Изпитани сайтове за парфюми - 15

• 89 624
  • 761
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас
Христос возкресе!
Здравейте!Може ли да споделите някакви по-скорошни впечатления за сайта- ParfumsBG.com.Интересувам се заради една боя за коса,по-скоро за определен цвят от боя на Лореал,който странно,но абсолютно никъде не се предлага.Само там и това ме кара доста да се съмнявам за произход,качество,срок на годност и т.н.Така че много моля,ако няко някой знае дали са читави продуктите им да пише!Мерси предварително и хубав празник на всички!

# 616
Здравейте! За пръв път ще поръчвам от Елинор. Моля, ако някой знае, да сподели мнение за тестерите на Нина Ричи Луна и на Булгари Корал и Розов сапфир.
Аз поръчах Омниа Корал (за пръв път поръчвам от сайта). Не смятам, че ще има проблем с парфюмите, предвид многото доволни.

# 617
  • София
От Елинор обаждат ли се за потвърждение? Взех един монтал и в коментара помолих, да обединят поръчката с предишната. Дали ще го видят или да звъня?
Принципно се обаждат, и да - ще обединят поръчките  Peace

# 618
sympathy, благодаря Simple Smile.

# 619
И аз поръчах и един ТФ noir,така че се надявам да обединят поръчките.А и да дойде всичко ок ,да няма разочарование,защото с тези две поръчки доста надвиших лимита😢😀Noir го метнах на сляпо, дано не се разкайвам после😀

Последна редакция: нд, 28 апр 2019, 18:15 от renji

# 620
Някакви отзиви от https://myrovema.com/ ? Не е коментиран тук. Имат и шоуруум на ул. Съборна. Според цените и локацията би трябвало всичко да им е наред, но повече се доверявам на отзивите от форума.

# 621
На мен не ми изглеждат ок, защото нямат общи условия, име на фирма, политика на връщане, нищо. Ако го нямаше адреса на Съборна, щяха да са съвсем фантомни.
Ако някой ги посети на място, ще ми е интересно да сподели впечатленията си тук.

# 622
Скрит текст:
Хритос возкресе!

Предполагам това е към мен.
Много от новите парфюми и други брандове, които не пускат толкова мейнстрийм парфюми, няма как да бъдат купени от сайтове, които коментираме тук.
В големите парфюмерии миризмите в самите магазини са толкова наслоени от многото пръскане, че въобще не мога да усетя нищо приятно от тази безумна смесица от аромати.
В бутиците е друго нещо. Не ти ходят грубо по петите, а поведението е съвсем друго.
Също съм много приятно изненадана и от този на пл. Св. Неделя и на Патриарха до Витошка, където наистина е приятно изживяване и емоции да разговаряш на любима тема с хора вещи в тази материя.
Над една определена сума определено предпочитам от такива места.
Не се имам за някакъв парфюмен спец или голям нос, просто любител съм и знам, че не бих различила оригинал от едно добро менте на парфюми, които не познавам добре, а те не са чак толкова много. Та си ползвам всички варианти на пазаруване.
Зари, не е към теб, а просто друга гледна точка "защо някой може да подминава или избягва бутици/магазини". И аз съм любител и точно затова не ми допада това претенциозно и често великодушно отношение на подобни места. Не ти ли си е случвало – отиваш на лекар или при адвокат и те не те познават, и започват да ти говорят като на малоумник, просто така са свикнали, с нагласата, че повечето хора са неуки и неинформирани. Simple Smile Ами, нито имам желание да им обяснявам или да се оправдавам какво знам или не знам за парфюмите, нито търпение да слушам неща, които обикновено вече знам, но от добро възпитание не ги прекъсвам и оставям да ми говорят. Разбира се, ясна ми е целта и смисъла на подобни места – те са в крайна сметка магазини и шоуруми – целта е да презентират и продават. Така че проблем и конфликт няма – има си места и хора за всеки.
За кой бутик говориш на "Света Неделя"? Това ли е? https://boyscoutmag.com/2017/05/campomarzio70-e-gotina-nishova-p … iumeriya-v-sofia/
Заинтригува ме, ще мина при първа възможност да разгледам. Simple Smile

Да не съм офтопик – честити придобивки на всички! Само Елинор ли имат великденски отстъпки тази година?

И на мен линкът от по-предния пост ми е фантом. А може и просто сайтът да е още нов и недозавършен, но не е ок.

# 623
Аз влизах в такъв магазин на Съборна. Много високи цени и чудесно обслужване. Няма да просъществува мисля дълго с тези цени.

# 624
  • София
На Света Неделя няма да имате проблеми с обслужването, Поли е моя бивша съученичка от гимназията и приятелка и е много приятен човек.

# 625
Да за този бутик писах. Много е приятно и фино момичето и определено има усет и да те остави да позяпаш и кога да ти заговори и адекватно да ти предложи нещо, което ще харесаш. Два парфюма на Еx nihilo съм харесала там и скоро мисля поне единия да си купя.

Базила права си за говоренето като на малоумник, аз също не го понасям, но не навсякъде го практикуват, има места, където е наистина приятно и там пазарувам с удоволствие.

Последна редакция: нд, 28 апр 2019, 20:00 от zari65

# 626
Поли е невероятен човек и консултант. Обожавам да ходя при нея и да съм и клиент.

# 627
И аз не обичам да ми досаждат, като мириша  парфюми с въпроса "Какво търсите?" Търся да помириша, да подишам и да ме грабне нещо. Да пробвам колко ще се задържи на кожата ми.

# 628
  • София
Моите впечатления от въпросната Поли от бутика на пл.Св.Неделя са доста противоречиви и поради тази причина избягвам това място. Тя е много мила когато купуваш от нея и не чак толкова, ако отидеш само да тестваш. Подобно впечатление имат и мои познати и приятели, които са ходили там след като съм им споделила мястото. Не са никак евтини парфюмите в бутика, за да отида и с едно тестване да се изръся няколко стотин лева за парфюм. Аз съм писала и друг път за нея. Недоумявам как ще ми пръска 5-6 пъти на блотер парфюм от 700 лв, а когато пожелах да го тествам на кожа ме пръсна веднъж.
За да не е спам, защото все пак темата е за сайтове, но онлайн магазина на тези от пл.Св.Неделя дали е пробван от някой, защото шумно го промотираха, но нито работеше като хората, нито марките излизаха?

# 629
Този бутик и въпросната Поли са реалния магазин на myrovema ли?
Или това е Campo Marzio?
Обърках се нещо аз....

Общи условия

Активация на акаунт