прегледах го сайта на Елинор, много слаби наличности, нови неща няма никакви.
И те са вдигнали някои цени, явно заради предстоящото намаление.

# 501
Няма нищо от нещата, които търся, а за да купувам заради намалението неща, които харесвам трябва да е доста добро.

# 502
Кога ще стартира намалението, според вас? Дали чак в събота? Rolling Eyes

# 503
  • Sofia
Аз там дебна Мансера, че най са на оферта от всичките ми проверки, та да видим...дано не четат тая тема...Satisfied

# 504
Четат, четат от всички сайтове четат, но от тях нямат това, което аз искам.

# 505
  • София
Ами нека да прочетат, че бюджетът за Великден ще поеме към други сайтове, въпрос на часове.

By the way,  някой да е получил известие за фамозната акция ?

# 506
  • Sofia
Аз не съм, вчера си пуснах имейла....сигурно ще е нещо в последния момент...

Witch of East End, с 2 ръце за 1-то ти изречение...Grinning

# 507
Здравейте, бих искала да споделя с всички Вас моят негативен опит с онлайн магазин за парфюми fragrino.com. Надявам се с тази си публикация да предпазя колкото се може повече хора от хвърлени пари на вятъра. Няма да изпадам в подробности (ако някой се интересува винаги може да се свърже с мен за повече информация). На кратко - след направена поръчка на два парфюма през сайта им (fragrino.com), ми бяха доставени два продукта, неотговарящи по никакъв начин на поръчката (единият продукт не съответсваше с поръчаният от мен парфюм, а другият се оказа с дефект). Освен това, доставените продукти видимо не отговарят на качеството, за което се предствят в сайта (със същия успех бих могла да ги намеря на Илиянци или битака), още повече не съответстват на немалката сума, заплатена за тях.
След направена рекламация по имейл и след еднократен разговор с господин, който отговори на телефонът им за контакт, ми беше съобщено, че до 48 часа ще ми бъде върнат отговор на подадената рекламация на 17 април. До този момент (23 април) все още нямам отговор. След многобройни опити от моя страна да се свържа с тях на предоставените телефони за контакт, не получавам никакъв отговор, вероятно номерът ми е блокиран или просто не вдигат. Подадох сигнал (жалба) и към Комисията за защита на потребителите, но смятам за необходимо да се опитам да уведомя колкото е възможно повече хора да не се подлъгват и да не поръчват от този некоректен търговец. Надявам се да съм полезна на някого!

# 508
  • До сърцето...
А, ето отговор на питането на една съфорумка.
Искам да ви попитам за fragrino.com. Знам, че вече е писано, върнах се и прочетох Simple Smile, но може би има вече някой с впечатления от сайта...

И Николай 87 се оказа прав.

# 509
Някой за Strawberrynet дали има мнение?

Общи условия

Активация на акаунт